HOROSCOP MAYAȘ: Află ce secrete ascunde zodia ta și ce daruri îți rezervă destinul!

1843

Horoscopul mayas este unul dintre cele mai vechi create vreodata si a fost realizat dupa observarea caracterului uman si compararea acestuia cu diverse elemnte din natura.

De aceea, zodiile acestui horoscop poarta nume de animale iar oamenii care sunt nascuti sub aceste semne au trasaturi de caracter similare trasaturilor existentiale ale animalelor care ii reprezinta.

Horoscopul mayas nu a fost creat pentru a prevesti viitorul persoanelor ci mai degraba pentru ca oamenii sa stie la ce sa se astepte unii de la ceilalti, in functie de trasaturile de caracter. Tocmai din aceste motive, zodiile acestui horoscop, in numar de 13, sunt reprezentate de unele dintre animalele considerate vitale in stravechea cultura maya.

Liliac/ Tzootz (22 iulie – 22 august)

Cei nascuti in acest interval sunt foarte curiosi. Acestia se concentreaza pe dovezi si nu cred orice li se spune. Asemena liliecilor, se vor avanta in intuneric cu curaj si de cele mai multe ori vor gasi o cale spre lumina. Sunt considerati a fi unii dintre cei mai intreprinzatori oameni, care nu se sfiesc sa se impotriveasca sortii

Scorpion/ Dzec (23 august – 19 septembrie)

Persoanele asociate scorpionilor vor avea un caracter foarte analitic. Observa foarte usor totul din jurul lor si obtin foarte repede informatii, ceea ce ii poate ajuta intr-o „lupta” ulterioara. Sunt considerati a fi cei care apeleaza de cele mai multe ori la filosofia proprie pentru a gasi solutii facile si rapide pentru iesirea din impas.

Caprioara/ Keh (20 septembrie – 17 octombrie)

Rezistenta fizica este foarte scazuta insa caracterul este seducator. Seductia este folosita ca si arma de catre acestia, pentru a trece de unele greutati. Cele mai multe persoane asociate cu acest animal sunt considerate oportuniste insa nu sunt judecate pentru acest lucru. Au tendinta de a evita orice conflict si de a trata totul cu dezinvoltura.

Bufnita/ Moan (18 octombrie – 14 noiembrie)

Suspiciunea este o caracteristica principala. Nu formeaza legaturi stranse cu oamenii si usor-usor se despart de sanul familiei. Aceasta natura a lor este dictata de instinct care le spune ca cel mai bine pentru ei este sa fie solitari. Din cauza acestui lucru, acesti oameni pot deveni pradator si vanatori de situatii care sa le confere bunastare. Sunt cei care pana la sfarsitul vietii vor reusi sa faca averi imense.

Paun/ Kutz (15 noiembrie – 21 decembrie)

Oamenii asociati acestui animal au tendinta de a crede ca sunt buricul Pamantului. Se idolatrizeaza si nu le pasa de cei din jur. Persoana proprie primeaza, nu prea dau dovada de compasiune si fac tot posibilul pentru a-si mentine pozitia sociala dobandita. Sunt oameni pe care mandria si spiritul de admiratie personala in ghideaza in tot ceea ce fac si doresc mereu ca ei sa fie in centrul atentiei.

Aligator/ Kibray (13 decembrie – 9 ianuarie)

Asemenea aligatorilor al caror comportament este greu de intuit, persoanele asociate acestui animal sunt caracterizate de insonsecventa. Au tendinta de a se schimba, din toate punctele de vedere, foarte repede si fac acest lucru pe tot parcursul vietii. Daca pentru ei acesta este un mijloc de adaptare la situatiile in care se afla, pentru cei din jur aceste schimbari nu produc decat durere si tristete.

Maimuta/ Batzkmil (10 ianuarie – 6 februarie)

Oamenii asociati acestor animale sunt cei care au un singru tel in viata: distractia. Le place desfraul, bautura si sunt consitenti de faptul ca nu au planuri mari pentru a se realiza. Asa ca prefera ca, de fiecare data cand au ocazia, sa isi faca de cap. Sunt oameni solitari care prefera sa experimenteze si care un se satura niciodata de traiul periculos.

Soim/ Coz (7 februarie – 6 martie)

Soimii sunt cei care sunt avizi dupa putere. Le place sa aiba tot sub control si sa aiba supusi, bani si faima. Se avanta vertiginos la gatul celor care le stau in cale si sunt necrutatori cu cei care-i tradeaza in vreun fel. Sunt oamenii cei mai aprigi din lume insa, in sufletul lor, sunt persoane foarte triste. Tocmai de aceea compenseaza prin manifestarea de putere.

Jaguar/ Balam (7 martie – 3 aprilie)

Cei asociati acestui animal au dorinta permanenta de a provoca lumea. Se vor lua la bataie, vor cadea in patima jocurilor de noroc si vor incerca mereu sa demonstreze ca se pot impotrivi destinului. Nu le va reusi de fiecare data iar, de cele mai multe ori, cand vor oobtine ce au dorit vor risca sa piarda acel lucru tocmai in urma unei provocari primite.

Vulpe / Fex (4 aprilie – 1 mai)

Persoanele reprezentate de acest animal isi vor dedica intraga viata pentru a face bine si a/i proteja pe cei din jur. Vor lupta pentru a asigura toate cele necesare si vor fi adevarati stalpi de familie. Sunt inconjurate de dragoste si din acest lucru isi trag energia necesara unei astfel de vieti.

Sarpe/ Kan (2 mai – 29 mai)

Serpii sunt ahtiati dupa bogatie, isi doresc sa aiba cat mai multe lucruri si sunt lipsiti de scrupule in a obtine ceea ce vor. Nu se vor lasa intimidati de nimeni iar atunci cand vor declara razboi cuiva vor merge cat de departe vor putea pentru a distruge acea persoana, din toate punctele de vedere.

Veverita/ Tzuba (30 mai – 26 iunie)

Cei reprezentati de acest animal isi vor dedica viata cunoasterii oamenilor. Vor avea calitati mari in comunicare si in interpretarea caracterului si se vor axa mereu pe intuitie. Vor dori sa experimenteze mult cu slabiciunile si calitatile forte ale celor din jur iar acest lucru ii va face sa reuseasca sa scape din situatii critice.

Broasca testoasa/ Aak (27 iunie – 25 iulie)

Cei reprezentati de acest animal sunt caracterizati de statornicie. Nu isi doresc bogatie ci mai mult iubire si o singura persoana care sa le stea alaturi toata viata. Isi vor dedica existenta dragostei, in general si nu vor avea regrete in ceea ce priveste lipsurile materiale.