Horoscop Februarie 2019. Top trei zodii care au ghinion în dragoste în luna lui Cupidon

255

Luna lui Cupidon aduce şi bune şi rele. Vor fi zodii care se îndrăgostesc, dar şi zodii care nu îşi vor găsi partenerul perfect în această perioadă. În schimb, vor găsi ocazii unice de a avansa în plan profesional şi de a se dezvolta din punct de vedere personal.

Lucraţi cu voi înşivă, învăţaţi să vă iubiţi întâi pe voi, iar mai apoi oferiţi iubire celor din jur.

Leu
Pur şi simplu nu este momentul pentru ei. Nu este o perioadă benefică din punct de vedere sentimental. Nu trebuie să fiţi agitaţi, debusolaţi ori să credeţi că dragostea nu este pentru voi, doar că în acest moment aveţi nevoie să vă focusaţi tot timpul şi toată energia pentru a crea lucruri măreţe în plan profesional. Din acest motiv, s-ar putea să nu aveţi destul timp pentru a vă crea noi conexiuni ori pentru a întâlni noi persoane. Dacă aveţi deja o relaţie, s-ar putea să o neglijaţi destul de mult, din cauza problemelor legate de sfera afacerilor şi să apară conflicte. Va trece această perioadă, nu vă faceţi griji.

Fecioară
Fecioarele sunt uşor nemulţumite şi la oricâte întâlniri ar merge, pur şi simplu nu vor găsi persoana potrivită. Fiţi fără grijă, ea există şi va apărea la un momentdat. Nu are rost să grăbiţi lucrurile ori să faceţi od ramă din acest lucru. Poate Ziua Îndrăgostiţilor vă va găsi singuri, dar nu fiţi trişti. Dragostea poate fi sărbătorită în orice zi. Dacă aveţi deja o relaţie, s-ar putea asă apară conflicte puternice bazate pe subiecte din trecut. În cazul în care nu veţi reuşi să ajungeţi la un punct comun, va trebui să luaţi o decizie. Definitivă.

Balanţă
În luna lui Cupidon, Balanţele vor petrece timpul în compania celor dragi mai mult ca niciodată. Nu veţi fi foarte interesate de crearea unei relaţii sau de începerea unei poveşti de dragoste în această perioadă. Va conta mai mult să lucraţi cu voi înşivă şi să vă regăsiţi. Începeţi un nou hobby sau porniţi o afacere pe cont propriu. Veţi fi mulţumiţi de succesul vostru şi doar după aceea vă veţi gândi şi la partea amoroasă a vieţii voastre.