Horoscop 2021. Carieră, sănătate, dragoste, bani, avertizări. Ce surprize ne-au pregătit astrele în noul an

347

Berbec – Horoscop 2021
horoscop-2021 Roxana Lușneac CioriceanuAnul 2020 a fost pentru voi unul cu multe responsabilități, restructurări la serviciu, acasă sau din punct de vedere emoțional. A trebuit să înfruntați realitatea așa cum este ea, încercând să vă găsiți un echilibru. În anul 2021 vei fi deja obișnuit cu situațiile de acest fel, ca cele din anul 2020. Ele continuă deci, numai că, de data aceasta, vei fi mai determinat ca oricând să rezolvi niște probleme și să treceți cu bine de lecția pe care Saturn v-o trimite spre învățare – lecția răbdării.

Horoscopul zodiei Berbec arată că în 2021 vă veți atinge din obiective. O să vă folosești răbdarea ca pe o armă și asta va permite procesului vostru de evoluție să curgă în mod natural. Nu o să vă grăbiți să judecați pentru că schimbările intervenite vă vor face mai puternic. Veți fi conectat cu tot ceea ce se întâmplă in jur și veți obține respectul celor din jur.
Anul trecut, unii dintre voi ați avut parte de schimbări în bine în sectorul carierei. Alții, le vor avea în 2021. Așa că fiți pe fază, pentru că în acest an vă puteți schimba și crește latura financiară.

Un alt aspect important pentru nativii zodiei Berbec, în 2021, îl reprezintă spiritualitatea. Unii dintre voi, în special cei care aveți și luna în Berbec în harta personală, poate ați observat că în ultimii ani ați devenit spirituali. Și anul acesta veți fi cu gândul la Dumnezeu, atenți la energii, semne sau credințe, iar acest lucru vă va aduce o pace sufletească. Starea va atrage inevitabil multe schimbări în bine pe plan sentimental și al împlinirii personale. Pentru voi, ceea ce era înainte insuficient, în 2021 va fi perfect!

Acum, veți tinde să vedeți altă latură a lucrurilor și începeți să apreciați și chestiunile mărunte. Faptul că veți scoate latura spirituală la înaintare este un aspect foarte important/ interesant pentru voi berbecilor, pentru că voi vă aflați într-o zodie de foc, practică, zodia lucrului cu mâinile și cu mintea într-un mod tehnic.
Asta însemnă o evoluție la propriu a zodiei voastre și a voastră personală.

Din punct de vedere sentimental, anul 2021 va aduce berbecilor liniște, iubire, prietenii de calitate și momente frumoase. Comparativ cu 2020, 2021 va fi mult mai darnic.
Per total, dragi berbeci, ar trebui să fiți răbdători, spirituali și încrezători în puterea lui 2021. Financiar, veți avea un cont mai bogat.

Taur – Horoscop 2021
În cazul zodiei Taur, lucrurile sunt simple. În 2020, voi v-ați ,,antrenament’’ deja pentru cei 7 ani plini de lucruri bune care urmează să vină pentru voi, începând din 2021.
Da, ai auzit bine! Știți cât de încercați ați fost în anii ateriori, așa că cea ce se va întâmpla de acum încolo va fi pe meritate! În anul 2021 se vor regla conturile, la propriu și la figurat, între voi și destin.

Horoscopul zodiei Taur este optimist. În 2021 o să vă puneți în practică ideile la care înainte doar visați sau la care vă gândeați evaziv, fără să credeți că dorințele pot deveni realitate. Aici este vizat sectorul muncii, cel care aduce satisfacții financiare și de imagine. Veți fi mândri de voi și veți conștientiza calitățile pe care le dețineți.
Îndrumați de Saturn, veți urma noi cursuri, veți da examene sau efectiv vă veți asuma serios și responsabil toate proiectele voastre. În 2021, nu doar banii sau numărul lor vor conta, ci și satisfacția voastră.

