VOROPCHIEVICI: Horoscopul runelor pentru saptamana 20-26 SEPTEMBRIE. Previziuni astrologice pentru toate zodiile.

471

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, despre horoscopul runelor pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 20-26 SEPTEMBRIE 2021.

Berbec
Săptămâna următoare, Berbecul are protecţie divină. Pot face prostioare, dar nu foarte mari.

Taur
Taurul are o săptămână mai grea. Să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând. Fiţi pregătiţi!

Gemeni
Săptămâna următoare, Gemenii stau pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Nu ştiu ce au făcut, dar se pare că au vorbit ce nu trebuie şi au deranjat.

Rac
Nativul din zodia Rac este într-o săptămână de silenzio stampa. Este învălut într-o aură de mister. Nu știe nimeni ce are, însă clar are nevoie de odihnă. El cu Doamne Doamne. Are câteva momente de respiro, dar și de a afla niște răspunsuri la anumite întrebări, pe care i le poate oferi doar Doamne Doamne. Se reculege. Poate să meargă și la biserică. Pentru cei care au în jur nativi Raci, sfatul meu este să-i lăsați în pace.

Leu
Au avut două săptămâni mai grele, cu încercări și se pare că lumea a crezut că leul a abandonat coroana. Acum, trebuie să își mobilizeze toate forțele și poziția acasă, la serviciu și în societate.

Fecioară
Foarte curând veți afla un adevăr important care vă va marca viața. O săptămână cu marcaje și cu schimbări.

Balanţă
Balanțele să lase la o parte grijile și necazurile. Urmează o perioadă bună. Runele anunță și bani.

Scorpion
Scorpionii, trebuie să aibă forță, putere și tărie să îndure câteva provocări. Astrele îi încurajează să fie puternici și să nu cedeze.

Săgetător
Săgetătorii intră pe linia dragostei. Ceva nou, fierbinte. O dragoste pasională.

Capricorn
Trebuie să vă pregătiți de o suită de schimbări majore într-un viitor apropiat.

Vărsător
Vărsătorul primește vești bune. Cadouri surpriză sau sumă de bani importantă. Runele transmit că, în sfârșit, ai dat lovitura în tot și toate.

Peşti
Este o certitudine că cineva se gândește la tine și te iubește îți va trimite și un cadou. Dragostea este pe primul loc.

Sursa: antena3.ro