Horoscop Cristina DEMETRESCU: cum va fi perioada 1 – 7 IULIE pentru fiecare zodie

58

In emisiunea Vorbeste lumea difuzata pe canalul ProTv, Cristina Demetrescu a realizat horoscopul saptamanii pentru fiecare zodie.

Berbec Pe 6 iulie avem o Luna Noua in zodia Rac. Pentru Berbec inseamna o innoire in casa, in familie. Poate vrea sa se mute, sa schimbe ceva in casa sau sa renoveze. De asemenea, poate sa fie vorba despre un nou membru in familie.

Taur S-ar putea sa le placa o masina frumoasa si sa li se puna pata pe ea. De asemenea, este o saptamana in care le vine pofta sa se inscrie la cursuri legate de abilitatile lor, vocatiile lor: gradinarit, gatit, fotografie. De asemenea, se reiau unele discutii legate despre o casa de vacanta.

Gemeni Energia buna este in plan financiar. Nu se imbogatesc neaparat, dar este o perioada in care vor face bani. Pot sa vina bani din ideile lor, din premii. Fac bani din piatra seaca. Le merge mintea.

Rac O saptamana foarte buna! Luna Noua din zodia lor ii deconecteaza de la confuzie si oboseala. Vor avea idei noi si se bucura de o imagine buna si de credibilitate. Este foarte posibil sa aiba un succes rasunator!

Leu Se apuca de curatenie, fie in plan fizic, fie in plan subtil. Este posibil sa arunce lucruri vechi din casa sau din subconstient, in urma unei terapii. Vor descoperi ceva ce parea uitat sau pierdut, deci se bucura.

Fecioara Sunt prietenoase, au chef de intalniri. Poate chiar ele sunt cele care reunesc anumite grupuri si organizeaza anumite intalniri. Sunt foarte bune in organizare. Isi deschid sufletul, nu fata de prieteni, ci fata de necunoscuti, dar se pot imprieteni. Se produce o chimie intre o Fecioara si o persoana noua, dispusa sa asculte.

Balanta Poate avea o reusita profesionala si succes. Poate sa devina un om cheie pentru comunitatea din care face parte, adica sa devina un lider sau sa se apuce sa rezolve anumite probleme pentru comunitate din care face parte, pentru familie. De asemenea, s-ar putea sa aiba noroc in relatia cu autoritatile care au intarziat sa le dea o autorizatie. Are unda verde pe mai multe planuri! Este un mic noroc in viata lor.

Scorpion E important sa se reconecteze la sinele divin. Toate dorintele pe care le are in aceasta perioada ar trebui sa treaca prin credinta si biserica. Acolo este ingerul lor, micul lor noroc.

Sagetator Simt nevoia sa se adapteze permanent la noul din viata lor. Asta s-ar putea sa-i epuizeze putin in aceasta perioada. Au parte de proiecte mari si de o perioada profitabila. Trebuie sa se focuseze pe ideile importante. Ideile profesionale si de viitor merita toate sacrificiile.

Capricorn Atrag oamenii de partea lor. Au o perioada foarte buna pentru aliati, pentru cei care le sustin cauzele si se bucura de impacari. Ajung sa-i convinga pe cei cu care au parteneriate. Chiar si sotiile lor sunt cooptate de ei in anumite proiecte. Au succes la dezbateri in aceasta saptamana. E posibil sa castige si anumite procese.

Varsator Au o perioada buna din punct de vedere medical. Au solutii noi. Se odihnesc, se relaxeaza, deci au o stare de bine. Din acest motiv, ei gandesc mai bine. Au idei creative din punct de vedere profesional.

Pesti Se pot indragosti si pot afla de o sarcina, pot avea reusite prin copiii lor mai mari. Au idei interesante, creative, artistice. Ceilalti se pot distra. De asemenea, sportul este o modalitate prin care se pot elibera de anumite energii mai tensionate.

Sursa: protv.ro/emisiuni/vorbeste-lumea