În concluzie, în 2021, pentru Tauri totul este posibil. Nu uitați însă că ,,încet și bine’’ este premisa anului și trebuie să gândiți atent și în profunzime orice vă propuneți.
Atenție! Saturn pedepsește lenea, ignoranța sau superficialitatea! Ca atenționare, vă sfătuiesc să nu luați decizii importante atunci când Mercur este retrograd.
Și în dragoste, nativii zodiei Taur sunt norocoși. Taurii vor pune pe primul loc prietenia, devotamentul și stabilitatea. Așa că cei căsătoriți sau în relații vor rămâne în cuplu și vor face echipă bună împreună cu partenerul lor.

În schimb, cei singuri vor deveni foarte selectivi sau preocupați de carieră pentru a dori să înceapă noi relații. Iar dacă o vor face, nu vor aloca timpul și răbdarea necesară și vor avea nevoie de înțelegere din partea celuilalt.

În 2021, taurii își vor extinde viața socială mai mult decât au făcut-o în ultimii ani. Vorbim despre un an în care activitățile sunt legate foarte mult de carieră. Fie că vă veți împrieteni cu persoane importante, mai în vârstă sau cu un statut social puternic, veți avea susținere mare pe acest aspect pe toată durata anului.

În concluzie, anul 2021 se anunță unul bun, cu împliniri pe sectorul muncii și financiar, cu călătorii și cu dragoste asumată.

Gemeni – Horoscop 2021
Dacă sunteți Gemeni și in ultimii ani v-ați simțit blocat sau în imposibilitatea de a face schimbări mari în viața voastră, aflați că acestea urmează să se producă în 2021. Astfel, veți avea parte de mai multe schimbări decât i-ați cerut Universului. Așa că pe viitor aveți grijă ce vă doriți pentru că s-ar putea să se întâmple!
Horoscopul zodiei Gemeni, pentru anul 2021, indică noutăți în sectorul muncii. Acesta este cel mai bine aspectat și direct influențat. Urmează segmentul imaginii personale și cel al prietenilor, care nu scapă de aceste energii.

Tot ce contează de fapt este să fii pregătit să vă adaptați, să renunțați la ce nu vă mai trebuie în viață și să mergeți mai departe. Să vă întoarceți în trecut nu este o soluția. A învăța să știi când să renunți este lecția celor din zodia Gemeni, indicată în horoscopul anului 2021! Sectorul iubirii se află într-un proces ,,de reorganizare’’, în lucru sau in curs de reorientare. Multe relații s-au rupt de curând în viața gemenilor.

Astfel, trebuie să înțelegeți un lucru: când o să vă schimbați nevoile sau așteptările pe care le aveți atunci și viața amoroasă se va schimbă! Cât privește sectorul financiar, nu ar strica să învățați să vă organizați mai bine. Să deveniți raționali, să vă disciplinați dacă vreți să vă bucurați de prosperitate, mai ales în toamna anului 2021.

În concluzie, fiecare sector al vieții voastre este pus sub luptă. În 2021, Saturn și Uranus cer de la nativii Gemeni să fie organizați și serioși în fiecare aspect al vieții lor. Inițial, poate părea destul de încărcat acest an și agitat, dar e fix pe gustul vostru, credeți-mă.

Rac – Horoscop 2021
Voi încă din 2020 ați încercat să vă limitați la ceea ce este corect, la ce este bine să faceți la momentul respectiv. Iar acest lucru nu a fost ușor pentru că el a venit cu un anumit preț, cu un anumit sacrificiu. Saturn v-a limitat din posibilități, v-a cerut să fiți responsabili pentru deciziile luate, v-a făcut spirituali și mai puternici pe de altă parte.

Aspectul casei, al familiei și al responsabilității va fi evidențiat în anul 2021. Vă veți gândi la planuri pe termen lung, care să vă avantajeze, iar raționalul va prima în fața sentimentalului.

Pentru voi devine foarte important să vă dezvoltați pe toate planurile, dar mai ales în planul care vă aduce liniște sufletească, iar pentru asta va trebui să luați câteva decizii drastice.
Pentru Raci, marile satisfacții o să vină din comunicare, din cercul social, din dezvoltarea intelectului și al organizării personale.

