Horoscop zilnic – JOI, 3 MARTIE. Putem schimba lucrurile in bine!

259

Berbec Se prea poate sa fii mai introspectiv si inclinat spre meditatie decat de obicei in perioada urmatoare. Arareori te opresti din goana fiecarei zile pentru a procesa emotiile si starile pe care le resimti, iar provocarea acestei zile este exact aceea de a privi mai des in interiorul tau. De dimineata, poti primi vesti bune legate de un prieten sau poate de un proiect de grup in care esti implicat. In rest, ai grija cum iti gestionezi bugetul fiecarei zile.

Taur Astazi se recomanda sa-ti reevaluezi viata sociala si preocuparile care implica alte persoane. Mai exact, s-ar putea ca, in urma unor cercetari amanuntite, sa ajungi la concluzia ca unele persoane nu sunt ceea ce par sau poate ca unele idei de afaceri pe care le credeai fezabile in stadiul lor actual ar mai suporta niste revizii si imbunatatiri. Pe plan profesional, te bucuri de un randament crescut si determinarea sa temini ce-ai inceput. Ai grija la accesele de impulsivitate totusi.

Gemeni Progresele pe plan profesional s-ar putea lasa asteptate, cel putin o perioada. Daca urmaresti sa te promovezi sau sa devii mai cunoscut(a) pentru ceea ce faci, cauta sa te folosesti de acest tranzit ca de un moment prilenic pentru a-ti rafina strategia de publicitate. De asemenea, s-ar putea sa intampini tensiuni in raport cu superiorii, mai dese sau mai intense decat de obicei, dar nu da curs discutiilor in contradictoriu. In fond, astrele te sprijina sa-ti duci la bun sfarsit sarcinile.

Rac Daca mizele unei viitoare delegatii sau ale unui examen sunt mari, indicat ar fi sa le lasi pentru o data viitoare intrucat ar putea aparea decalaje, probleme de comunicare sau scurtcircuite de memorie care le pot afecta deznodamantul. Aceia dintre voi care au relatii apropiate cu persoane aflate peste hotare sau care s-au mutat din localitatea de bastina pot avea parte de confuzii sau neintelegeri. Asadar, daca ti se pare ca nu ai inteles ceva, nu te sfii sa ceri lamuriri.

Leu Astazi, echilibrul tau emotional ar putea fi mai fragil decat de obicei. De asemenea, daca esti implicat in parteneriate profesionale sau tu si cel drag puneti banii la comun, se recomanda atentie suplimentara si mai multa comunicare in ceea ce priveste felul in care intelegeti sa gestionati resursele comune. In caz contrar, s-ar putea sa apara conflicte pe seama banilor care pot afecta pe termen lung nivelul de incredere pe care o aveti unii in ceilallti.

Fecioara Pot aparea probleme de comunicare in raport cu persoana iubita si/sau asociatii. Cel mai probabil, acestea survin de pe urma faptului ca nu sunteti suficient de deschisi unii fata de ceilalti si va feriti sa cereti explicatii suplimentare atunci cand este cazul. Fa eforturi pentru a lucra la acest aspect, mai ales daca nu poti evita unele subiecte de discutie mai sensibile astazi si in perioada care urmeaza. Da dovada de sinceritate si invata sa asculti.

Balanta Randamentul si tonusul tau s-ar putea sa nu fie tocmai la cele mai ridicate cote astazi. Chiar si in cazul in care nu te pricopsesti cu neplaceri de ordin medical, tot se recomanda o serie de teste si un consult de rutina la medicul de familie pentru a te asigura ca totul este in parametrii normali. Pe plan profesional, cauta sa nu te suprasoliciti, iar daca apar disensiuni cu colegii de munca, urmareste sa le inabusi din fasa.

Scorpion Astazi ai putea simti ca pur si simplu nu te mai intelegi cu partenerul si cu cei din familie. Pare ca vorbiti limbi total diferite si nu reusiti sa ajungeti prea usor la un consens. Arata ca stii sa asculti si nu cauta sa-ti impui punctul de vedere daca nu ai incercat in prealabil sa le afli perspectiva asupra lucrurilor care va vizeaza direct pe toti ai casei. A venit timpul sa lucrati mai mult la acest aspect.

Sagetator Astazi pot aparea tensiuni in raport cu cei dragi. Atmosfera cea mai incarcata ar putea fi aceea intre tine si parinti, pe care-ti vine destul de greu sa-i intelegi saptamanile acestea. In cazul in care urmaresti sa inchiriezi un apartament ori sa achizitionezi un spatiu de locuit, ideal ar fi sa intorci oferta pe toate partile inainte de a semna contractul. Aceeasi recomandare se aplica si in cazul celor care iti doresc sa instraineze o casa sau un teren.

Horoscop Capricorn Azi ai parte doar de stangacii. Fie ca-ti uiti telefonul acasa, programele de pe calculator dau rateuri sau apar decalaje in obtinerea unor documente, cert este ca s-ar putea sa faci destul de multe drumuri doar pentru a remedia din aceste scurtcircuite de memorie si sincope de comunicare. Cauta sa le vezi drept niste oportunitati de a verifica de doua ori un proiect inainte de a-l preda sau de a te gandi de doua ori cum abordezi o problema.

Varsator Se recomanda sa dai dovada de vigilenta in ceea ce priveste bugetul personal. S-ar putea sa sesizezi asadar ca banii vin si pleaca mai repede decat de obicei in perioada urmatoare si ca este nevoie de eforturi constiente din partea ta pentru a reechilibra balanta castigurilor si a cheltuielilor. Iata un prilej mai mult decat bun nu doar pentru a face un bilant al comportamentului tau financiar din ultima perioada, ci si pentru a face unele economii care iti vor prinde foarte bine in viitor.

Pesti S-ar putea sa-ti vina mai greu sa te exprimi astazi, sa fii mai introvertit si mai putin dispus sa iesi la rampa, in lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, nu inseamna ca nu poti intoarce acest context astral in favoarea ta. Recomandarea este aceea de a te dedica meditatiei si introspectiei, mai ales daca te preocupa dezvoltarea personala. Poti avea parte de revelatii in ceea ce te priveste daca-ti asculti vocea interioara.