Horoscop lunar aprilie 2019 Berbec. Ești vedeta lunii: banii vin, ai forță și sclipire

302

Horoscop lunar aprilie 2019 Berbec. Horoscopul lunii aprilie 2019 vine cu vești extraordinare din partea astrelor pentru nativii Berbec. Zodia Berbec este vedeta lunii: bani, forță, scipire.

Ești vedeta lunii Aprilie, pentru că aspectul de Lună nouă se va forma pe 5 chiar în Semnul tău zodiacal. Ai forță, idei sclipitoare și mult farmec în vorbe. Alcătuiește-ți planuri de viitor, selectează-ți anturajul și ocupă-te mai mult de trupul și sufletul tău. A doua parte a lunii se evidențiază prin creșterea veniturilor din munca desfășurată la serviciu sau modificarea condițiilor de lucru. Totuși, în funcție de situația în care te afli ai putea câștiga bani frumoși din mici servicii făcute rudelor sau prietemilor apropiați și mai puțin de la locul de muncă pe care îl ai oficial.

Pe de altă parte, evenimentele petrecute în ultima vreme te vor ajuta să-ți schimbi scara valorilor morale și să adopți o altă conduită de viață. Pe 19 Aprilie se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Balanței, dinamizându-ți sectorul partenerial. Unele parteneriate sau colaborări vor ajunge la final, fie datorită neimplicării unor colaboratori, fie pur și simplu pentru că s-a finalizat cu succes activitatea propusă inițial. Totuși ia în calcul factorul necunoscut, care oricând poate crea situații interesante, dar răscolitoare.

Luna Plină în semnul Balanței

Berbecul este primul semn al zodiacului. La el, totul se rezumă la inițiativă. Este interesat să avanseze, să nu se uite niciodată înapoi. Când luna plină intră în contact cu un semn de foc, lucrurile se încing și devin cam deranjante. Luna Nouă îi va scoate în evidență Berbecului partea negativă, furia, agresivitatea și comportamentul tensionat.

Horoscop: Luna Plină în Berbec – Berbec

E timpul să schimbi ceea ce vrei la tine. Vei obține claritate în noile proiecte saau în relații. Rezultatele sunt pozitive pentru Berbeci, dacă știu să se tempereze și să nu arunce vina asupra celorlalți.