HOROSCOP DUMINICĂ 15 IULIE. Vești proaste pentru această zodie! Va avea parte de trădarea vieții

252

HOROSCOP DUMINICĂ 15 IULIE.

Vărsătorii vor primi niște sfaturi utile de la părinți, pe care ar trebui să le ia în considerare. O altă zodie este pregătită să își facă planuri de vacanță.

HOROSCOP BERBEC DUMINICĂ 15 IULIE

Viaţa de familie este în centrul atenţiei pentru că aici au loc evenimente cu iz de sărbătoare. Aveţi ceva de celebrat împreună sau există un motiv de bucurie deplină ce vă adună pe toţi, cu mic şi mare, la un loc.

Este atmosfera ideală pentru o reuniune de familie  – la o aniversare, la un botez, la o logodnă – ceva care animă spiritele şi vă face pe toţi mai veseli şi mai optimişti, datorită unor astfel de momente.

Vă recăpătaţi cu toţii cheful de viaţă şi plăcerea de a vă distra.

Copiii sunt cei care înveselesc cel mai uşor atmosfera ca atare toate activităţile zilei vor gravita în jurul lor: cu ei la joacă, la plaja, la film…

HOROSCOP TAUR DUMINICĂ 15 IULIE

Visezi la viitor cu ochii deschişi şi ceea ce se prefigurează în mintea ta te entuziasmează la maximum.

Dacă ai putea, ai începe să clădeşti deja aceste planuri, dar trebuie să accepţi că există un ritm pentru toate, nu are rost să te grăbeşti.

Fiecare zi care te apropie de acel mare scop are un rol, pentru că mai înveţi ceva pe parcurs, mai adaugi ceva la construcţia respectivă, mai completezi visul cu unele elemente, şi dacă totul ar evolua prea rapid spre ţinta cea mare, ai descoperi că nu a ieşit chiar aşa cum ai fi dorit.

Bucură-te că ai timp destul la dispoziţie pentru a ridica acest edificiu exact aşa cum îl visezi.

HOROSCOP GEMENI DUMINICĂ 15 IULIE

Marea ta bucurie astăzi e timpul petrecut în compania copiilor tăi, pentru că de acolo îţi extragi tu toată energia pozitivă.

E minunat să te joci cu ei, să faci totul numai în compania lor, oferindu-vă unii altora imense dovezi de iubire!

Grija pe care le-o oferi, protecţia nemărginită pe care o reverşi asupra lor, preocuparea profundă pentru a asigura toate nevoile lor amplifică dorinţa ta de a fi un părinte perfect pentru ei, iar ceea ce îţi oferă ei în schimb e cea mai frumoasă răsplată.

Dacă nu ai copii, încă, îţi îndrepţi dragostea spre alţi copii din familie, deci vei fi azi unchiul preferat sau mătuşa cea mai simpatică.

Distracţia celor mici e marea ta satisfacţie!

HOROSCOP RAC DUMINICĂ 15 IULIE

Atitudinea jucăuşă pe care o abordezi azi e perfectă pentru a lupta cu nervii celor din jur.

Nu pune la suflet criticile sau conflictele care mocnesc în preajma ta, dar nici nu aluneca spre extrema cealaltă (spre ironie şi batjocură), altfel reacţia celor din jur ar putea fi şi mai agresivă.

Trebuie să-ţi controlezi un pic atitudinea cinică, pentru că unii nu vor înţelege corect glumele tale, ci le vor considera dovezi de impertinenţă, obrăznicie sau răutate, deşi nu e nimic din toate acestea, ci doar un chef grozav să glumeşti, să te distrezi pe seama oricărui motiv care apare.

HOROSCOP LEU DUMINICĂ 15 IULIE

A venit moentul unei decizii capitale. Ai acumulat până acum informaţiile necesare pentru a şti exact încotro te îndrepţi, deci lasă frica la o parte şi exprimă-ţi cu fermitate ultimul cuvânt.

Cineva chiar aşteaptă verdictul tău, depinde de ceea ce ai tu de spus, deci e nevoie de un dram de curaj din partea ta pentu a face un pas în faţă şi să spui ce ai ales.

S-ar putea să nu mai poţi schimba decizia odată luată, e categorică şi definitivă, tocmai de aceea trebuie să spui clar ce ai ales, cu încredere absolută că e decizia cea mai bună!

HOROSCOP FECIOARĂ DUMINICĂ 15 IULIE

Nu te crampona de câteva banale hopuri, care sunt absolut fireşti în evoluţia ta spre ţelul cel mare. Mai bine te concentrezi direct la ceea ce te aşteaptă la destinaţie, spunând cu încredere deplină că poţi, că merge, că totul este în regulă.

Dacă începi să iei la bani mărunţi chiar orice fleac de pe parcurs, pierzi energie şi timp preţios pentru nimicuri. Mai bine priveşti deja la ceea ce te aşteaptă dincolo de această etapă, pentru că ţinta aceea merită toată atenţia.

Te atrage şi astfel te şi sustrage de pe calea plină de hârtoape de acum, deci concentrează-te doar la ceea ce te aşteaptă la destinaţie.

