Horoscop de WEEKEND 9-11 aprilie 2021. Un sfârșit de săptămână cu influențe astrale majore.

Horoscop de weekend 9-11 aprilie 2021 pentru toate zodiile.

Un sfârșit de săptămână cu influențe astrale majore!

Berbec – La nivel profesional, pe 9 aprilie astrele s-au aliniat perfect pentru berbeci. Se poate ivi posibilitatea unui nou proiect iar succesul acestuia să depindă de experiența voastră. În acest weekend aveți planuri mari, însă dacă nu vă și odihniți puțin, acestea vor fi mai greu de realizat. Partenerul de viaţă vă reproşează că neglijaţi problemele familiei. Încercaţi să detensionaţi atmosfera, cu puţin tact. Cu toate acestea, se anunță un weekend liniștit și relaxant.

Taur – Vor fi câteva zile mai dificile pentru că nu sunteți destul de concentrați. Treceți printr-un blocaj mental. Nu vă îngrijorați, se întâmplă oricui. Veți depăși cu succes tot ce se ivește pe parcursul weekendului, însă duminică vă veți simți epuizați. Chiar daca tot ce v-ați propus veți finaliza cu brio, trebuie să prioritizați activitățile. Vă puteți aștepta la vizite inopinate de la rude nemulțumite. Poate ar trebui să faceți pace cu trecutul și să treceși spre un alt capitol.

Gemeni – Eforturile pe care le-ați depus la muncă vor da roade, în sfârșit. Aveți încredere în potențialul și inteligența vostră. Aveți idei bune pe care este păcat să nu le vociferați. Vă loviți de niște incertitudini în aria sentimentală, dar cel mai bine ar fi să evitați să trageți concluzii pripite și să analizați situația în detaliu. Aveți nevoie să vă eliberați de o presiune emoțională. Ziua de duminică vă aduce beneficii pe plan social și o energie pozitivă în interacțiunile sociale.

Rac – Cam toată săptămâna ați fost în incertitudine. Vin câteva zile în care aveți mai mult timp de gândire și vă puteți da seama ce este cu adevărat important pentru voi. Timpul petrecut în familie și cu prietenii vor fi ca o gură de aer proaspăt.

Leu – Cu toate că aveți impresia că toți cei din anturaj au câte ceva să vă reproșeze, descoperiți că sunteți apreciați pentru discreția voastră. Vineri aveți o zi mai stresantă la locul de muncă. Aveţi tendinţa să fiţi impulsiv şi riscaţi să îi jigniţi pe cei din jur. Nu vă enervaţi, pentru că puteţi avea probleme cu sănătatea. Weekend-ul însă vă așteaptă cu surprize și pasiune în plan personal. De asemenea, se întrezăresc aspecte legate de studiile pe termen lung şi de relaţii cu străinătatea. Rezervași momente pentru lectură și pentru plimbări în aer liber.

Fecioară – E timpul să culegeți roadele muncii. V-ați privat multă vreme de bucuriile vieții, așa că acum e cazul să lăsați deoparte munca și doar să priviți de pe margine. Trebuie să vă gândiți si la sănătate, eforturile pe care le faceți v-ar putea afecta. Nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru că riscaţi să nu terminaţi niciuna! În aceste zile de weekend primiți atenție și răsfăț din partea persoanelor apropiate.

Balanță – Ceva vă nemulțumește și aveți impresia că toți cei din jur vă sabotează. Dacă v-ați opri să analizați situația, ați vedea că soluția este mult mai la îndemână decât ați crede. În planurile voastre pentru weekend nu uitați să includeți persoanele dragi sau familie, altfel se poate lăsa cu ceartă.

Scorpion – Weekendul acesta veți fi mai sensibili decât de obicei. Considerați că nu ați făcut ceea ce trebuia, că nu ați făcut destul sau că efectiv nu v-ați implicat suficient în viața celor dragi atunci cand a fost necesar. Tot weekend-ul reproșurile efectiv vă obsedează. Investiți în starea voastră de bine. În momentul în care reușiți să vă relaxați va ieși la suprafață creativitatea și îndrăzneala.

Săgetător – În acest weekend simțiți nevoia de a cheltui mai mult decât este necesar. Această dorință poate începe din timpul zilei de vineri, când vă gândiți că meritați ceva scump, după o săptămână în care ați muncit mult. Săgetătorilor le place să sa laude și nu pot postra secretele în siguranță. Pentru asta vor fi penalizați când le este lumea mai dragă. Nu vă lăsaţi demoralizați şi nu renunţaţi la planurile pe care vi le-ați făcut.

Capricorn – Ambiția și corectitudinea vă fac mai puternici. Nu încercați să faceți pași înapoi atunci când știți că aveți dreptate. S-ar putea declanșa neînțelegeri în familie sau în cercul de prieteni. Pentru a le rezolva e mai bine să vă detașați și să analizați perspectiva de ansamblu în loc să va pierdeți în detalii. Duminică apele se liniștesc și se va instaura pacea și liniștea. Veți avea timp de voi înșivă. Afirmația ce vi se potrivește zilele acestea este ”sunt concentrat și calm”.

Vărsător – Sunteți hotărâți și siguri pe voi, dar e bine să fiți atenți să nu vă mențineți punctul de vedere doar din orgoliu. Duminică se dă startul unei perioade în care vă dezvoltați aptitudinile de comunicare și explorați noi posibilități. Tot weekend-ul se lasă cu plimbări lungi alături de persoane apropiate și dragi.

Pești – S-ar putea să dați peste o problemă legată de finanțe sau alte resurse materiale, așa că ar fi bine să fiți precauți în acest domeniu. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să găsiţi o soluţie de compromis! Pentru a depăşi momentele tensionate, trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare.