Horoscop 24 decembrie. Ce zodie primește bani sau moșteniri în Ajun de Crăciun

307

Horoscop 24 decembrie Berbec

 Ziua este favorabilă treburilor gospodărești și relațiilor cu membrii familiei. Este nevoie să te ocupi pe îndelete de curățenii și de reorganizarea spațiului locativ. Alcătuiește planuri de reparații și verifică atent starea instalațiilor din casă. Un membru al familiei te poate provocă pe temă banilor și a bunurilor patrimoniale. Poate fi rost de o  moștenire sau de un partaj care ți se cuvine în urmă unui divorț sau în urmă unei separări într-o afacere familală. 

Horoscop 24 decembrie Taur

 Întâlnirile și dialogurile cu neamurile și prietenii apropiați pot fi frecvențe. Temele abordate pot fi legate de relațiile parteneriale, în speță relația cu partenerul de viață. Informații interesante pot veni către ține, însă selectează-le pe cele care îți sunt de folos. Ar fi bine să te gândești la parcurgerea unor forme de instruire care îți vor fi de folos fie în carieră profesională, fie pentru un hobby. Călătorii multiple! 

Horoscop 24 decembrie Gemeni

 Astăzi ești preocupat de veniturile tale obținute din muncă desfășurată la un serviciu. De lucru se pare că ai mult, relațiile colegiale sunt agreabile până la un punct, însă șefii nu sunt de partea ta. Deocamdată mulțumește-te cu ce ai, pentru că te vei descurcă excelent cu puțin efort și bunăvoință. Tentația cumpărăturilor este la cote înalte, dar recomandabil este să eviți cheltuielile nefondate sau planurile de investiții. 

Horoscop 24 decembrie Rac

 O zi cu stări interioare tensionate. Zici că evenimentele exterioare sau ceilalți te provoacă din ce în ce mai mult, însă de reținut că tu ești cel care îți pui singur piedici și te cramponezi de aspecte minore. Astrele îți recomanda să te detașezi de cotidian și să-ți rezervi momente pentru o ședința de masaj, pentru un tratament cosmetic sau pentru a te plimbă prin expoziții de artă. Spre seară stai de vorba cu un prieten drag despre teme sociale de larg interes. 

Horoscop 24 decembrie Leu

 Sufletul și trupul tău au nevoie de odihnă, retragere din forfotă cotidiană și discuții de taină cu propria-ți persoană. Sunt momente bune pentru a-ți luă o mică pauză de la îndatoririle cotidiene și pentru a te ocupă numai de ține. Se pot evidenția afecțiunile vechi, mai ales cele digestive sau osoase. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Sunt episoade pasagere ce pot fi tratate cu odihnă și remedii naturiste. 

Horoscop 24 decembrie Fecioară

 Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu prietenii. Totuși, discuțiile se vor purta pe tonuri ridicate, iar reproșurile sunt la ordinea zilei. Fie ai uitat de promisiunea făcută mai de mult de a ajută pe cineva, fie te-ai îndepărtat prea mult de unii. Sunt momente pasagare, așa încât nu pune la suflet și evită provicarile cu calm și diplomație. Ar fi bine să te desprinzi de oamenii care te sâcâie prea mult și să fii mai prudent pe viitor vizavi de prieteniile alese. 

Horoscop 24 decembrie Balanță

 Provocările zilei se află în domeniul profesional. Este nevoie de prudentă în relațiile oficiale, pentru că foarte ușor discuțiile pot degenera în conflicte majore. Imaginea ta în ochii celorlalți se va modifică în funcție de modul în care te prezinți în față lor. Beneficiezi de suficiențe resurse interioare pentru a depăși fără probleme orice situație. După-amiază ar fi bine să te retragi în mijlocul familiei și să stai la povești cu cei dragi. 

Horoscop 24 decembrie Scorpion

 Se întrezăresc vești despre străinătate. Ori te preocupa demersurile pentru călătorii îndepărtate, ori stai de vorba cu cineva aflat deja peste granițele țării. Totuși, informațiile primite astăzi te pot alarmă fără rost. Selectează-le și evită implicarea emoțională în treburile sau problemele celorlaltiSunt momente excelente de a te înscrie la orice formă de îmbogățire a palmaresului tău educațional. 

Horoscop 24 decembrie Săgetător

 Ziua este favorabilă achitării datoriilor de orice fel. Este posibil să descoperi că ai facturi restanțe sau că există nereguli în documentele financiare. Verifică atent toate documentele, dacă este cazul stai de vorba cu reprezentanții instituțiilor financiare și remediază acum tot ce se poate. Se pot iscă discuții aprinse cu partenerul de viață sau de afaceri, însă ai și tu partea ta de vina. Asta pentru că ești foarte preocupat doar de ține! 

Horoscop 24 decembrie Capricorn

 Relațiile parteneriale sunt delicate astăzi. Dacă este vorba despre partenerul de viață, acesta îți poate reproșa faptul că îți petreci prea mult timp cu prietenii, în detrimentul relației conjugale. Cu partenerii de afaceri și colaboratori se poate discută aprins despre faptul că nu îți îndeplinești corect și la timp atribuțiile care îți revin. În orice caz, ascultă cu atenție ce ți se spune și remediază lucrurile cât mai repede posibil. 

Horoscop 24 decembrie Vărsător

 Multă muncă se întrezărește la serviciu, însă chiar și acasă. Este vorba despre aglomerarea unor treburi de rutină care ar putea să te obosească destul de mult. Dozează-ți eforturile, ocupă-te de priorități și rezervă-ți momente pentru odihnă. Se pot accentuă afecțiunile vechi ale organsimului, de aceea fii prudent. Cu puțin efort și bunăvoință vei depăși ziua excelent! 

Horoscop 24 decembrie Pești

 Astăzi ai chef de distracții și aventuri cât cuprinde. Persoană iubită ori este plecată departe, ori  pur și simplu nu împărtășește același chef cu ține. Controlează-ți stările și fii înțelegător cu ceilalți. De asemenea, relațiile cu copiii sunt tensionate și în orice moment se pot ivi discuții contradictorii pe teme despre lume și viață. Pare-se că toți cei din preajmă ta s-au vorbit să stea departe de ține, așa încât ar fi bine să te recreezi cu un hobby.