Horoscop Cristina DEMETRESCU: cum va fi perioada 1 – 15 APRILIE pentru fiecare zodie

45

Berbec
Berbecii sunt in momentul de fata foarte expusi din punct de vedere al acestei eclipse. Intr-un fel sau altul este acel moment din viata unui Berbec in care ar trebui sa bage cheia in contact si sa plece intr-o directie. Poate mai au timp in aceste 8 zile sa se gandeasca ce vor sa faca, in ce directie vor sa mearga. Multi stiu, multi se pregatesc pentru lucrul acesta, dar poate foarte multora le este teama tocmai din cauza faptului ca planetele din zodia Pesti preseaza foarte mult si creeaza foarte multa confuzie. Este un fel de acum ori niciodata.

Taur
Este momentul cheie pentru Tauri. As putea sa spun ca poate suna prost, sa spun ca e un fel de inceputul sfarsitului, dar de fapt si de drept, daca este sa ne referim la faptul ca noi trecem prin schimbari si prin transformari, ca asta sta pana la urma la baza evolutiei, lucrurile s-ar putea sa nu fie atat de rele. In spatele Taurilor, in spatele cortinelor, se intampla lucruri pe care ei nu le stiu, iar aceasta eclipsa ii poate ajuta sa descopere cine ii barfeste, cine este subversiv vizavi de fiinta lor, de problemele lor, cine este dusman, cine este prieten, cine ce a ascuns fata de ei. Foarte interesanta chestia asta. Mercur retrograd, vine cu unele recidive pe probleme respiratorii. Nu este asa o mare panica, dar asta mai aduce unele probleme de sanatate cronice. Le aduce tot timpul si le traduc. [

Gemeni
Gemenii pot sa aiba parte de o invitatie, un grup foarte mare de persoane, o adunare unde se intampla ceva foarte interesant. O persoana foarte importanta intra in viata Geamanului. Atentie la gafe, stii cum e sa-ti injuri viitorul sef in parcare. Foarte mare atentie vizavi de reactia pe care o au la impulsuri.

Rac
Nu pot spune ca schimbarile profesionale vin chiar peste noapte, pentru ca multi dintre ei le asteapta si se asteapta la unele modificari. Dar este Racul este intr-o pozitie foarte buna, in care poate sa-si schimbe functia, ocupatia, pozitia intr-o companie. Poate sa devina independent, poate sa fie numit, poate sa fie propus, deci totul este pe crestere. Pentru Raci, chiar daca nu stiu ce sa faca si au tendinta de a da inapoi, este singurul moment cheie in care pot sa-si asume aceste responsabilitati.

Leu
Pentru Leii, mai expansivi, mai curajosi, toate lucrurile se desfasoara la departare de ei. Cumva, pot veni vesti din afara granitelor tarii, pot pot avea intalniri, pot calatori, pot pleca, pot avea chiar initiativa aceasta de a calatori, de a pleca. Pentru altii, insa, care sunt mai refractari, mai putin expansivi, s-ar putea ca lucrurile sa nu se desfasoare tocmai pe placul lor. Adica, cei care se afla nu stiu, poate in strainatate sau sunt plecati, nu ies anumite lucruri, nu ies anumite documente, ceva s-ar putea sa nu fie bine acolo.

Fecioara
Pentru Fecioarele mai organizate si mai curajoase este o eclipsa a transformarilor majore. Chiar acolo se aseaza zodia Berbecului pentru Fecioara, pe Casa schimbarilor majore. Pentru Cele care stiu despre ceea ce vor sa faca, sa schimbe ceva in viata lor si sunt organizate si curajoase, aceasta eclipsa este un factor declansator al unor evenimente care ii pun pe directia lor. Cei care nu sunt pregatiti pentru lucrul asta s-ar putea sa fie luati, eu stiu, pe neasteptate si sa nu le pice foarte bine.

Balanta
La Balante nu depinde mai nimic de ei. In aceasta perioada, liberul arbitru este destul de redus, totul este se desfasoara cumva vizavi de ei. In zona relatiilor. Pentru relatiile care sunt mai consumate, este foarte posibil acolo sa fie dezechilibru. Dar pentru Balantele care se afla la inceputul relatiei poate sa vina si o cerere in casatorie. Alte balante s-ar putea sa dea pe cineva in judecata sau sa aiba parte de un proces de care nu se pot eschiva.

Scorpion
La Scorpioni probleme pot fi probleme de sanatate, alergii, rinite, infectii posibile, rani, raniri, sinuzite, probleme respiratoria. Exista, insa, si varianta cealalta, pe sistemul cine munceste n-are timp sa moara. Daca sunt foarte preocupati de a demara proiecte personale, proiecte profesionale independente, atunci acestia acestia devin foarte activi.

Sagetator
Sagetatorii trebuie sa se modifice si in raport de varstele copiilor lor, dar sa accepte independenta copiilor lor, sa sa se maturizeze impreuna cu ei, cum s-ar spune. Dar pentru alti Sagetatori, care nu au copii, care sunt tineri si care sunt singuri, este o epoca foarte interesanta in care pot sa inceapa o mare dragoste, o mare iubire. Da, pot intalni o mare dragoste.

Capricorn
Capricornii se improprietaresc, isi schimba domiciliul, s-ar putea sa-si cumpere o casa. Daca nu au bani de o asemenea investitie isi pot reimprospata spatiul in care locuiesc, in care traiesc. La ei este si despre cautarea de sine si se vorbeste foarte mult despre contactul cu sinele divin. Aste este o chestie esentiala, fara de care suntem tot ametiti in viata asta, daca nu stim cine suntem si de ce am venit pe planeta Pamant.

Varsator
Varsatorii ar putea, daca au talent si daca au idei, sa inceapa sa scrie o carte. Daca nu au idei, pot incepe sa citeasca o carte. Este o carte care le poate schimba viata, le poate schimba directia, s-ar putea sa se dezvolte ceva de aici.

Pesti
Pestii descopera surse noi de bani. Pot deveni antreprenori. N-as putea spune ca se imbogatesc, dar, pe de alta parte, sa mearga pe ideile lor. Exista o categorie de Pesti care pot fi anuntati ca primesc o mostenire si de aici cumva sa se modifice un pic nivelul lor de trai sau cel putin unele griji sa dispara.

Sursa: antena3.ro/horoscop