Cele mai mari frici ale zodiilor

4639

În funcție de zodia sub semnul căreia s-a născut, fiecare persoană are diverse temeri.

Berbec
Berbecul este un semn foarte activ si rar vei vedea un Berbec stand degeaba. Luptatori din fire si foarte dinamici, frica lor cea mai mare este aceea de a nu-si neglija indatoririle.

Taur
Taurii isi doresc o viata de lux si au tendinta de a fi lenesi si apatici. Nativii zodiei se indragostesc rapid de ceea ce isi doresc, iar cea mai mare frica a lor este teama de schimbare.

Gemeni
Nativii din Gemeni sunt foarte nehotarati, de aceea cea mai mare temere a lor este atunci cand se pune problema luarii unei decizii. Decat sa se hotarasca sa faca ceva, Gemenii prefera sa taraganeze lucrurile la nesfarsit.

Rac
Racii sunt emotionali si generosi. Ei iubesc confortul si siguranta familiala. Daca ai scos un Rac din zona lui de confort ai, brusc, de-a face cu o persoana care se teme de a fi singur in situatii sau locuri noi.

Leu
Leii se tem de esec pentru ca isi doresc in permanenta sa fie in centrul atentiei. Cei nascuti in zodia Leu sunt aproape obsedati de succes si de aceea frica de esec devine o fobie in cazul lor.

Fecioara
Fecioarei ii place ca totul sa fie organizat si planificat si sa aiba controlul asupra lucrurilor. Daca viata i se transforma in haos, se pierde usor cu firea.

Balanta
Balanta este unul dintre cele mai sociabile semne zodiacale. Atunci cand nu interactioneaza cu nimeni, incepe sa aiba sentimente ciudate si sa-i fie teama. Frica lor cea mai mare este teama de a ramane singuri.

Scorpion
Scorpionii sunt persoane complexe, cu emotii foarte puternice. Sunt obsedati de ideea de control si de aceea devin si foarte anxiosi. Teama lor cea mai mare este de a nu fi ridiculizati.

Sagetator
Sagetatorul are nevoie intotdeauna de libertate, asa ca uraste sa se stabileasca undeva sau cu cineva. Vrea mereu sa aiba optiunea de a incerca si altceva. Teama lor cea mai mare este aceea de a nu-si pierde libertatea.

Capricorn
Capricornii sunt ambitiosi si isi doresc sa le iasa totul asa cum isi propun. Unu dintre cele mai frici ale lor este ca ar putea sa nu fie suficienti de buni si sa nu piarda respectul celor din jur.

Varsator
Varsatorul este un spirit liber si rebel iar cea mai mare teama a lui este sa i se taie aripile. Tot ce isi doreste este libertate.

Pesti
Pestii sunt introvertiti si nu se dau in vant sa petreaca cu alti oameni. Cea mai mare temere a lor este frica de a vorbi in public.