Horoscop 29 decembrie 2018. Relaxare în familie şi o decizie importantă în dragoste

230

Horoscop 29 decembrie 2018 Berbec
Berbecii trebuie să lase gandurile deoparte. Înaintea Anului Nou, îndoielile, temerile și orice grijă nu sunt deloc permise. Învață să trăiești în prezent. Așteptați cu entuziasm miracolele de Anul Nou, cu siguranță vă vor rupe de realitate și vă vor da gânduri pozitive pentru un nou început. Încercați saă vă înconjurați de persoane care vă inspiră.

Horoscop 29 decembrie 2018 Taur
Taurii pot primi un apel telefonic cu totul neașteptat. Se anunță o ofertă tentantă legată de muncă sau chiar o propunere de afacere. Nu vă grăbiți să oferiți un răspuns clar. Este nevoie de ceva timp pentru a înțelege totul. Surprizele sunt posibile și în plan personal, unde un inel de logodnă sau o întâlnire cu un prieten vechi vă fac ziua mai bună.

Horoscop 29 decembrie 2018 Gemeni
Gemenii uită de orice limită și se bucură din plin de timpul liber. Orice s-ar întâmpla în jur, păstrați-vă starea de spirit optimistă. O ieșire cu prietenii vor putea scuti de orice gând care v-ar aduce neplăceri. Spre seară veți avea parte de o surpriză din partea persoanei iubite, care vă va reconfirma sentimentele de dragoste care vă leagă.

Horoscop 29 decembrie 2018 Rac
Racii trebuie să aibă grijă cui oferă încredere. Probabilitatea unor întâlniri neașteptate este mare. O persoană va apărea brusc în viața lor cu noi promisiuni de bine. Trebuie să aveți grijă și să vă feriți de “vorbe dulci” de moment. Atenție la regimul alimentar, evitați preparatele mult prea condimentate, pentru a nu apărea probleme de sănătate.

Horoscop 29 decembrie 2018 Leu
Leii astăzi vor merge la un eveniment interesant în casa unui prieten apropiat. Atmosfera călduroasă, familială vă va ajuta să vă simţiţi bine şi chiar să uitaţi de stresul adunat cu toate aranjamentele şi pregătirile pentru sărbători.

Horoscop 29 decembrie 2018 Fecioară
Fecioara este destinată să cunoască pe cineva extrem de special. Foarte probabil între voi se va forma o relaţie foarte frumoasă de dragoste, mai ales pentru că veţi descoperi că aveţi foarte multe lucruri în comun. În ceea ce priveşte zona financiară,nu aruncaţi cu banii în această perioadă. S-ar putea să aveţi nevoie de ei mai târziu.

Horoscop 29 decembrie 2018 Balanţă
Balanţele trebuie să îşi controleze vocabularul şi temperamentul. Într-o serie de întâlniri prietenoase, conversații telefonice și întâlniri nu uitați să controlați tot ceea ce spuneți. Există riscul ca cineva să fie ofensat în mod accidental de critici inadecvate sau de o observație înțepătoare.

Horoscop 29 decembrie 2018 Scorpion
Scorpionii pot vedea numai lucruri bune în evenimentele din această zi. Totuşi, nu vă lăsaţi purtaţi de val, mai ales că anumite probleme financiare vă vor da bătăi de cap şi vor avea nevoie de atenţia voastră absolută. Seara, nu uitaţi de acea întâlnire romantică pe care aţi plănuit-o deja.

Horoscop 29 decembrie 2018 Săgetător
Săgetătorii vor ieşi din 2018 încântaţid e ceea ce au realizat. Nu vor avea regrete, ci o listă lungă de activităţi pe care sunt gata să le demareze ori înfiinţeze la începutul următorului an. Aveţi foarte multe idei şi cu mult noroc, toate se vor transforma în realitate.

Horoscop 29 decembrie 2018 Capricon
Capricornii astăzi se îndrăgostesc mai mult ca sigur de o persoană fermecătoare. Probabil cunoscută din întâmplare, dar va fi o adevărată plăcere să o cunoaşteţi. Cine ştie, poate între voi se va aprinde o flacără a iubirii care va crea între voi o legătură puternică.

Horoscop 29 decembrie 2018 Vărsător
Vărsătorul astăzi poate să arate rezultate bune în afacerile noi. Confruntat cu nevoia de a juca un rol nou, nu vă speriaţi şi nu fiţi timizi. S-ar putea să fiţi şi voi surprinşi de capacitatea voastră de lideri în faţa unor oameni pe care nu i-aţi mai văzut. La finalul zilei vă puteţi odihni aşa cum trebuie.

Horoscop 29 decembrie 2018 Pești
Peştii nici nu se gândesc la muncă. Mai mult ca sigur găsesc ei o portiţă de scăpare pentru a fi cât mai liberi astăzi. Ar fi totuşi o ocazie bună să ajutaţi la bagajele pentru vacanţă, altfel, partenrul/a voastră va porni un adevărat scandal din cauza leneviei de care daţi dovadă.