Horoscop 15 septembrie 2018. Soarele iese pe strada a trei zodii

230

Horoscop 15 septembrie 2018.

Se anunță o zi excepțională pentru trei zodii. Soarele iese pe strada lor, iar astăzi vor învăța multe lucruri folositoare.

Citește horoscopul zilei pentru zodia ta.

Horoscop 15 septembrie 2018 BERBEC

Priveşte la omul pe care îl ai azi în faţă pentru că el e reflectare identică a celui care eşti tu. El e proiecţia ta, copia ta fidelă, deci aşa cum îl priveşti tu pe el, la fel eşti şi tu. Defectele lui sunt şi defectele tale. Calităţile lui sunt şi calităţile tale. Dacă îl judeci pe el, practic te judeci chiar pe tine.

Poate e nevoie, din când în când, să ai o astfel de confruntare cu un om care îţi seamănă leit, pentru că aşa descoperi mai uşor ce ar trebui reparat la tine însuţi sau ce ar trebui să scoţi mai mult în lumină. Dacă ceva nu-ţi place la cel din faţa ta, ce-ar fi să repari acelaşi lucru la propria ta persoană! El e oglinda clară în care te poţi analiza pe tine ca să iei măsuri.

Horoscop 15 septembrie 2018 TAUR

Eşti nesigur pe unele aspecte şi se vede că mergi ca pe o gheaţă subţire, prudent, temător şi pesimist deopotrivă.

Nu prea ai motive de bucurie sau de optimism, de parcă s-au adunat în jurul tău numai oameni care îţi prezintă viitorul în cele mai sumbre lumini, care te opresc din elan când ai mai multă energie sau care te influenţează şi pe tine în mod negativ. Nu ar trebui să ţii cont de factorii de stres din jur, pentru că tu ştii mai bine pe ce te poţi baza, şi în fond, fiecare intră în joc cu resursele proprii către succes.

Tu ai destule, foloseşte-te de ele, nu te mai îndoi!

Horoscop 15 septembrie 2018 GEMENI

Eşti prins la mijloc într-o situaţie în care te simţi clar defavorizat şi eşti gata să abandonezi lupta, înfrânt de minciuni şi gesturi incorecte.

Nu te lăsa doborât: ceva în adâncul sufletului tău îţi spune că nu ai nicio vină, că nu tu ai cauzat acel dezechilibru pentru care eşti criticat sau acuzat, dar trebuie să-ţi aduni forţele şi să demonstrezi care e realitatea. Deţii toate resursele şi dovezile necesare în favoarea ta, ca atare nu te lăsa dominat de alţii care ar putea apela la tertipuri incorecte împotriva ta.

Fii justiţiarul drept care militează ferm pentru adevăr şi dreptate, şi care reuşeşte să facă lumină!

Horoscop 15 septembrie 2018 RAC

Ai grijă la tonul pe care il foloseşti azi în discuţiile tale, poate mai ales cele care gravitează în jurul principii în care crezi sau a unor informaţii contradictorii. Eşti cam nervos şi ai putea spune lucruri prea agresive, pe care mai târziu nu vei şti cum să le repari.

O vorbă aruncată în vânt la nervi sau o critică mult prea dură ar pitea cauza cuiva o mare suferinţă şi, dacă mai laşi şi orgoliul să te domine, nu vei şti nici să-ţi ceri scuze, nici să retragi cele spuse.

Vorbeşte calm, diplomat, cu grijă, ca să nu strici o relaţie într-un moment de impulsivitate maximă.

Horoscop 15 septembrie 2018 LEU

Iubirea este veselă, libertină, ca o joacă în doi, dar această atitudine uşuratică nu e de dorit într-un cuplu bine format, pentru că vă poate face pe amândoi să vă încercaţi norocul în alte direcţii.

Foloseşte-te de şarmul personal şi de dorinţa spre distracţie pentru a-l face pe cel drag să se simtă bine în compania ta, dar evită superficialitatea sau tentaţia de a cuceri pe altcineva doar ca să vezi dacă-ţi merge.

La farmecul pe care-l degaji, poţi cuceri pe oricine, dar nu şi dacă ai deja pe cineva alături!

Horoscop 15 septembrie 2018 FECIOARĂ

Ideile care se nasc acum în mintea ta te vor duce foarte repede la nişte rezultate demne de toată lauda, ca atare scoate-le la lumină şi pune-le în aplicare imediat. Cu cât porneşti mai entuziast şi mai optimist, cu atât roadele se vor arăta mai repede.

Imaginează-ţi că afacerea pe care vrei s-o porneşti acum e abia la faza de sămânţă, dar numai de tine depinde cum o sădeşti, o îngrijeşti şi o dezvolţi ca să ajungă la revolta bogată în cel mai scurt timp. Totul e să porneşti cu încredere şi siguranţă în succesul final, fără să te gândeşti la piedici.

