Horoscop de WEEKEND 6-7 IULIE. Ne pastram viata in armonie

56

Berbec

Sambata: Nu mai alerga dupa cai verzi pe pereti! Vei auzi indemnul acesta din mai multe directii si cand mai multa lume iti spune ca visezi, poate ar fi bine sa te trezesti la realitate.
Duminica: Toata viata esti judecat si judeci, deci nu mai pune la suflet ce spune lumea, pentru ca asa e gura lumii: sloboda. Azi esti laudat si apreciat, maine esti criticat si etichetat.

Taur

Sambata: Ziua poate fi una extrem de placuta si relaxanta daca te inconjori de oamenii potriviti, ca atare cauta anturajuri de oameni tineri in care se discuta si despre altceva decat despre problemele cotidiene.
Duminica: Te simti bine printre oameni care tin la tine orice ai face si, cu asemenea suport, prinzi si mai mult curaj sa te implici in activitati cu un consum emotional maxim.

Gemeni

Sambata: Profita de fiecare invitatie care ti se face azi si de fiecare cuvant bun indreptat spre tine, pentru ca toate contin energie pozitiva ce iti vor face ziua mai fericita.
Duminica: Tu esti capul tuturor deciziilor importante in mediul in care te afli, pentru ca toata lumea asteapta parerea ta. Ti se recunoaste astfel valoarea, superioritatea, experienta in diverse domenii.

Rac

Sambata: Orele petrecute cu cei dragi au efect excelent asupra psihicului! Viata de cuplu si cea de familie sunt placute, sunt locul celor mai frumoase evenimente.
Duminica: Daca ai putea amana deplasarile de astazi, ar fi mult mai bine, pentru ca nu e o zi favorabila calatoriilor cu mijloace de transport.

Leu

Sambata: Nu te poti pune de acord cu persoana iubita, pentru ca tu ai o viziune asupra unor evenimente, iar celalalt crede cu totul altceva.
Duminica: Mintea ta merge brici, ideile vin pe banda rulanta si sunt bine argumentate logic, de parca le-ai citi din manual.

Fecioara

Sambata: Te simti ciudat printre oameni, desi, din fire, esti sociabil si comunicativ, dar azi parca nu-ti gasesti locul nicaieri.
Duminica: Fii cinstit cu tine insuti si analizeaza mai atent daca esti in stare sa duci mai departe planul inceput. Daca ai ajuns intr-un impas, cauta atent unde se afla greseala si recunoaste-o.

Balanta

Sambata: Bucura-te de aceasta zi pentru a iesi in lume si a te simti bine. Ai chef de distractie si te comporti ca un copil lipsit de griji.
Duminica: Ai alaturi de tine o persoana cu picioarele pe pamant care te mai trage uneori de maneca, pentru a nu zbura doar pe valurile fanteziei, asa cum ti-ar placea tie sa fie lucrurile.

Scorpion

Sambata: Ai ignorat unele restante, ai tot amanat un anumit plan pana ce l-ai trecut complet pe linie moarta, dar azi e timpul sa rezolvi si acele aspecte uitate.
Duminica: Profita de fiecare invitatie care ti se face azi si de fiecare cuvant bun indreptat spre tine, pentru ca toate contin energie pozitiva ce iti vor face ziua mai fericita.

Sagetator

Sambata: Azi sufletul tau cere cu mai multa putere sa ii indeplinesti o dorinta. Nu i te poti opune, e atat de intensa, incat va deveni un fel de obsesie si pana nu te ocupi de ea, nu te poti relaxa.
Duminica: Esti genul de om care crede doar atunci cand vede, iar azi vei primi atat de multe semnale clare ce iti alunga orice urma de nesiguranta incat ar fi culmea sa le pui si pe ele la indoiala.

Capricorn

Sambata: Simti nevoia sa meditezi un pic la viata ta, la destin, la misiunea personala pe acest pamant. Ai ocazia sa discuti cu cineva despre aceste subiecte extrem de serioase care te pun pe ganduri.
Duminica: Esti extrem de generos astazi si nici nu te uiti la bani sau la bunurile pe care esti gata sa le oferi cu inima deschisa.

Varsator

Sambata: E vremea sa pui punct unei etape, indiferent cat de dificila a fost, caci acum conteaza doar faptul ca ai reusit sa duci totul la capat cu brio.
Duminica: Ai acum motive sa spui lumii ce ai realizat, pentru ca te simti in siguranta si nimic nu te face sa te temi ca ceva s-ar mai putea schimba.

Pesti

Sambata: Apare o problema din cauza interventiei nefaste a unei alte persoane in treburile tale. Stai pe loc doar din cauza lui, pentru ca s-a bagat unde nu-i fierbe oala iar acum trebuie sa repari prostiile sale.
Duminica: Daca pleci la drum astazi, stai cu urechile palnie la tot ce se petrece in jurul tau, pentru ca informatiile interesante vin de pretutindeni.