Horoscop absolut neobișnuit și foarte interesant pentru femei

403

Dacă credeți că horoscopele nu sunt 100% compatibile cu caracterul dvs., acordați atenție acestui lucru.

Femeile-uragan: Berbec

Doar un om adevărat merită să fie atent la o astfel de femeie. Te poate trage în furtuna, absorbi și chiar te poate arunca înapoi. Pentru aceste doamne libere și imprevizibile nimic nu este imposibil sau irezistibil.

Femeile-valize: Taur

Strânge totul, nu aruncă niciodată nimic, crezând că acest lucru il mai poate folosi. Sincere si loiale, femeile-Taur nu se supara usor, dar atunci cand le fortezi limitele, pot devenit extrem de incapatanate si furioase

Femeile-kaleidoscop: Gemeni

Doriți ca viata să se transforme într-o vacanță permanentă cu focuri de artificii și vase sparte – bun venit în lumea unei femei din zodia gemeni.

Femeia din zodia Gemeni este independenta si optimista, ii respecta pe cei din jur si asteapta acelasi lucru din partea celorlalti. Nu fac nimic care sa le pericliteze aceasta independenta: nu s-ar implica intr-o relatie daca asta ar costa-o libertatea.

Femeile – ploaie: Rac

Numai un om foarte răbdătoare și tolerant poate să se alăture ei. Iubitoare de pace si armonie, Femeia-Rac poate fi o fiinta foarte pasionala.

Totusi, da dovada de o incapatanare iesita din comun, care ii enerveaza pe cei din jur. Poate fi gentila, afectuoasa, dar si agitata in acelasi timp. Femeia-Rac nu suporta prea bine critica. Daca o critici, o ia personal si nu te va ierta prea curand.

Femeile-bijuterie: Leu

Poți fi orbit de strălucirea lor. Dacă nu vă este frică de aroganță ostentativă, veți afla ce este adevărata fericire. Femeia din zodia Leu are nevoie de trei lucruri: atentie, respect si admiratie. Uneori poate da dovada de aroganta si mandrie exagerata.

Leoiaca nu vrea sa aiba un partener care sa aiba grija de ea, ci unul care sa „vaneze” alaturi de ea! Trebuie sa fie pe aceeasi lungime de unda si in schimb il va rasplati cu loialitate, generozitate si afectune.

Femei-organizator: Fecioara

Toate aceste femei sunt supuse celei mai stricte ordine. Femeia fecioară este singura din zodiac care poate să aștearnă liniștea și ordinea în mijlocul unui haos. Ea poate să facă ordine în cele mai complicate situații și reușește să vadă clar toate datele problemei, atunci când toată lumea este copleșită de emoții.

Femeia fecioară poate părea prea formală și timidă, dar acest scut cade odată ce îi cucerești inima. Femeia fecioară în dragoste dă totul și nimeni nu poate să spună că nu se descurcă la treburile gospodărești.

Femeile – văile liniștite:Balanta

Cu o astfel de femeie este ușor sa treci prin viața. Va face totul pentru ca oamenii apropiați să fie fericiți și mulțumiți. Întotdeauna se străduiește să răspundă așteptărilor altora și să rezolve problemele altora.

Femeile-coșmaruri: Scorpion

Magnetismul, care provine de la aceste femei, ne înspăimântă și atrage simultan. Se spune despre femeia Scorpion ca este femeia pe care o doresc toti barbatii. Indiferent cum arata, despre femeia Scorpion se poate afirma cu certitudine ca este cea mai senzuala femeie din tot zodiacul.

O femeie Scorpion nu poate fi subjugata in nici un fel, indiferent care este situatia ei. O sa ramana independenta. Nu este genul de femeie ce se arunca in bratele iubitului si nimic nu o poate face dependenta de acesta.

Femeile-pumn: Sagetator

Cu astfel de femei trăiesc numai oamenii puternici care știu să aprecieze oțelul lui Jupiter și nu se tem să se taie cu o lamă ascuțită. Una dintre cele mai importante calitati ale acestei zodii este optimismul cu care priveste lucrurile.

O Sagetatoare adevarata este dependenta de propria independenta! Femeile guvernate de aceasta zodie sunt indragostite de libertate si nu permit altor persoane sa le ingradeasca.

Versată și șarmantă, femeia săgetător se bucură de orice experiență de viață și nu regretă foarte tare greșelile trecutului, deoarece le consideră lecții pline de tâlc. Femeia săgetător este o combinație de adrenalină, curiozitate și intelect sofisticat, ceea ce o face cea mai interesantă femeie din zodiac.

Femeile – munte: CAPRICORN

Femeia capricorn este calculată și inteligentă, dar asta nu înseamnă că nu poate iubi pătimaș, sau că nu poate arde pe dinăuntru ca o torță în așternuturi. Nu o subestima și femeia capricorn îndrăgostită va fi cel mai bun partener de viață.

Femeia capricorn nu se lasă doborâtă ușor, mai ales dacă este vorba de obiective profesionale. De cele mai multe ori, ambiția ei o poartă mult în fața celorlalți, pe care îi lasă cu ușurință în urmă, într-un nor de praf.

Nu vrei să te pui în calea ei dacă are o treabă de făcut, deoarece acele cornițe drăgălașe te vor da la o parte în doi timpi și trei mișcări.

Femeile-Faruri: Varsator

Este generoasa, gata să ajute pe oricine la nevoie, indiferent de starea sa de spirit. Este o femeie cinstita, cu convingeri puternice, este nepartinitoare si toleranta cu punctele de vedere ale celorlalti.

Femeia-Varsator este „greu de iubit”. Partenerul ei trebuie sa fie pregatit psihic sa fata fata unei continue provocari si sa tina piept unei persoane cu o vointa de fier si extrem de independenta. Pentru ea, o comunicare buna reprezinta cheia succesului intr-o relatie.

Femeile-orhidee: Pesti

O astfel de femeie este un privilegiu pentru un barbat.Femeia din zodia Pesti ramane alaturi de jumatatea sa indiferent de tot ce se intampla in jur. Prin natura ei este fidela, loiala si sincera.

Reprezentantele acestei zodii au o viaţă destul de intensă, trec prin multe cumpene în viaţă, unele poate au mai multe căsătorii, altele îşi găsesc cu greu un partener stabil deoarece fiind firi sensibile, artistice, atrag exact opusul lor.