Horoscop Neti Sandu 19 octombrie 2018. Schimbari majore in cariera pentru nativii acestei zodii

245

O sa putem lucra in echipa sa obtinem rezultate mai bune, in general, si o sa ne pese de cat de bine si de frumos ne ies lucrurile – o sa tinem la calitate.

Vibratia zilei este 1 si o putem lua e la inceput cu ceva care nu ne-a iesit din cine stie ce motive.

BERBEC: Vă pot intra dintr-o sursă colaterală bani şi să luaţi mare parte din lucrurile obligatorii şi cu ce va rămâne să daţi o fugă în staţiunea preferată.

TAUR: O ieşire în doi ar putea salva o relaţie partenerială de afaceri, sau de cuplu, o căsnicie şi, cu răbdare, o să duceţi comunicarea la alt nivel şi o să vă-ntelegeți de minune.

GEMENI: Încep să se vadă rezultatele muncii voastre, o să luaţi bani, şefii vă pot pune într-o postură mai la vedere şi să căpătaţi şi vizibilitate.

RAC: Poate o să vă şi odihniţi, printre picături, să nu ajungeţi la epuizare, să vă puteţi apuca de lucruri noi de luni încolo, sau de pe la jumătatea lui noiembrie.

LEU: Vă puteţi găsi o nouă locuinţă, chiar şi cu chirie, mai ales dac-aveți gânduri de plecare în afara ţării să munciţi, să învăţaţi, sau să vă-ntemeiați o familie.

FECIOARĂ: Or să vă reuşească preocupările de grup şi o să rezolvaţi şi demersurile birocratice, veţi avea rezultate bune şi la şcoală, doar cu rudele apropiate mai aveţi nişte lucruri de pus la punct.

BALANTA: O sa puteti rezolva diverse probleme scriptice si sa definitivati odata niste situatii care v-au tinut intr-o stare de incertitudinesi n-ati putut primi nici banii cuveniti.

SCORPION: Problemele casei or sa va acapareze cu totul, dar o sa faceti treaba buna, poate aranjati altfel interiorul, luati mobila noua, va pregatiti poate si de musafiri, sa-i gazduiti o zi, doua.

SAGETATOR: E posibil sa plecati intr-un city break si sa va relaxati, sa va faceti planuri pentru perioada care urmeaza, sa-ncepeti lucruri noi in care chiar credeati.

CAPRICORN: Se poate s-aveti ceva de lucru in particular si sa vi se dea niste socoteli peste cap, c-or sa va lase balta prietenii care ziceau ca v-ajuta.

VARSATOR: O sa lucrati la foc continuu, dar se vad si rezultatele, o sa primiti bani pe masura si veti alege si o varianta de colaborare cu bani mai multi.

PESTI: Se poate sa plecati cu masina altuia, daca a voastra necesita niste reparatii si sa alegeti si alt traseu, si poate cei din grup va fac chiar, alt program de distractie.