HOROSCOP RUNE pentru săptămâna 6-12 august, cu Mihai Voropchievici. Berbecii au protecție divină, scorpionii vor fi puși la încercare

301

Horoscopul runelor. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” previziunile runelor pentru toată săptămâna.

Horoscopul runelor. Berbec: Au incidența proniei divine, sunt protejați din toate punctele de vedere și mai ales de tot ce înseamnă invidie, dușmănii și forțe oculte.

Horoscopul runelor. Taur: Taurul trebuie să se pregătească pentru o suită de schimbări care apar în viața sa, dar schimbări majore, lucruri bune.

Horoscopul runelor. Gemeni: Au oportunități de a schimba un loc de muncă sau de a schimba sau dobândi o locuință.

Horoscopul runelor. Rac: Au o săptămână în care pot greși mult. Trebuie să fie deosebit de precauți.

Horoscopul runelor. Leu: Se produce un salt calitativ în viața lor. Dau lovitura!

Horoscopul runelor. Fecioară: Trebuie să aibă răbdare în ce întreprind, nu trebuie să forțeze mâna norocului. Vor primi ce vor doar dacă știu să aștepte.

Horoscopul runelor. Balanță: O săptămână în care sunt sfătuiți să abordeze totalmente problemele care îi interesează.

Horoscopul runelor. Scorpion: Vor și puși la încercare și li se va încerca tăria, forța, rezistența. Pot să aibă și ceva neajunsuri pe starea sănătății.

Horoscopul runelor. Săgetător: O săptămână bună, cu bucurii, cadouri, bani.

Horoscopul runelor. Capricorn: Pot începe o viață nouă, au toate atuurile de partea lor. Faceți ceva nou, ieșiți din zona voastră de confort!

Horoscopul runelor. Vărsător: Se pare că au o a doua oportunitate în această lună pentru fertilitate și belșug. Vine barza!

Horoscopul runelor. Pești: Intră într-o săptămână în care nu știe nimeni ce este în mintea lor, nici chiar ei. Una peste alta, o săptămână benefică!