Horoscop de WEEKEND 25-26 IUNIE. Sa avem incredere in intuitia noastra!

377

BERBEC

Sambata: Iesi din mediile in care planeaza ostilitatea, agresivitatea de orice natura sau un spirit de competitie folosit gresit, pentru ca nu prea ii vei face fata!
Duminica: Fii cu mare bagare de seama in discutiile aprinse pe care le porti azi cu un adversar, pentru ca lucrurile ar putea ajunge intr-un punct critic, din care nu va iesi nimic bun.

TAUR

Sambata: Iubirea poate fi, de cele mai multe ori, cel mai eficient tratament, ca atare daruieste din prea plinul tau de iubire celui care trece acum printr-un moment dureros.
Duminica: Lasa latura ta pozitiva si tonica sa iasa la iveala, nu accepta dominarea pesimismului, pentru ca nu e momentul pentru a ramane in umbra.

GEMENI

Sambata: Esti la mijloc intre doua tabere adverse care se razboiesc cu ton agresiv, incercand, fiecare, sa-si impuna autoritatea in felul propriu. Tu nu stii ce sa faci: sa tii partea vreuneia din ele sau sa ramai impartial pana cand se va clarifica invingatorul.
Duminica: E vremea sa iti iei ramas bun de la o etapa pe care ai tot alimentat-o si sa te pregatesti sa alegi alta cale. Nu te crampona de lucrurile cu care esti obisnuit, mai exista si alte variante, deci fii pregatit pentru nou!

RAC
Sambata: Indiferent cum e vremea de afara, tu ai o atitudine senina, de parca toate ar evolua spre bine in viata ta. Pastreaza acest tonus optimist cat mai mult timp, pentru ca el va fi cheia tuturor reusitelor tale viitoare!
Duminica: Daca toata lumea cu care discuti azi iti da cam acelasi sfat, ar fi bine sa tii cont de el. Da, poate tu vrei sa te opui curentului si sa faci totul de-a-ndoaselea, dar de data asta chiar e mai bine sa asculti opinia colectiva.

LEU
Sambata: Daca nu primesti nici un fel de incurajare de la cei din jur, inseamna ca nu te afli in mediul adecvat pentru scopurile tale.
Duminica: Nu fi copil, prea o faci pe suparatul de la un fleac. Poate esti jignit sau nemultumit, dar nu are rost sa te comporti ca si cum toata lumea ar avea ceva cu tine.

FECIOARA
Sambata: Inarmeaza-te cu multa rabdare si ambitie, pentru ca numai cei care nu se lasa cu una cu doua vor reusi sa-si duca intentia la indeplinire.
Duminica: Nu te poti abtine sa nu-i pedepsesti pe cei pe care-i prinzi cu minciuna, nu tolerezi colegii nesinceri, prietenii falsi, declaratiile pompoase si neadevarate sau complimentele pe care stii ca nu le meriti.

BALANTA
Sambata: Te atrage fantastic un domeniu nou care presimti ca iti va deschide poarta spre un alt orizont, mult mai interesant al vietii tale sau al carierei tale viitoare.
Duminica: Toate bune si frumoase, se poate vorbi de o zi excelenta in care te simti mai puternic si mai increzator in fortele proprii.

SCORPION
Sambata: Dai dovada de multa toleranta, empatie, stii sa asculti si sa dai sfaturi, deci, daca tu simti ceva special in legatura cu problemele celor din fata ta, spune-le parerea ta cu sinceritate si curaj.
Duminica: Nu mai astepta, daca simti ca e momentul potrivit sa actionezi intr-o directie spre care mintea si inima te indeamna.

SAGETATOR
Sambata: Nu compara norocul tau cu al altora, pentru ca viata nu e echitabila pentru toata lumea. Nu pleca urechea la povestile triste ale celor din jur cand tie iti merge de minune si nici invers.
Duminica: Munca ta da roade mai bune decat te-ai asteptat si e normal sa devii din ce in ce mai dornic sa duci mai departe ce ai inceput.

CAPRICORN
Sambata: Esti cam influentabil si toate povestile care ajung la urechile tale te fac sa-ti pierzi curajul de a duce mai departe ce ai inceput.
Duminica: Nu te poti baza azi pe sprijinul unui prieten care a promis multe: ca va fi langa tine cand ai nevoie, ca iti va face un anumit serviciu atunci cand il vei solicita, ca are el cunostinte suspuse pentru a interveni pe langa ele in favoarea ta.

VARSATOR
Sambata: Este posibil ca emotiile sa depaseasca nivelul de intensitate cu care esti obisnuit si din acest motiv sa nu le mai poti controla.
Duminica: Acorzi atentie cui nu trebuie, poate pentru ca picura in urechile tale miere si e greu sa te sustragi unei asemenea influente, chiar daca stii ca nu e benefica.

PESTI
Sambata: E greu sa ajungi la o intelegere cu cei cu care discuti astazi, mai ales in problemele esentiale. Este important sa stii unde si cand sa te opresti, in cadrul negocierii.
Duminica: Vestea care soseste azi are efecte negative asupra psihicului tau, dar nu te dai batut de la atata lucru.