Horoscopul GENERAL al lunii SEPTEMBRIE. Emoții și surprize pentru fiecare zodie!

1155

Berbec

Călătoriile pe distanțe scurte, întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt temele principale ale primei părți din septembrie. Gândirea și comunicarea sunt destul de tensionate, mai ales după data de 17, când se vor relua discuții pe teme vechi. Ferește-te de discuții frivole și vorbește strictul necesar. Relațiile parteneriale se îmbunătățesc vizibil. Vei avea mai mult spor în a-ți aranja colaborările socio-profesionale, dar și o relație cu un partener de viață. În preajma datei de 13 se întrezăresc vești din străinătate. Posibil să se finalizeze o relație în care erau implicate și persoane din alte țări sau dacă erai implicat într-un demers educațional, acesta acum se încheie definitiv. De asemenea, examenele, probele sau interviurile necesare dezvoltării tale profesionale pot avea loc, cu mult succes chiar. Spre finalul lunii sunt zile favorabile schimbărilor în casa. Planifică-ți curățenii generale, reamenjări interioare sau achiziționarea unor bunuri patrimoniale necesare.

Taur

Artele și tot ce este legat de estetica și igiena corporală sunt aspectele care te interesează în mare parte din această lună. Îți sunt favorizate tratamentele cosmetice, ședințele de masaj sau saună, îmbunătățirea garderobei cu lucruri frumoase și valoroase și chiar o schimbare totală de înfățișare și relaționare cu ceilalți. Capitolul financiar este bine susținut din astral, asta însemnând că ți se pot rotunji considerabil veniturile din activitatea profesională pe care o desfășori. Însă, după data de 13 fii prudent la cheltuieli și la modul în care îți păstrezi banii și bunurile materiale. Sunt posibile cheltuieli nefondate pe mofturi de moment, pierderi sau furturi și fraude în documentele tale personale. O etapă de câștig de la și prin alții se va încheia definitiv. În a doua parte a lunii pot interveni în viața ta personaje noi, care îți vor deveni prieteni pe termen lung. Într-un fel salutar, mentalul cotidian îți va fi impulsionat de astre să își lărgească limitele cunoașterii și abordării vieții.

Gemeni

Strălucești în prima parte a lunii și ai șanse mari să reușești în multe demersuri personale. Relațiile sentimentale devin mai agreabile, chiar dacă izul conflictului încă se mai simte în fundalul cotidian. Sănătatea primește impulsuri bune, însă discret, din umbră și când te aștepți mai puțin. La serviciu se menține o stare incertă, cu posibile izbucniri neplăcute fie din partea colegilor, fie din partea șefilor. Recomandabil este să fii prudent și să eviți criticile sau vorbele fără rost. Colaborările profesionale, relația cu un partener de viață vor cunoaște un final de etapă în preajma datei de 13 septembrie. Astfel, unele se vor încheia definitiv, iar altele își vor schimba termenii și condițiile de desfășurare. Evită să te agăți de ceilalți sau de situații care nu îți mai sunt de folos. Capitolul financiar se revigorează mult, existând șanse bune de a-ți crește veniturile. Totuși, între 7 și 17 cheltuiește cu măsură, evită semnarea documentelor importante și ai mai multă grijă de resursele tale materiale.

Rac

Este bine să îți trasezi planuri serioase de viitor, să fii atent la fiecare domeniu al vieții tale și să abordezi totul cu inima deschisă. Tot ce gândești acum, tot ce îți dorești cu adevărat are șanse mari să se realizeze, chiar dacă nu în totalitate pe parcusul lunii septembrie. La serviciu se anunță un final de etapă profesională. Fie se schimbă condițiile de muncă, fie activitatea, fie salarizarea, fie pur și simplu îți găsești un alt loc de muncă. Sunt jocuri de culise foarte importante pentru tine, jocuri care într-un anume fel îți pregătesc un alt traseu profesional. Totul este să ai răbdare și încredere că lucrurile se desfășoară în favoarea ta. Ai grijă mare de sănătatea ta, mai ales după 19 septembrie. În preajma datei de 27 vei începe să ai alte idei și gânduri pentru a-ți aranja întreaga viață, pentru mulți ani de acum încolo. Profită la maxim de energiile astrale ale acestei luni și concentrează-te doar pe treburile tale!

