TREI zodii urmărite de ghinion!

599

Karma nu lasa nicio fapta neresplatita! Atunci cand faci bine, aceste fapte se intorc si vei avea parte de noroc si impliniri. In schimb, daca esti un om rau, nu trebuie sa te mire ca ai parte de ghinioane. Karma are grija ca fiecare persoana in parte sa primeasca ceea ce merita. Iata care sunt zodiile blestemate de karma.

LEU

Nativii nascuti in zodia Leului sunt plini de ei si au impreia ca nimeni nu poate face ceva mai bine decat pot ei. Cand vad insa ca cineva ii ajunge din urma, sau mai rau, ii depaseste, incep sa se razbune. Fac orice pentru a-si anihila dusmanii. Recurg adesea la victimizare si ii invinovatesc pe cei din jur de problemele lor. La un moment dat tot raul se va intoarce impotriva lor, iar ghinioanele ii vor urmari la tot pasul.

FECIOARĂ

Nativii nascuti in zodia Fecioarei nu iarta niciodata nimic. Sunt asi in a-i critica si judeca pe cei din jur, si arunca vorbe aspre. Nu-i de mirare ca raman rapid fara prieteni, iar rudele “uita” sa-i invite la petreceri si alte evenimente importante. Mai mult, tot din cauza aciditatii si spiritului critic de care dau dovada, aceesti nativi nu reusesc sa aiba relatii de durata. Intr-un final se trezesc singuri si simt ca pamantul le fuge de sub picioare.

SCORPION

Scorpionii au senzatia ca sunt in permanenta urmariti de ghinioane si nu inteleg de ce. Ei bine, karma nu lasa nicio fapta neplatita. Scorpionii sunt persoane de o rautate greu de descris in cuvinte. Acesti nativi nu suporta sa fie contrazisi sau inselati, iar daca acest lucru se intampla nu ezita sa nu se razbune. Mai mult, se folosesc de oameni pentru a ajunge unde isi doresc, ca apoi sa nu recunoasca nimic si sa-si asume toate meritele. Nu-i de mirare ca viata nu va fi intotdeauna roz pentru acesti nativi.