Horoscop Neti Sandu 1 octombrie 2018. O zodie este curtată

254

Astrologul Neti Sandu a realizat previziunile pentru prima zi a noii luni, 1 octombrie.

O zodie va fi curtată astăzi.

BALANŢĂ
O să vă bucuraţi de sosirea cuiva şi poate ieşiţi la o plimbare, la un eveniment festiv, se căsătoresc nişte prieteni, sau vreo rudă apropiată, ori se botează un copilaş.

SCORPION
Nişte prieteni cu care nu v-aţi mai văzut demult or să vă scoată la o terasă ori poate zic să daţi o fugă într-o staţiune de agrement să mâncaţi acolo şi să staţi la aer curat.

SĂGETĂTOR
Vă invită cineva la masă, vă pregătiţi şi de un alt moment emoţionat din viaţa unor prieteni şi o să vă străduiţi să treceţi pe la toţi, să nu dezamăgiţi pe nimeni.

CAPRICORN
O să vă prindă bine compania unor prieteni şi o să vă mai duceţi într-o vizită, poate aveţi bilete şi la un spectacol, un concert şi o să avaeti ce face, n-o să vă plictisiţi.

VĂRSĂTOR
Se pare că vă curtează cineva, o să vină şi cu un cadou, se-ntâmplă lucruri bune, care să vă dea energia cu care să-ncepeti ceva nou, de mare inspiraţie.

PEŞTI
O să vă puteţi deplasa spre o zonă de agrement, dacă n-aţi făcut-o de ieri şi-o să va-ncarcati bine de tot bateriile pentru o săptămână, ca să vă ţină.

BERBEC
O să vă duceţi la o petrecere cu multă lume, poate fi ziua cuiva de naştere, sau o cununie religioasă şi pe lângă c-o să vă placă, veţi face cunoştinţă cu nişte oameni valoroşi.

TAUR
Noutăţi de bun augur cu prilejul unor mondenităţi la care veţi ajunge şi o să ştiţi cu cine să vă asociaţi şi la treabă şi la distracţie, şi-ntalnirile din week-end vor fi reconfortante.

GEMENI
O ieşire la masă în oraş o să v-ajute să aduceţi un plus de căldură în relaţie, să fie o mai bună comunicare între voi. O să faceţi progrese la slujbă, poate-o s-aveţi şi un salariu mai bun şi o să vă simţiţi împliniţi din punct de vedere profesional, după o perioadă fără astfel de satisfacţii.

RAC
Se pare c-aţi luat deja o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi o să vă gândiţi la binele amândurora, să fie totul echitabil. E posibil să încasaţi nişte bani dintr-o sursă particulară, poate fi o colaborare, dar care să vă asigure câştiguri pe o durată mai mare de timp, şi-o s-aveţi spatele asigurat, financiar vorbind.

LEU
O împlinire în plan sentimental, şi poate o s-aduceţi pe lume un copil, pentru că vă doriţi de multă vreme şi tot nu se-ntâmplă. Poate vă treziţi cu o ofertă de job şi să mai fie şi tentantă, şi-o să munciţi cu altă tragere de inimă, c-o să fiţi şi apreciaţi la noul loc de muncă.

FECIOARĂ
Vi se aprobă câte ceva din ce le-aţi cerut şefilor şi o să vi se pară mai uşor şi plăcut la serviciu – stimulativ. Cineva de care aveţi mare nevoie sufleteşte apare şi depinde în mare măsură de voi, de ce se va-ntâmpla în continuare, dacă vreţi să rămâneţi împreună.