Leu

Relațiile cu prietenii sunt animate și pline de inedit până în preajma datei de 20 septembrie. Vei avea susținători și protectori în toate demersurile tale. Totuși evită să îți lași exclusiv treburile personale pe mâna altora. Relațiile sentimentale se reconfigurează. Posibil ca pentru unii nativi Leu să se încheie definitiv o relație de iubire mai veche. Sau dacă, o relație deja existentă are o bază solidă, atunci planurile de viitor vor avea mari șanse de realizare. Sănătatea se îmbunătățește mult, chiar dacă fundalul rămâne vulnerabil. Demersurile secrete legate fie de ameliorarea sănătății tale, fie de locul de muncă se desfășoară discret, în umbră. Mâna divină aranjează lucrurile, astfel încât să te bucuri de prosperitate și belșug pentru tot restul vieții. Luna septembrie este foarte importantă, chiar dacă rezultatele concrete par mărunte sau deocamdată nu apar deloc. Se recomandă prudență până pe 15, deoarece mentalul îți este confuz. Există riscul unor erori de judecată, decizie și acțiune. În intervalul 15 – 30, relațiile cu prietenii devin zgomotoase. Posibil ca unele persoane care ți-au promis susținere sau chiar prietenia lor să se retragă din viața ta.

Fecioara

Foarte animat este sectorul socio-profesional. Ești bine văzut în lume, poziția ta socială se consolidează bine, ba chiar este posibil să primești sarcini de lucru, care îți vor aduce alți lauri. Totuși, după 13 septembrie există riscul să te încarci cu prea multe îndatoriri. De reținut că vei fi nevoit, ca la serviciu să reiei unele activități sau să le completezi pe unele care necesită îmbunătățiri. Gândirea și comunicarea vor fi destul de îngreunate, așa încât ține-ți firea și gândește-te bine înainte de a vorbi. După data de 21 se întețesc relațiile cu prietenii, protectorii sau susținătorii. Pot apărea în preajma ta personaje noi, alături de care vei dezvolta în timp, relații deosebite și de mare folos. Însă, intervalul 7 – 17 aduce tensiune în relațiile cu anturajul. Bine ar fi să te desprinzi de oamenii negativiști și care vin la tine doar când au ei nevoie. Relațiile cu străinătatea, procesele de învățare, susținerea examenelor sau interviurilor au susces, dar pregăște-te serios. Călătoriile îndepărtate sunt o altă temă importantă a lunii.

Balanța

Ești plin de energie, dornic de a rezolva multe și mărunte, având mari șanse să realizezi tot ce îți propui. Însă ai grijă în tot ce faci, pentru că există un risc mare de a te pierde în treburi mărunte sau de a te implica prea mult în ale altora. Relațiile cu străinătatea sunt bune, existând posibilitatea să călătorești sau măcar să aranjezi demersuri importante în acest sens. De asemenea ai avea succes și la studiu, învățare, cercetare, susținerea examenelor, probelor sau interviurilor fie pentru obținerea unui loc de muncă, fie pentru a te înscire la un program de instruire pe termen lung. Totuși, în intervalul 15 – 30 septembrie este rost mai mult de reluarea unor discuții sau acțiuni ce au legătură cu străinătatea sau cu diverse forme de școlarizare. Pe cât posibil, în acest interval ar fi bine să eviți semnarea documentelor, luarea deciziilor importante și graba în acțiuni. După 20 ale lunii se animă sfera socio-profesională. Se conturează întâlniri și dialoguri importante cu șefi, cu reprezentanți ai unor instituții oficiale. Fii deschis la tot, întrucât ți se deschid culoare profesionale noi pentru mulți ani de acum încolo.

Scorpion

În prima parte a lunii ești preocupat de cheltuielile comune cu alții. Pe de o parte primești ajutoare substanțiale de la și prin intermediul altora, însă pe de altă parte cresc și cheltuielile. Intervalul 16 – 30 septembrie îți poate aduce în atentie cheltuieli mai vechi pe facturi, taxe, datorii către cunoscuți sau către instituții financiare. Recomandabil este să îți verifici pe îndelete documentele financiare și să cheltuiești strictul necesar. A doua parte a lunii este bogată în contacte cu țările străine. Discuțiile și chiar călătoriile în străinătate îți vor aduce variante noi de colaborare sau de petrecere a timpului liber într-o vacanță peste mări și țări. Dar în perioada 5 – 15 septembrie este posibilă răsturnarea multor situații și demersuri legate de străinătate sau de studii. Latura ta educațională poate fi îmbunătățită prin abordarea unor cursuri, mai ales că în sfera profesională în care activezi există multă instabilitate. În preajma datei de 13 se conturează venituri din munca desfășurată la un serviciu.

