HOROSCOP 2019 Voropchievici. Zodia care va da lovitura în 2019

248

HOROSCOP 2019 Voropchievici BERBEC

BERBEC – Pe latură de sănătate, foarte mult stres la muncă. Unele probleme medicale ascunse acum vor ieși la iveală. Este nevoie să vă controlați sistemul nervos pentru că și imunitatea va fi scăzută. Stați în alertă în ceea ce privește sănătatea! Nu este un an nici foarte greu, dar nici foarte ușor. Este un an în care beneficiile apar atât timp cât se conformează și se orientează.

HOROSCOP 2019 Voropchievici TAUR

TAUR – Pentru a le fi bine în 2019, trebuie ca dragostea să primeze. Starea de bine, bogăția, locul de muncă, sănătatea, ceea ce întregește un tot unitar este starea de afectivitate. Dacă și-a găsit partener și îi este bine pe plan amoros, lucrurile îi vor merge fantastic de bine. Trebuie să primeze iubirea, dar încercați să vă stabiliți niște limite. În funcție de cum le stabiliți, veți avea de tras șapte ani. Este un an cu încărcătură karmică. Tot ceea ce creează și face bun primește beneficii timp de șapte ani. Atenție că vin încărcături karmice din urmă! În 2019, taurul va tinde să devină mai imprudent într-o relație mai veche. Relația aceasta a fost pentru el o probă karmică. Devenind imprudent și neacceptând că relația trebuie să se întâmple… o va cam lua în freză. Aveți grijă, taurilor, și nu puneți încăpățânarea pe primul loc. 2019 este un an bun pentru conceperea copiilor. Spre finalul anului, sunt șanse pentru a deschide o afacere. 2019 este un an de succes în planul carierei. Este an bun pentru investiții. Taurii vor avea probleme de sănătate, aceleași ca în ultimii șapte ani. Vi le știți, dar încercați să le remediați pentru că devin cronice. Există riscul de a avea o intervenție chirurgicală pentru nativii din Taur. Încercați să nu depindeți, în 2019, de părerile altora pentru că toate opiniile care vă sunt băgate pe gât, din punct de vedere al sănătății, vă creează probleme pentru gât, ficat, rinichi, hormoni și psihic.

HOROSCOP 2019 Voropchievici GEMENI

GEMENI – Sfatul pentru Gemeni este: acordă-ți timp și pentru tine! Este un an când trebuie să renunți la ceea ce înseamnă inerția aceea de genul: ee, lasă, că eu sunt norocos prin excelență. 2019 este un an mai agitat pentru Gemeni. Li se va oferi dragoste cu parteneri din străinătate. Vor călători foarte mult. Încep să se maturizeze. Acum le vine mintea la cap. Se angajează într-o activitate creativă care le aduce bani rapid. Se ivesc posibilități pentru schimbarea locului de muncă. Nu vă lăsați conduși de impuls în dragoste. Din cauza imprudenței voastre, puteți fi implicați într-un proces, într-un litigiu. Încercați să vă controlați stările de agitație, inclusiv în dragoste mai ales că este un an cu procreere rapidă. Aveți grijă să nu cădeți în plasa unei persoane care să vă pună, spre finalul anului, cu un copilaș în brațe și să vă lege astfel de mâini și de picioare. Pe latura de sănătate, apar niște cumpene acasă. Fiți atenți! Ar putea apărea probleme mai dure și la locul de muncă. Eliminați, pe cât este posibil, stresul din viața voastră în 2019. Dragostea este la cote mari. Cei căsătoriți să aibă grijă pentru că pot intra în disensiuni în cuplu. Necazuri mai mari ar putea fi din aprilie până în septembrie din cauza relației de amor.

HOROSCOP 2019 Voropchievici RAC

RAC – 2019 este anul vedetă pentru nativii din Rac – propulsare socială. Vor fi ajutați pe toate planuri pentru a avea succes. Este posibil să-i ceară șefului o mărire de salariu pentru a-și putea cumpăra o căsuță sau să facă schimbări în imobil. Are noroc și în dragoste! Este zodia cea mai fericită în 2019. Totuși, există și nativi care se vor despărți de partenerii care le-au făcut lucruri rele de-a lungul timpului. Necazuri ar putea apărea din aprilie – septembrie.

HOROSCOP 2019 Voropchievici LEU

LEU – Este un an de bilanț intim. Cauți beneficii, poți schimba domiciliul, jobul, țara pentru alt partener. Este an bun. Dragostea poate părea la locul de muncă în 2019. Se îndrăgotesc de un coleg. Crești valoric, îți ceri drepturile. În aprilie – iunie – noiembrie, nu încerca să accepți influența altora! Dacă se întâmplă ca atunci să ai nevoie de o intervenție chirugicală, nu o face! Ori o faci după noiembrie, ori spre finalul anului. Nu împrumuta în 2019 și nici nu semna contracte! Tot ce construiești în 2019 va fi cu bătaie lungă până la 30 de ani. Este fantastic de favorabil pentru o viață! Pe latură de sănătate, te poți trezi cu angoase, dureri de oase, tot ce înseamnă sistem imunitar este pus la încercare.