Când vorbim însă despre iubire, la raci se poate spune că vor avea loc schimbări radicale doar dacă și le-ați propus încă din 2020. Doar atunci Saturn va influența acest sector.
Așa că, fie că vă aflați într-o relație stabilă și vreți să vă căsătoriți, fie că ați făcut asta deja sau că sunteți singur, aspectul inimii se va afla sub lupă. Orice se va întâmpla veți analiza în amănunt ca să nu faceți cumva pași greșiți.

Compatibilitatea trebuie să fie 100%, altfel efortul va fi în zadar! Dacă vă doriți evoluție și satisfacție deplină, noul parteneriat trebuie să fie mână în mână cu susținerea pe aspectul carierei. Ca atenționare pentru Gemeni, în horoscop 2021, menționez eclipsa din 19 aprilie. Aceasta poate aduce schimbări mari în cariera acestor nativi și nu numai.

Leu – Horoscop 2021
Dragi lei, pe voi în ultimii doi ani, planetele nu v-au lăsat nici să respirați. Ați fost puși la încercare și v-ați stresat destul de mult. În sfârșit, iată că 2021 vine ca o gură de aer proaspăt aducând pentru voi atât prosperitate, cât și satisfacții personale și o evoluție pe plan social.

Aspectul cel mai important apare pe casa parteneriatelor, a căsniciei și a spiritualității, a iubirii. Intuiția și simțul vostru practic vă vor ajuta să luați deciziile cele mai bune, iar transformarea voastră să se producă din interior spre exterior. De acum veți înțelege lucrurile mai bine.

În viața de zi cu zi veți avea răbdare să comunicați și să folosiți, într-un mod simplu și ușor, toate atuurile pe care le dețineți. Casa copiilor, a câștigurilor din creativitate a fost activă în ultimii ani și așa va rămâne încă mult timp de acum înainte. Asta înseamnă că și aici pot să se producă în continuare transformări importante.

Sectorul sentimental devine mai stabil, iubirea nu mai este doar despre partener, ci și despre tine și schimbările pe care trebuie să le faci cu propria persoană pentru a evolua în relație. Casa a 8-a este cea a Pasării Phoenix, cea care mereu renaște din propria sa cenușă. Pentru cei din zodia Leu, acest lucru poate indica faptul că a sosit timpul să se reinventeze, să lucreze mai mult la omul care își doresc să devină.

Toate aceste schimbări pot include propria persoană, relația cu familia partenerului sau un ajutor din exterior pe care îl așteptați și de care aveați atâta nevoie.
Țineți cont de horoscopul vostru din 2021 pentru că acesta arată că, în acest an, vor fi favorizate căsătoriile și cunoașterea potențialilor parteneri de viață. Tot aerul acesta proaspăt și pozitiv care pătrunde pe plan relațional va rămâne în zodia voastră mulți ani de acum înainte.

Fecioară – Horoscop 2021
Dacă anul 2020 a fost darnic pentru majoritatea fecioarelor, a adus o viață socială bună, o sănătate stabilă, mai multă distracție sau pur și simplu extinderea orizonturile, anul 2021 vine și el cu vești interesante și schimbări pozitive. Ce ați crezut în trecut că este dificil sau chiar imposibil, acum se va întâmpla, iar voi va trebui să vă adaptați. E un lucru bun atât timp cât sunteți deschiși să acceptați oportunități sau să învățați ceva nou.

Schimbările care se vor produce în 2021 vor avea efect pe termen lung, în următorii ani, așa că asigurați-vă că ceea ce alegeți chiar vă place și astfel acceptați totul cu brațele deschise. Cât privește viața sentimentală, în cazul vostru și atât timp cât decideți că acel lucru este mai bun pentru voi, orice se poate întâmpla. Puteți fi chiar puțin egoiști, însă meritați din când în când să vă ascultați inima și nu doar să vă sacrificați pentru ceilalți. Vechile obiceiuri dispar, lăsând loc liber noilor începuturi.

