Horoscop saptamanal 11-17 OCTOMBRIE. Evenimente ce ne pot schimba cursul vietii!

55

Berbec

Berbecii, deși nu le este specifică această tendință, vor face un adevărat slalom printre opiniile, atitudinile și interesele nutrite de partenerii ori rivalii lor, fiind dispuși să accepte mici compromisuri ori să facă concesii pentru a-și atinge scopul sau pentru a tempera niște conflicte. De aici și șansa de a ajunge la o rezoluție favorabilă lor într-un conflict, anchetă, cercetare sau audiere ori într-un litigiu dacă vor accepta calea medierii sau a negocierii între părți. Surprize generate de comportamentul prietenilor ori de amestecul nefericit al acelora în treburile de familie sau în afacerile nativilor.

Taur

La începutul săptămânii este posibil să apară dialoguri pe teme bănești. Abordarea problemelor salariale beneficiază de susținerea celor în drept să rezolve respectivele solicitări, acordându-le atenție și vădind o reală disponibilitate în găsirea unei soluții coerente. Perioada aceasta Taurii își vor arăta latura sobră și reticentă a ființei lor, fiind mai puțin dispuși să-și piardă timpul cu discuții inutile sau cu activități care le atrag atenția de la o chestiune principală.

Gemeni

Atenție îndreptată întreaga săptămână pe starea de sănătate, mai ales în cazul celor care au depășit un moment greu din punct de vedere medical și în prezent se recuperează. A se evita intervențiile chirurgicale care nu sunt o urgență chiar și cele considerate „ușoare’ (stomatologice, cosmetice sau estetice). Asigura-te ca iti controlezi temperamentul si ca iti iei timpul necesar inainte de a face alegeri. Spre finele saptamanii incepe o perioada pozitiva in care vei vedea in profunzime unele probleme si le vei solutiona usor. La munca si in plan social, totul merge bine acum.

Rac

Ambiția sau cramponarea de perspectiva unui câștig îi va face să răstălmăcească realitatea și să nu vadă evidențele necesare; negocieri dificile, înțelegeri anevoioase, posibile întârzieri, amânări, blocaje sau condiții ce nu pot fi acceptate puse de oponenți. Sectorul sentimentelor va fi lăcașul unor suferințe cu atât mai profunde și mai răscolitoare cu cât va fi vorba de persoane aflate la antipozii experienței de viață: fie cei tineri și naivi, fie cei care le-au văzut pe toate și care, acum, trăiesc clipe stări de melancolie și tristețe din lipsă de perspectivă.

Leu

Provocări speciale vin dinspre sectorul căsătoriei unde, din te miri ce, se poate ajunge la ipoteza despărțirii. Certurile între soți pot lua forme inedite ca stil de a vorbi, ca argumente lansate în jocul acuzațiilor sau al apărării precum și al soluțiilor propuse de unul dintre soți, de obicei nu din partea Leului, motiv pentru care acesta va rămâne uimit de turnura pe care o va lua căsnicia lor. Simplele prietenii, poveștile de dragoste nu intră în această definiție astrală. Multe provocări pot fi însă depășite dacă Leii, în loc să permită orgoliului și vanității să preia frâiele conflictului, vor apela la diplomația și abilitatea oferă de ale tranzitele ale momentului.

Fecioara

Puternică mobilizare interioară provocată de nemulțumiri mai vechi, de neîmpliniri, de ambiții, de ostilități sau de dorința de progres cu orice preț. Ideile care se întretaie, care nu pot fi duse până la ultima lor consecință, fac din acest răstimp unul al frământărilor, al ambițiilor și al regrupărilor, nu o dată excentrice, în jurul unor premize de viață hazardate. Este nevoie de luciditate și de mult spirit critic și auto-critic pentru a nu face pași greșiți, mai ales din punct de vedere profesional.

Balanta

Axa celor două case ale banilor, bunurilor patrimoniale și avantajelor materiale, este tulburată de o combinație, ce funcționează de mai mult timp și care, acum, este destul de puternic resimțită dacă nu de către toți, măcar de unii dintre cei născuți în Balanță. Multe dintre planurile lor, multe dintre promisiunile care li s-au făcut de către unele persoane, în nume propriu sau de către reprezentanții unor instituții sunt puse acum în situația de a fi reanalizate, revizuite, respinse ori supuse unor condiționări dubioase.

Scorpion

Draga Scorpionule, saptamana iti va fi plina de emotii si dinamism. Cu siguranta nu te vei plictisi! Vei experimenta pe alocuri o anumita confuzie care te indeamna sa gestonezi unele aspecte intr-o maniera mai calma, in special pe plan profesional. Gandeste rational si nu pierde din vedere esenta lucrurilor, altfel reactiile tale nu vor avea o baza rationala. Mentine un autocontrol si nu te forta ca sa iti poti mentine echilibrul. Spre finele saptamanii totul va deveni mai usor pentru tine. Provocarile pot fi inca prezente dar tu te vei simti mai puternic, mai sigur pe sine si mult mai determinat.

Sagetator

Săgetătorii se vor crampona de ipoteza de a câștiga niște bani, de a intra în posesia unor bunuri sau de a beneficia de niște avantaje materiale, refuzând să înțeleagă realitatea sau să accepte soluțiile posibile dacă acestea nu le vor rezolva, întru totul, speranțele și interesele. Cei aflați între 32/33 de ani și 48 de ani vor simți, mai acut ca în alte dăți, sentimentul că se pierd în lucruri fără importanță, că-și risipesc potențialul și valoarea personală, că pot face mult mai mult decât atât. Și nu va fi vorba de o aspirație ci de o revoltă împotriva stării lor generale de muncă, viață și echilibru social.

Capricorn

Preocupări constante, consecvente cu proiectul de viață care îi privește pe copiii lor. Capricornii vor face eforturile necesare pentru a le oferi acestora, indiferent de vârsta lor, un cadru stabil de creștere, afirmare a calităților personale. Uneori, inițiativa unui părinte-Capricorn poate fi privită destuk de critic, catalogată drept drept bizară, nejustificată ori neindicată pentru procesul pedagogic de către psihologi, profesori, meditatori, antrenori; va fi nevoie de suplețe și de disponibilitate în a accepta și alte puncte de vedere chiar dacă ei își cunosc bine copilul. Relații bântuite de neîncredere în perechea sufletească, impresii subiective, bazate pe exagerări care strică armonia între ei și cei dragi lor.

Varsator

Vărsătorii se vor lovi de autoritatea unei persoane cu care se vor afla față-n față și care va încerca să-și impună punctul de vedere, să preia conducerea în negocieri ori să-l subordoneze sau chiar să-l reducă la tăcere pe nativ. Nota generală a săptămânii o dă nevoia de a se fructifica un tranzit bun pentru tot ceea ce înseamnă conștiință, expunere publică, progres personal prin cunoaștere, punere în aplicare a unor proiecte majore de viață. Cei dragi vor fi centrul interesului tau. Spre finele saptamanii, poti depasi sarcini dificile ce necesita incredere in sine si concentrare.

Pesti

Peștii vor trăi la cote mari atât amintirile cât și ecourile vieții prezente în sufletul lor. Totul îi va impresiona. Vei fi in contact cu emotiile tale si iti vei exprima frumos iubirea fata de oamenii din viata ta. O perioada de mare putere emotionala este pe drum sa inceapa, deci profita de ea. La munca, avanseaza conform planurilor si foloseste-ti determinarea ca sa obtii ce doresti. Incearca sa iti controlezi anxietatea cauzata de obligatii si nu o varsa pe colegii si cunostintele tale pentru ca vei inrautati situatiile.