Horoscop de suflet: MANTRA zodiei tale. Sfatul Universului pentru fiecare nativ.

3521

Exista o mantra perfecta pentru fiecare dintre cele 12 zodii, deoarece fiecare semn este unic si mantrele te ajuta si ghideaza in viata. Acestea sunt extrem de folositoare si te tin pe drumul cel bun si memorarea lor te va ajuta atunci cand te afli intr-un impas.

Berbec Este momentul sa accept ce se intampla in prezent, sa renunt la trecut si sa am incredere in ce ar putea fi in viitor.

Taur Nimic valoros nu se obtine usor. Muncesc pentru ce imi doresc, lupt pentru visurile mele si nu ma dau batuta pana cand nu ajung acolo unde imi doresc.

Gemeni Daca este sa fie al meu, se va intampla. Universul stie mai bine de ce am nevoie pentru a fi fericita.

Rac Nu permit gandurilor mele sa imi controleze emotiile. Aleg sa iau deciziile cu sufletul pentru ca el stie de ce are nevoie pentru a fi cu adevarat fericit.

Leu Trebuie sa invat sa am rabdare. Sa nu mai grabesc lucrurile. Sa ma bucur de viata si sa fiu recunoscatoare pentru tot ce am reusit pana acum.

Fecioara Sufletul meu are nevoie de iubire. Sunt tot ce imi trebuie pentru a fi fericita, nu am nevoie de nimic mai mult.

Balanta Aleg sa imi urmez inima, sa iau decizii bazandu-ma pe intuitie. Eu stiu cel mai bine de ce am nevoie pentru a ma simti fericita.

Scorpion Lucrurile nu sunt niciodata ceea ce par. Aleg sa cred in mine indiferent de situatie. Aleg sa merg pe drumul meu si sa lupt pentru ce imi doresc.

Sagetator Nu grabesc timpul. Am rabdare pentru ca stiu ca fiecare lucru se intampla in momentul in care trebuie sa se intample, nu cand imi doresc eu sa se intample.

Capricorn Ingrijorarea nu va schimba niciodata lucrurile. Ma linistesc si ma concentrez pe gasirea solutiilor potrivite care sa ma ajute sa merg mai departe cu viata mea.

Varsator Aleg sa nu mai tin cu dintii ce nu imi este sortit. Aleg sa fac un pas in spate si sa las divinitatea sa imi arate drumul pe care trebuie sa merg.

Pesti Merg la drum cu mintea deschisa si sufletul curat. Stiu ca Universul are un plan minunat pentru mine.