Horoscop Pavel Globa. Cum va fi inceputul primaverii pentru zodii

114

Zodiile norocoase la inceputul lunii martie:

Taur Taurii si-au urmarit cu insistenta scopul de mult timp si chiar au devenit destul de obositi. Globa va sfatuieste sa va adunati fortele intr-un pumn si sa faceti impulsul final – acum totul se va rezolva cu siguranta, doar nu renuntati. Un noroc uluitor te asteapta in domeniul finantelor, dar si in viata personala. Taurul singur va intalni cu siguranta o persoana care le va oferi fericire.

Scorpion A doua zodie cu noroc este Scorpionul. La inceputul lunii martie, lista de dorinte se poate realiza. Visele tale cu privire la sexul opus se vor implini si ele. Cei care si-au gasit deja potrivirea vor avea sansa de a-si legitima relatia. Multi Scorpioni pot primi vesti interesante, dar bune cu privire la munca lor.

Varsator Reprezentantii acestui semn zodiacal vor avea sansa nu numai sa castige bogatie prin propria lor munca, ci si oportunitatea de a primi in mod neasteptat resurse financiare. Nu ratati ocazia de a va incerca norocul si de a juca la loterie in martie – luna aceasta va aduce sanse mari de castig. Cumpara un bilet si ai incredere in soarta! De asemenea, fiti pregatiti pentru faptul ca in aceasta perioada puteti primi bani cadou sau puteti returna datorii vechi de la debitori. Probabilitatea de a obtine o recompensa financiara pentru orice va creste, de asemenea, semnificativ in acest timp. Nu ratati ocazia de a profita din plin de aceasta perioada si de a obtine succes financiar!

Zodiile cu probleme la inceput de primavara:

Berbec In martie, Berbecul nu ar trebui sa ia decizii importante de care circumstante de viata vor depinde pe termen scurt. Exista un risc ridicat de erori critice.

Gemeni Gemenilor nu li se recomanda sa nu transforme problemele in conflict; ar trebui sa fie diplomatici si sa nu-si piarda cumpatul. In caz contrar, certurile majore nu pot fi evitate, ceea ce poate duce la ruperea relatiilor.

Leu Leii ar trebui sa acorde atentie starii lor interioare si sa faca eforturi pentru a stinge emotiile negative. In caz contrar, crede astrologul, s-ar putea sa ai probleme de sanatate.

Sursa: romaniatv.net