HOROSCOP BALANȚĂ DUMINICĂ 15 IULIE

Unii îţi aduc în permanenţă aminte de cele mai neplăcute evenimente din trecut, descoperind cu aceasrtă ocazie câăt de mulţi inamici ai. În loc să-ţi ridice moralul şi să te ajute să uiţi odată lucrurile urâte din  trecut, au ei grijă să-ţi vorbească numai de vechile erori.

Le duci după tine ca pe o pată pe reputaţia ta, deşi tu, între timp, ai realizat de o sută de ori mai multe lucruri bune, dar aşa sunt oamenii: au o doză de răutate şi invidie şi abia aşteaptă să-ţi taie elanul cu aspecte de demult care ar fi trebuit să fie uitate.

Dar ei te-au pus la ineex şi exact când ţi-e lumea mai dragă, iar te pun în faţa istoricului tău jenant.

Nu pune la suflet, recunoaşe-ţi trecutul aşa cum e, arătând cine eşti tu cel de astăzi! Ştii cum e: faci o mie de lucruri bune, dar lumea te ţine minte pentru cea mai mică greşeală

HOROSCOP SCORPION DUMINICĂ 15 IULIE

Ai pus nişte întrebări cu ceva timp în urmă şi nu ai primit răspuns, dar încep să apară şi răspunsurile.

Nu te grăbi să le interpretezi chiar acum, ascultă-le cu atenţie, cu înţelepciune, cu detaşare şi pune-le apoi undeva în sertarul memoriei.

Va veni şi ziua când aceste informaţii primite azi pe diverse căi vor da roade, dar e nevoie de o perioadă de sedimentare, înainte de a descoperi cum le poţi utiliza în avantajul tău.

Acum doar stai şi primeşti detaliile, te documentezi, te informezi, afli cele mai secrete taine ale situaţiei care te preocupă. Mulţumeşte cerului că ţi-a oferit aceste lămuriri clare!

HOROSCOP SĂGETĂTOR DUMINICĂ 15 IULIE

Cât de multă bunătate poţi avea, oare? Unii chiar vor fi tentaţi să îţi încerce limitele suportabilităţii şi te vor ataca, te vor critica, te vor judeca întruna până când oricine altcineva ar fi clacat şi ar fi răbufnit, dar nu şi tu.

Reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi iubirea faţă de oricine, ştiind că întotdeauna un astfel de ton e cel care va echilibra cel mai uşor orice situaţie neplăcută.

Nu pui la inimă, ci dimpotrivă, eşti atât de deschis şi de generos în gesturi calde, încât toţi vor dezarma ruşinaţi în faţa  ta.

Duhul blândeţii e cheia!

HOROSCOP CAPRICORN DUMINICĂ 15 IULIE

Ai motive să respiri uşurat că greul a trecut, pentru că ai ajuns la capătul unei acţiuni care te-a stresat din plin. Acum totul se linişteşte, pare mult mai uşor, şi te bucuri de senzaţia de eliberare care te cuprinde.

Ei, nu te culca pe laurii victoriei, încă, pentru că se mai pot ivi unele urmări din vremurile complicate, dar partea cea mai complicată se pare că s-a terminat.

Revino-ţi după tot ce ai acumulat în ultima perioadă, pentru că grijile care te-au copleşit au avut un efect toxic asupra ta, şi acum, că vezi din nou soarele deasupra capului, începi să te simţi din nou bine.

HOROSCOP VĂRSĂTOR DUMINICĂ 15 IULIE

E o plăcere să-ţi revezi azi rudele mai în vârstă, de la care afli o mulţime de lucruri interesante. Părinţii au sfaturi bune de dat, deci nu-i ignora şi nici nu considera vorbele lor drept o cicăleală, pentru că va veni o zi când te vei folosi de cele auzite azi de la ei.

Când vei fi părinte, vei transmite şi tu mai departe aceste învăţături ca atare ţine-le bine minte şi transformă-le în principii sănătoase de viaţă.

Prezenţa ta face bine celor dragi ţie, aflaţi deja la vârste onorabile, de aceea ar fi bine să le faci o vizită sau să le dai un semn de viaţă.

HOROSCOP PEȘTI DUMINICĂ 15 IULIE

Ai o discuţie între patru ochi cu o persoană pe care o admiri mult. E o persoană respectabilă, ori prin vârsta pe care o are, ori prin poziţia pe care o deţine în societate şi merită să profiţi de fiecare sfat pe care ţi-l oferă cu dragă inimă.

Poate deveni un fel de profesor pentru tine, un exemplu demn de urmat, deci stai cu urechile pâlnie la învăţăturile pe care ţi le transmite.

Vei afla lucruri pe care le vei folosi cu succes în beneficiul tău personal şi pe care, cândva, peste timp, le vei transmite şi tu mai departe ca pe cele mai de preţ informaţii despre viaţă.

Se poate vorbi de o întâlnire cu rol decisiv pentru cel care urmează să devii de acum înainte, deci învaţă!