În 2021, vă rupeți de ce nu vă mai convine. Dacă tineți la relația actuala este necesar să comunicați mai mult și mai clar cu partenerul, fără a lăsa loc interpretărilor. Sectorul financiar se anunță a fi și el unul prosper. În 2021, vă bucurați de locuri și lucruri frumoase, veți călători mai mult și poate chiar veți participa la evenimente importante. Cumva trebuie să învățații să acceptați banii în viața voastră, din punct de vedere energetic, iar ei vor veni cum nici nu vă gândiți.

Marele Jupiter va aduce pentru voi idei bune de afaceri. El va susține tot ce are legătură cu educația, călătoriile la distanță și tot ce ține de sectorul comunicării și al vânzărilor.
Ca avertizare, vă sfătuiesc să nu încercați să vă planificați nimic important între 17 mai și 29 iunie, deoarece Venus retrograd vă poate încurca planurile. În rest, pe voi vă așteaptă un an plin de lucruri noi și interesante.

Balanță – Horoscop 2021
Voi ați pus accent pe cariera în ultimii ani și vreți tinde și în 2021 să vă îndepliniți aceste planuri și ambiții. Abia în cea de-a doua parte a anului veți reuși să găsiți un echilibru între muncă, familie și iubire. Însă, mai bine mai târziu decât niciodată.

Anul trecut, cu siguranță că ați făcut un progres, iar acum astrele vă susțin să deveniți mai spirituali și mai puțin practici. Ca sfat, vă sugerez să vă găsiți liniștea sufletească prin activități diverse – participări la cursuri noi sau vacanțe în locuri încărcate de energii pozitive. Țineți cont, recunoștința este necesară pentru a fi mulțumit în momentul prezent și pentru a creea un precedent pentru viitor.

În 2021, horoscopul Balanțelor, realizat pe sectorul sentimental nu indică schimbări foarte mari. Tindeți să rămâneți în locul în care sunteți, căutând mai mult prietenie și complicitate decât pasiunea. Ca avertizare pentru voi, eclipsa din 19 aprilie poate aduce evenimente neașteptate acasă, în relație sau în familie. Ceva nou și interesant poate schimba situațiile actuale, deci trebuie să fiți atenți pentru a nu rata nimic.

Cât privește sectorul financiar, nu e nevoie să vă agitați prea mult. Starea de relaxare va atrage în viața voastră atât bani cât și recunoașterea meritelor. În sfârșit, se pare că ați învățat o lecție importantă: atunci când ești calm, energiile transmise în Univers sunt bine înțelese și obții mai multe beneficii ca atunci când ești stresat.

Comunicarea este foarte importanta în 2021, atât cu ceilalți cât și cu Universul, cu Dumnezeu, așa că asigurați-vă că o faceți constant și corect.

Scorpion – Horoscop 2021
Dacă din 2020 lucrurile au început să se miște mult mai bine în viața voastră, anul 2021 va aduce o aliniere a planetelor pe harta astrală. Acest lucru reprezintă opusul situațiilor pe care le-ați întâlnit în 2016-2017. Cumva totul vine fix invers față de cum a fost atunci. E ca o roată a destinului care se va întoarce încă o dată.

Viața personală este evidențiată pe sectoarele copiilor, al câștigurilor, dar și a muncii. Deveniți mult mai ingenioși, iar intelectul vă funcționează la cote maxime.

Astfel, veți găsi soluții practice și de succes oricărei probleme. Nu mai doriți să facă alții treburile în locul vostru și decideți să acționați singuri pentru a înregistra cele mai bune rezultate. Să investiți în voi este cea mai bună opțiune pentru a deveni puternici, productivi și cu o extindere mai mare la public. Pentru că, atunci când încrederea în sine e la nivel mare și câștigurile se ridică.

După cum am zis, succesul și câștigurile vin, numai că trebuie să fiți muncitori și să profitați de oportunități. Nu vă sunt aspectate câștigurile la loto, ceea ce înseamnă că tot munca productivă vă va aduce rezultate pe măsură.

O atenționare pentru voi ar fi eclipsa din aprilie, care poate afecta cumva sectorul muncii voastre. Vă puteți pregăti moral pentru mici turbulențe, dar doar în acea perioadă din an.
Atunci când vine vorba despre viața sentimentală, ar fi ideal ca persoana de lângă voi să fie și ea implicată în activitățile voastre. Altfel, nu este exclus să faceți o reevaluare a relației. În unele situații va trebui să faceți compromisuri și să acceptați că nu puteți să faceți totul numai după capul vostru.

Săgetător – Horoscop 2021
Voi, în ultimii ani, ați fost puși sub lupa destinului și ați trecut prin numeroase schimbări. La voi totul se întâmplă ca în procesul de producere al diamantelor – ia timp pentru a se ajunge la forma finală. Situațiile cu care v-ați confruntat vor continua și în 2021, dar acestea fac parte din procesul vostru de formare. Ele vă vor ajuta să deveniți mai puternici și pot să spun că vă fi radicale și vor transformă aproape într-o nouă persoană.

O îmbunătățire se arată în horoscopul vostru și în sectorul social și cel amoros. Veștile sunt bune, astrele vă susțin mai mult în 2021. Este adevărat, în ultimul timp viața amoroasă nu a fost o prioritate pentru voi. Și asta pentru că, undeva în trecut, ați ajuns la o limită peste care încă vă chinuiți să o depășiți. E un proces care necesită timp de vindecare.
În acest moment, nu aveți nevoie ca cineva să vă lege cumva, deci vă puteți schimba destul de des stările emoționale. Partenerul vostru va fi prima persoană care va remarca acest lucru.

Pe de altă parte, în ultimii 2 ani v-ați schimbat mult și din punct de vedere spiritual. Acest interes continuă să crească și în 2021. Este important ca atunci când veți avea de luat decizii să vă ascultați intuiția. Pentru voi, și nu numai, aceasta poate fi glasul ce trebuie urmat venit ca un răspuns în urma rugăciunile voastre.

Viața socială se dezvoltă. Veți cunoaște noi persoane cu care aveți interese comune, persoane care vă pot ajuta cumva, la un moment dat. Apogeul carierei și al activităților voastre poate fi atins în toamna lui 2021, mai precis în septembrie când se anunță un succes profesional.

În concluzie, aveți parte de schimbări personale, deveniți puternici și veți continua să vă aflați într-un proces de transformare a cine urmează să fiți în viitor. Vă vindecați de trecut, dar trebuie să învățați să comunicați mai mult fie cu cei din jur, fie cu partenerul de viață.

Capricorn – Horoscop 2021
Se știe că sectorul financiar este important pentru Capricorni, cel puțin la asta ați muncit în ultimii ani. Dar acum, în 2021, lucrurile se schimbă și veți pune mai mult accent pe implinirea voastră sufletească nu doar pe cea materială. Fie că vă căsătoriți cu persoana iubită, călătoriți sau vreți să experimentați ceva nou în viață, voi vă schimbați prioritățile față de trecut.

O schimbare poate apărea și în cariera, tocmai pentru că vedeți lucrurile într-un mod diferit. În prima parte a anului, stați cel mai bine în sectorul sentimental (pentru că acum e anul găsirii partenerului ideal sau a oficializării relației). În cea de-a doua parte a anului, apar noutăți în plan financiar, în cel al schimbărilor de la serviciu și al intereselor.
La voi, casa comunicării cu persoane importante, a dezvoltării intelectului și a cercului de cunoștințe s-a activat încă din 2020. De acum înainte, veți începe să construiți pe termen lung, respectiv relații importante care vor dura 7 ani sau chiar mai mult.

Deci nu vă sfiiți să ieșiti în prim-plan, la evenimente sau tot felul de ocazii unde să întâlniți oameni noi. Aceste ieșiri vă vor ajuta să socializați, să aflați idei noi sau chiar să primiți oportunități ieșite din comun.

Horoscopul 2021 pentru Capricorn arată că acesta va fi un an al dezvoltării opțiunilor voastre. Fie o să urmați noi cursuri, fie veți învăța să vă vindeți mai bine produsele și imaginea.
Capricornii tineri trebuie să rămână puternici din punct de vedere mental și să nu se lase descurajați repede de circumstanțe. Încercați să faceți ce considerați că este corect, nu ce vă face populari. Voi așa v-ați câștigat respectul de secole ca zodie, nu stricați asta acum!