HOROSCOP 2019 Voropchievici FECIOARĂ

FECIOARĂ – Sănătatea se îmbunătățește, dar trebuie să o monitorizezi. Înveți să te adaptezi și în dragoste. Vrei să continui tot ce ai avut în 2018 și chiar așa se va întâmpla. Vor face selecții în rândul prietenilor. Este un an în care se vor preocupa să arate bine nativii din Fecioară! Este bine să fii mai selectivă în toate privințele! Dacă va fi mai selectivă, Fecioara va avea succes garantat.

HOROSCOP 2019 Voropchievici BALANȚĂ

BALANȚĂ – Te axezi pe carieră, pe ambițiile tale. Munca serioasă îți va aduce succes garantat. Prioritățile tale sunt transformarea personală, viața sentimentală și sexuală. Va fi un an prosper pentru balanțe. Comunicarea va aduce bani. Sănătatea va fi un pic aproape de parametrii normali. Echilibrarea bugetului te va preocupa tot anul și nu vei mai fi risipitor. Apar multe schimbări în carieră. Trebuie să faci ceea ce îți place. Pentru voi, 2019, tot ce vă place faceți. Banii nu contează.

HOROSCOP 2019 Voropchievici SCORPION

SCORPION – lucrurile vor fi mai bune pentru ei. 2019 intră pe trendul anilor precedenți. Va fi un progres financiar. Veți fi mai buni la suflet. Este un an în care trebuie să lucrați mai mult, să dovediți că sunteți mai erudiți. Sănătatea este fabuloasă. Sexualitatea e la cote înalte. Din punctul de vedere al banilor sunt suficienți și vin la timp. Stima de sine va crește, așa vin și beneficiile. De multe ori, uită de stimă.

HOROSCOP 2019 Voropchievici SĂGETĂTOR

SĂGETĂTOR – viață socială, familie, va fi pe primul plan. Va fi jumătate-jumătate. 2019 este un an mai obositor. Cariera și prieteniile sunt importante. Financiar, te menții ca în 2018. Se ivesc surse financiare pe care le poți folosi doar dacă îți pui intuiția la lucru. Elimină instabilitatea pe care poți să o ai cu cei dragi. Sănătatea va fi cu perioade de fluctuație. Sexualitatea, la cote înalte. Evitați aventurile nebenefice.

HOROSCOP 2019 Voropchievici CAPRICORN

CAPRICORN – Sfera socială este mai sus decât în anii precedenți. Vrea să fie mai popular, să iasă în evidență și va munci pentru acest lucru. Sănătatea este mulțumitoare. Trebuie să evite cearta cu partenerii de muncă și de acasă. Încercați să faceți ordine acolo unde nu e cazul. Fiți atenți și maleabili în cuplu. E anul în care trebuie să intuești ce e bun pentru tine. Cariera prinde aripi. Călătorești mukt, în interes de servici. Responsabilitățile sunt foarte mari. Eliminați certurile. 2019 aduce echlibrul dintre dorințele materiale și viața de cuplu.

HOROSCOP 2019 Voropchievici VĂRSĂTOR

VĂRSĂTOR – Anul 2019 are un singur țel. Acumularea e pe primul plan. Îl va transforma întrum boom material. Vrea un echilibru la muncă. Vrea echilibru muncă-familie. Vor câștiga foarte mulți bani. Așa vor avea o stare de sănătate mai bună. 2019 anul carierei și al banilor, mai puțin al iubirii. Vor fi abstinenți. Dacă va face un pas, e cu un interes pe termen lung. Vărsătorul are șansa de a se căsători din interes. Sănătatea e bună. Alimentația selectivă pe care o face e de partea lor. Nu vor lua în kilograme. Destinul e în mâna lor. Nu trebuie să neglijeze activitățile sprituale. Cei căsătoriți: partenerul are o nevoie personală, încercați să nu îl tratați cu indiferență. Se poate ajunge la divorț.

HOROSCOP 2019 Voropchievici PEȘTI

PEȘTI – Au o viață mai sănătoasă din punct de vedere material. Scapă de datorii. Dumnezeu îi ajută! Le dă un job mai bine plătit. Munca nu va fi satisfăcătoare pentru ei. În 2019 vor face o muncă mai puțin plăcută. Sexualitatea cere moderație. Preocupările pentru avansare sunt importante, dar nu trebuie neglijate trăirile adevărate. Au nevoie să trăiască ei cu ei.