Horoscop de weekend 16-18 IULIE. Zile frumoase și multe evenimente!

157

BERBEC Sâmbătă te trezești târziu și te duci la culcare devreme. Recuperezi energia desfășurată săptămâna care a trecut. Duminică eşti invitat la o paradă de modă online, sau o conferință TED. Ai o idee, care ți se pare foarte interesantă, abia aștepți să o poți discuta cu cineva competent.

Inima ta se deschide weekend`ul aceasta, îmbrățișând și înțelegând energia din jurul tău. Poate suna copleșitor, dar te va învăța să fii acolo nu numai pentru alții, ci și pentru tine. Vei ajunge sa cunosti o alta latura a ta pe care nici nu stiai ca o ai.

TAUR Eşti sănătos şi ai putere de muncă, dar te apasă grijile legate de familie. Raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale, în cursul zilei de sâmbătă. Şi o petrecere drăguţă, la un prieten care îşi sărbătoreşte ziua de naştere, sau la o petrecere în familie. Duminică este şi o zi excelentă pentru cumpărături.

Zilele acestea veti lua mai mult în considerare ceea ce aveti în loc sa va ganditi la lipsuri. Universul vă cere să vă gândiți la situatiile prin care trec cei din jurul vostru si va indeamna sa oferiti o mana de ajutor celor aflati in nevoie.

GEMENI Sâmbătă, aspecte favorabile deciziilor importante de genul – fac, sau nu fac curăţenie în toată casa şi asta pentru că programul de duminică este deja stabilit. De asemenea, sâmbătă este o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul spectacolelor si vizitelor pe care le poţi face. Duminică utilizează orele de lumină pentru treburile importante pe care le ai de făcut, în casă, sau în afara ei.

Dacă există confuzie cu privire la cine sunteți și unde sunteți, aveți încredere că lucrurile se vor limpezi. Cu toate acestea, între timp, această confuzie este menită să vă ajute să vă găsiți drumul înapoi către voi insiva, permițându-vă să îl redefiniți.

RAC Sâmbata este o zi plăcută care se poate termina intr-o petrecere, sau la ziua de naştere a unui membru din familie. Duminică, poţi să ai un drum scurt, dar cu profit. Weekendul este sub semnul vitezei. Ca un făcut timpul te presează şi mereu nu faci, nu spui ceea ce iti doresti, de fapt. Nu ai timp! Asa timpul trece repede, confiscat de grijile cotidiene! Trebuie, dacă ţii la sănătatea ta, să reduci viteza, să te odihneşti, să te relaxezi, să dormi!

S-ar putea să vă simțiți detașat acum, ca si cum visele voastre au devenit deja realitate si le traiti din plin. În loc să-ți lași lipsa de concentrare să te definească și să te dezorienteze, folosește-o pentru a explora limitele imaginației tale.

LEU Sâmbătă ai mai multe oportunităţi şi posibilităţi pentru timpul liber, pe care cu înţelepciune şi chibzuinţă nu o să le risipeşti, cum faci de obicei. Configuraţia astrală te sprijină să obţii mai multă stabilitate în familie sau printre prieteni. În ultima zi din weekend îţi este mai uşor să învingi dificultăţile vieţii cotidiene – doar este duminică.

Aveți grijă în cine aveți încredere în această săptămână, deoarece puteți avea încredere în oamenii care vă vor trage in jos. Aruncați o privire mai atentă asupra celor care vă sprijină atunci când aveți nevoie de ei și cine este cu adevărat acolo pentru a vă ajuta.

FECIOARĂ Ceea ce nu trebuie să faci sâmbătă: să cumperi un bun, sau mai multe, de folosinţă îndelungată. Ori se strică, ori costă foarte mult, ori când ajunge acasă nu-ţi mai place. Duminică eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită pe cât posibil discuţiile cu persoane străine, sau discuţiile în contradictoriu cu rudele, partenerii şi/sau asociaţii, mai ales despre proprietăţi sau posesiuni comune şi/sau planuri de vânzare-cumpărare.

Lăsați succesul altcuiva să vă inspire. Este o oportunitate de a învăța de la alții și poate chiar de a face echipă cu ei. Veti ajunge si voi pe culmile succesului daca va prouneti asta si faceti toate eforturile, chiar si cele care va pot parea peste putinta.