Fii sigur că cele mai bune idei şi soluţii vin chiar din inima ta!

Horoscop 15 septembrie 2018 BALANȚĂ

Emoţiile dau în clocot, dar e greu de spus ce simţi. E o combinaţie între nerăbdare şi reţinere, între atracţie şi fugă de ceea ce urmează să se întâmple, încât multă lume va considera că eşti capricios şi schimbător de la o oră la alta.

Eşti o fire emotivă, aşa e, treci totul prin prisma inimii, şi te comporţi aşa cum îţi transmite sufletul. Va exista la un moment dat un conflict între minte şi simţire, iar tu vei fi la mijloc neştiind căreia să-i dai prioritate.

Ca de obicei, sentimentele sunt cele care înving la tine, dar să nu crezi că ceea ce îţi spune mintea va renunţa aşa de uşor la luptă!

Horoscop 15 septembrie 2018 SCORPION

Visul tău cel mare prinde contur din ce în ce mai bine, ceea ce te motivează la maximum! Tragi tare, faci paşi mari spre împlinirea lui şi, cât timp depinde numai de eforturile tale, eşti capabil de adevărate minuni.

Ai toate motivele de satisfacţie când vezi cum înaintează planurile tale! Unii au spus că visezi mult, că ai ţeluri imposibile, dar le poţi demonstra practic faptul că tu nu numai visezi frumos, dar deţii şi toate instrumentele şi resursele pentru a ajunge acolo unde visezi.

Trage tare, pentru că merită eforturile, căci ţinta ta cea mai înaltă este aproape!

Horoscop 15 septembrie 2018 SĂGETĂTOR

Caută adânc în inima ta cele mai bune soluţii pentru situaţia în care te afli. Nu neapărat experienţa de viaţă are ceva de zis aici, ci sentimentele tale cu privire la ce se petrece.

Sunt senzaţii pe care le ţii ascunse în suflet şi care dau indicii cu privire la ce trebuie să faci, totul e să ai curaj să le scoţi la lumină şi să le urmezi.

Că e un presentiment negativ, care te trage de mânecă să nu te implici într-o situaţie cu factor de risc sau, dimpotrivă, e o dorinţă puternică de a face ceva, şi dacă îţi urmezi aceste emoţii (pozitive sau negative, aşadar) este exact reacţia potrivită în cazul de faţă. Vezi ce simţi şi acţionează conform trăirilor tale!

Horoscop 15 septembrie 2018 CAPRICORN

Viaţa sentimentală cunoaşte o perspectivă nouă, iar inima ta bate mult mai tare, pentru că eşti atras de un vis nou.

Poate ţi-a atras cineva interesant atenţia şi deja aştepţi cu interes următoarele voastre întâlniri. Persoana iubită devine motorul principal al tuturor deciziilor tale, pentru că, de dragul lui, eşti în stare de acţiuni mult mai îndrăzneţe. Tot ce faci, e în avantajul persoanei iubite, şi când vezi fericirea pe chipul ei, eşti motivat să mergi şi mai departe.

Cel drag te apreciază pentru energia pe care o investeşti în relaţia voastră.

Horoscop 15 septembrie 2018 VĂRSĂTOR

Nu ţine cont de ceilalţi astăzi, pentru că ai libertate totală de mişcare şi de decizie. Poţi deveni un exemplu de reuşită în ochii tuturor prin originalitatea de care dai dovadă.

Tu nu mergi pe căi bătătorite, eşti un deschizător de drumuri şi, dacă reuşeşti să-i convingi şi pe alţii să ţi se alăture, succesul nu e departe. Dacă nu există alţii cu veleităţi de lider în anturaj, erijează-te tu în conducător şi du-i pe toţi către rezultatele cele mai bune ale acestei zile.

Trebuie să fii tu şeful, altfel simţi că ţi se pun beţe în roate la orice pas.

Horoscop 15 septembrie 2018 PEȘTI

Nu te crampona de o piedică normală în drumul tău spre rezultatul visat. Dacă ceva te opreşte acum din elan, e un semn bun, în sensul că îţi atrage atenţia că ai scăpat ceva din vedere.

Uneori, hopurile pe care le întâlneşti pe parcurs sunt doar un avertisment cu priire la direcţia pe care mergi, la instrumentele de care te foloseşti, deci ar fi nevoie, din când în când, să treci în revistă resursele.

Ştii cum se spune: paza bună trece primejdia rea, iar impasul de azi exact acest rol îl are. Să te oblige să deschizi mai bine ochii şi să iei nişte măsuri drastice şi eficiente!