În concluzie, vă liniștiți în sfârșit pe sectorul sentimental, ieșiți în lume să socializați cu persoane puternice sau de la care aveți ce învăța și nu vă lăsați descurajați. Voi trebuie să luptați pentru ce vă doriți, deoarece Mercur vă dă acum toate uneltele să începeți să vă realizați visurile.

Vărsător – Horoscop 2021
În ultimii ani, voi ați fost tot timpul în mișcare. Ați fost în căutarea acelui ,,altceva’’ și parcă ați trecut prin toate trăirile, de la rece la cald, de la agonie la extaz. V-ați schimbat opțiunile, dorințele și chiar gândirea. Ați avut nevoie de multă libertate, v-ați testat limitele în anumite situații.

Acum, odată cu 2021, organismul cât și destinul încep să vă dea semene că a venit momentul să vă liniștiți și să vă organizați în gândire și priorități. Aveți nevoie de stabilitate și asta se poate obține doar dacă vă învățați lecțiile. Această stabilitate de care vorbesc vine în primul rând prin sectorul financiar.

Aveți nevoie să câștigați mai mult, să obțineți acele bunuri materiale pe care le doriți și nu vă veți lăsa până nu le veți avea. Spiritualitatea joacă și ea un rol important. Brusc, nu vă mai este suficientă stare de mulțumire, ci veți avea nevoie să simtiți satisfacții și împliniri din succes.

În 2021 o să vă intereseze aspectele legate de imaginea voastră, statutul financiar, sănătatea și munca, dar și transformare personală, reinventarea, reorganizarea și călătoriile.
Nu trebuie să uitați că viața este un cerc, este ca o roată, tocmai de aceea la o perioadă anume în viață prioritățile se schimbă.

Anul acesta, la voi vor avea loc schimbări în sectorul financiar, în cariera și pe plan social. Dacă vă veți îndrăgosti, nu va fi nimic greșit. A venit timpul să vă reinventați!

Pești – Horoscop 2021
Dacă anul 2020 v-a pregătit pentru schimbările ce vor urma, anul 2021 va începe să vi le pună, la propriu, în față. Această influență energetică va invada toate sectoarele vieții voastre și nu va există niciun aspect care să rămână neatins, neschimbat.

Spiritualitatea și împlinirea sufletească sunt foarte importante pentru voi în acest an. De aceea, bazându-vă pe ceea ce sunteți, o să vreți să faceți lucrurile în felul vostru, fără să ascultați alte opinii sau să respectați tradițiile impuse. Celor care își doresc o căsătorie, dezvoltarea cercului social sau noi prietenii apropiate, le spun că acestea se pot întâmpla.

Renașteți în 2021 asemenea Pasării Phoenix, lăsând în urmă ce era vechi și îmbrățișând o nouă etapă a vieții voastre. Interesele voastre principale au legătură cu spiritualitatea, casa, familia, copiii și distracțiile, dar și cu iubirea.

Cele mai mari satisfacții le puteți avea în această vară, din luna mai până în luna august. Cu Jupiter în casa a 7-a, cea a mariajului și a parteneriatelor, veți primi oportunități bune alături de partenerul de viață sau prin prisma acestuia.

Pentru cei singuri, horoscopul anului 2021 indică posibilitatea cunoașterii unei persoane deosebite, persoană alături de care este posibil să începeți o relație serioasa.
În concluzie, 2021 va aduce o evoluție personală și oportunități pe toate planurile. Ca atenționare pentru voi, în horoscopul întocmit pentru anul 2021, vă sugerez un singur lucru.
Aveți grijă ca multitudinea de schimbări pe care doriți să le faceți în aceași timp.

Acestea nu trebuie să dea impresia celor din jur de instabilitate (ca program de muncă sau aspect emoțional) și să creadă că nu se pot baza pe voi. În rest, astrele vă susțin pe tot parcursul anului 2021