Săgetător

La serviciu sunt relații amiabile, iar activitatea profesională la nivel de colegi se desfășoară bine. Însă, relațiile parteneriale prevestesc variante noi de colaborare sau măcar redefinirea celor deja existente. În relația cu partenerul de viață se îmbunătățesc lucrurile, deschizându-se o etapă nouă. În intervalul 17 – 25 septembrie se vor înteți discuțiile parteneriale, pe teme mai vechi. Este posibil să fii nevoit să reiei unele activități comune cu alții sau să se modifice condițiile de desfășurare a unui parteneriat. Recomandabil este să eviți pe cât posibil semnarea documentelor, discursurile lungi și luarea deciziilor importante în perioada amintită. După 20 vor interveni chestiuni bănești în care ești implicat alături de alții. Se conturează noi modalități de câștig de la și prin alții, prin moșteniri, prin creditare sau finalizarea unor situații neplăcute care trenează de mulți ani. Dacă ești nevoit să călătorești, verifică atent toate detaliile și pleacă la drum numai dacă este strict necesar.

Capricorn

Se pare că ai mult de lucru la serviciu pe tot parcursul lunii. Însă, gustul dulce-amar predomină, de aceea dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de sarcinile tale de lucru. Sănătatea este vulnerabilă, putându-se accentua disfuncționalități mai vechi. Mai ales în intervalul 23 – 30 septembrie se pot relua dialogurile cu medicii, analizele și consultațiile medicale. Fii prudent și îngrijește-ți sănătatea în permanență. Ziua de 13 este tensionată la capitolul sănătate, în special pe segmentele ficatului. Adoptă o dietă ușoară, plimbă-te mai mult în aer liber și ferește-te de spațiile aglomerate. A doua parte a lunii îți aduce noutăți la capitolul relații parteneriale. Pot apărea oportunități noi de colaborare, fie în sfera profesională, fie în sfera privată. În funcție de caz, poți primi o cerere în căsătorie sau măcar oficializarea unei relații deja existente. Totuși, în intervalul 7 – 17 septembrie ar fi bine să eviți semnarea vreunui angajament pe termen lung, pentru că răsturnările de situație pândesc din umbră și își vor face simțită prezența la momentul oportun.

Vărsător

Relațiile sentimentale sunt accentuate în prima parte a lunii. Este drept că ai de rezolvat în acest sens divergențe mai vechi sau chiar să îți aranjezi o relație de iubire viabilă și pe termen lung. Bine ar fi să îți stabilești prioritățile, punând la loc de cinste o relație amoroasă sau, în funcție de caz, relația cu copiii. Unii nativi Vărsător pot deveni părinți sau își pot face planuri cu succes în această direcție. De asemenea, activitățile recreative și hobby-urile sunt alte teme de interes pe tot parcursul lunii. La serviciu vor apărea oportunități noi de dezvoltare. Se vor contura mai clar schimbări importante și pe termen lung. Ceva tot se va schimba, fie activitatea profesională, fie condițiile de lucru, fie colegii sau șefii. Primește totul cu inima deschisă și ai încredere că universul lucrează în permanență în favoarea ta. Totuși este posibil să întâmpini neplăceri, când te aștepți mai puțin, din partea colaboratorilor socio-profesionali sau a partenerului de viață. Chiar și de unii prieteni sau susținători te vei desprinde, pentru că viața îți creează un drum nou, fiind nevoie de alte personaje care să îți fie alături.

Pești

Casa și familia sunt în atenția ta în prima parte a lunii. Ai succes în toate demersurile legate de spațiul domestic, iar membrii familiei se pare că te susțin cu drag. În intervalul 17 – 30 septembrie s-ar putea să fii nevoit să reiei unele activități legate de casă, activități care fie au rămas la stadiul de plan, fie au fost incorect sau incomplet realizate. Se recomandă verificarea atentă a instalațiilor de aer condiționat și gaze. Există riscul avarierii acestora. Pe de altă parte, membrii familiei îți pot solicita ajutorul în diverse chestiuni personale. Analizează situația și oferă-le suport atât cât este necesar. A doua parte a lunii îți aduce tumult și răsturnări de situație în relațiile amoroase. O relație mai veche se poate termina defintiv, însă se face loc pentru altele noi și mult mai interesante. De asemenea și copii vor avea un loc important în viața ta. Poți deveni părinte, bunic sau îți poți face planuri în acest sens. Rezervă-ți momente pentru a te recrea în natură alături de cei dragi și pentru a te ocupa de un hobby.