HOROSCOPUL HINDUS: Vezi ce zodie esti si care este misiunea ta in aceasta viata.

12041

Aparut cu cateva secole inainte de nasterea lui Hristos, horoscopul hindus are douasprezece semne si este catalogat ca un horoscop siderealist, nu zodiacal. Se bazeaza pe studiul celor 27 de constelatii pe care astrologii indieni le-au vazut in ceruri. Destinul tau este scris si inevitabil iti vei indeplini karma pana la vindecare.

Iata horoscopul hindus:

MEKARA-SANI (23 decembrie – 20 ianuarie) Daca te-ai nascut intre aceste date esti Capricorn, dar in horoscopul hindus esti Mekara-Sani, o fiinta mitologica caracterizata prin puterea sa mentala. Aceasta calitate te va ajuta sa fii lider al grupurilor in care iti desfasori activitatea si sa cauti mereu excelenta in ceea ce faci. Misiunea ta este sa fii recunoscut pentru realizarile tale.

KUMBHA-KETHU (21 ianuarie – 19 februarie) Cei nascuti sub semnul Kumbha – Kethu au o personalitate foarte determinata si traiesc concentrati pe realizarea viselor si obiectivelor lor. Pentru ei, a fi constienti de realitate si a nu fi indepartati de fantezie este foarte important, motiv pentru care prefera sa se bazeze pe fapte si nu pe promisiuni. Misiunea ta in aceasta viata este sa inveti din greselile tale si sa nu fii atat de perfectionist.

MEENA-GALIKA (20 februarie – 20 martie) Artisti prin natura lor si cu o mare imaginatie, cei nascuti sub acest semn sunt echivalentii Pestilor. Acestia sunt calmi in spirit, dar si foarte puternici, daca sunt provocati. Misiunea ta in viata este sa intelegi si sa te conectezi cu oamenii.

MESHA-ANGARAKA (21 martie –20 aprilie) Daca te-ai nascut in aceasta perioada, atunci trasatura ta cea mai puternica de personalitate este impulsivitatea. Esti o persoana care lupta pentru ceea ce doreste si isi apara idealurile si ceea ce considera ca este corect, astfel incat misiunea ta de viata este sa ii ajuti pe cei care au cel mai mult nevoie.

VRISHASCA-SURKRA (21 aprilie – 21 mai) Acest semn se caracterizeaza prin ambitia si planurile sale mari. Nu se odihneste pana cand nu obtine ceea ce isi propune sa faca, desi de multe ori acest impuls poate atrage probleme cu alti oameni. Misiunea ta in viata este sa gasesti raspunsurile la intrebarile vietii.

MITHUNA-BUDHA (22 mai – 22 iunie) Cauti raspunsuri si iti place sa iti completezi cunostintele cu informatii noi. Ceea ce te defineste cel mai mult este intelepciunea ta si modul in care vezi viata intr-o profunzime pe care ceilalti nu o pot avea. In viata ta trecuta ai fi putut fi un lider religios, un filozof sau un calugar. Misiunea ta este sa fii o lumina care sa ii ghideze pe ceilalti.

KATAKA-CHANDRA (23 iunie – 22 iulie) Acest semn corespunde Racului in horoscopul grecesc. Cele mai puternice trasaturi ale nativului din acest semn sunt sensibilitatea, intuitia si iubirea materna. Ceea ce te defineste cel mai mult este nevoia si gustul tau pentru a crea legaturi emotionale durabile cu oamenii de care ai grija. Pentru tine nu exista nimic mai important decat dragostea. Misiunea ta in viata este sa impartasesti acea iubire cu oamenii din jurul tau.

SIMAHA-RAVI (23 iulie – 23 august) Daca te-ai nascut sub acest semn, in viata ta trecuta te-ai bucurat de bogatii si de o viata fara limitari. Prin urmare, in aceasta viata, misiunea ta este sa scapi de material pentru a face loc spiritualului. Cea mai admirata trasatura este abilitatea ta de a atrage si convinge oamenii.

KANTA-BUDHA (24 august – 23 septembrie) Cei care s-au nascut sub semnul Kanta-Budha au misiunea de a forma un clan. Din acest motiv, ideea de a forma o familie numeroasa sau de a apartine unor grupuri mari, cu hobby-uri asemanatoare cu ale tale, te poate atrage foarte mult. Iti place sa te simti identificat si conectat la ceva.

THULA-SUKRA (24 septembrie – 23 octombrie) Cine este nascut in acest semn este sortit sa aduca mari schimbari si sa ajute umanitatea. In interiorul tau traiesti un puternic sentiment de dreptate si egalitate.

VRISCHICA-ANGARAKA (24 octombrie – 22 noiembrie) Un semn care cauta si iubeste libertatea fizica si spirituala. Cei nascuti sub acest semn au ca misiune in viata sa fie profesori si indrumatori pentru cei care nu isi gasesc misiunea pe acest Pamant.

DHANUS-BRISHASPATI (23 noiembrie – 22 decembrie) Cea mai puternica caracteristica a acestui semn este inteligenta si marele sau intelect. Misiunea sa de viata este sa-si impartaseasca cunostintele si sa le directioneze, astfel incat sa poata fi folosita in mod benefic pentru societate.