BALANŢĂ O sâmbătă obositoare, pentru că amesteci lucrurile, utilul cu plăcutul. Fii eficient în ceea ce faci, mai ales dacă este vorba de cumpărături. Nu pierde timpul! Pe seară posibilă veste bună. Limitează-te la activităţile de rutină, de weekend de carantină. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Ocoleşte cu abilitate şi diplomaţie subiectele tabu fie că este sâmbătă sau duminică. Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea!

Chiar dacă doriți să renunțați la ceva, sa rezistati in aceste momente este esential. Pierderea speranței înseamnă acum să te oprești chiar înainte de a ajunge pe linia de sosire. Ești aproape de un mare pas înainte, ai credință în imposibil și lasă universul să te ghideze.

SCORPION În weekend ai speranţa că poţi să faci o mulţime de treburi pentru casă. Organizează-te, cere ajutor şi împarte sarcini familiei, partenerului. Vremea trece repede, timpul parcă zboară! În această perioadă este bine să nu ai o atitudine prea dinamică sau chiar agresivă. Evită orice decizie luată în stare emotivă. Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur.

Concentrează-te asupra lucrurilor bune despre care poți vorbi în orice moment. Indiferent unde te afli sau ce ai, puterea ta pentru dragoste, creativitate și pasiune nu moare niciodată. Iar voi va puteți aprinde ca o flacără în orice moment.

SĂGETĂTOR Sâmbăta aceasta gândurile nu te lăsă să te relaxezi. Fă puţin sport, în fața ferestrei, sau chiar în parc, pentru a “arde” principiile negative. Odihneşte-te cât trebuie! Duminică, este un bun prilej pentru nativii şi nativele din zodia centaurului arcaş să călătorească şi/sau să înceapă o scurtă excursie.

O relație vă poate provoca stres în acest weekend, deci concentrați-vă pe faptul că nu puteți controla ceea ce face cineva, dar puteți controla modul în care reacționați voi. Asigurați-vă că vedeți acțiunile acestor persoane cat mai obiectiv si nu asa cum v-ati dori voi sa fie.

CAPRICORN Sâmbătă este o zi în care trecutul este important şi poţi să te simţi bine depănând amintiri şi schimbând informaţii şi impresii. A venit timpul să suni pe vechiul tău prieten din copilărie! Cu ceva planete binevoitoare, ei bine, aceasta configuratie face ca perioda în discuţie să fie benefică. Duminică este o zi liniştită şi relaxantă în mijlocul familiei.

Uită-te în interiorul inimii și acordă prioritate pe baza nevoilor tale cele mai intime. Este posibil ca lucrurile să nu fie clare acum, dar intuiția ta este mai puternică ca niciodată. Fă ceva doar dacă este important pentru tine. Este cel mai bun lucru pe care-l poti face acum pentru tine.

VĂRSĂTOR Sâmbătă pari vulnerabil şi de acest lucru poate profita una dintre cunoştiinţele tale care vrea să se folosescă de tine ca de un bancomat. Nu-ţi face griji, o să te descurci şi de data aceasta. Stelele si vremea dar si vremurile, puternice prin schimbari, anul 2021 este anul schimbărilor bune, îţi conferă energia de care ai nevoie. Duminică, din nou ai ceva de rezolvat în casă, dar numai în cursul prânzului.

Concentrează-te pe prezent și, dacă este necesar, pe ceea ce ai realizat deja. Te va ajuta întotdeauna să te regăsești și să ții minte că în această lume orice este posibil.

PEŞTI Sâmbătă, conjunctura face să-ţi crească energia, ceea ce se traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Primeşti o informatie neasteptată, plăcută, însă, sau ai o întâlnire neanunţată cu o personă dragă. Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp. Duminică poţi să fi la un spectacol, sau la o aniversare.

Sunteți foarte sensibil la vibrațiile externe în acest moment, așa că asigurați-vă că setați limite, vă protejați energia și spuneți „nu” atunci când situația o cere. În momentul de față, energia ta ar trebui să fie prima ta prioritate.