Horoscop săptămânal 12-18 IULIE. Echilibrul si increderea ne lumineaza calea.

462

Berbec
Cei din zodia berbecului vor fi foarte ușor de enervat. Aceștia sunt irascibili și au stări disonante toată săptămâna. Se vor confrunta cu situații nemaiîntâlnite până acum. Mare grijă la cei pe care îi deranjezi, s-ar putea să ai niște surprize neplăcute.

Cu o viziune clară asupra vieții voastre și a lumii în general puteți să găsiti un echilibru intre ambiție si îndatoriri, propria dorință si așteptările celorlalți. Un eveniment la care participați poate produce surprize.

Taur
Aveți ocazia azi să plecați la drum, veți avea parte de o călătorie plăcută, o călătorie pe care o meritați de multă vreme. Nu veți avea nicio problemă sau vreo neplăcere pe parcursul excursiei micuțe pe care o vei avea. Aveți tendința să cheltuiți cam prea mult, mai mult decât vă ține buzunar, așa că sunteți nevoit să vă împrumutați.

Dacă sunt și vesti mai neplăcute, ori situații în care simțiți nevoia să vă susțineți punctul de vedere, e bine să încercați să aveți o viziune mai de ansamblu și cât mai obiectivă asupra chestiunii, că poate interesul personal contravine cumva unuia superior sau general. Dragostea poate stinge problemele din cuplu.

Gemeni
Gemenii vor avea parte de o surpriză neplăcută legate de partea financiară. Ați împrumutat bani pe care nu vi-i permiteți să îi înapoiați, asa că sunteți într-o situație mai ciudată. Trebuie să rămâneți calm ca să puteți negocia așa cum trebuie, acum, în ultimul ceas.

O pierdere materială sau de altă natură poate influenta imaginea pe care v-o faceți în societate; este necesar să aveți o viziune realistă a ceea ce vreți, altfel vă puteți provoca singuri dezechilibre greu de controlat. Irascibilitatea, graba, pot să strice. Pe de altă parte vă puteți bucura de ceva mișcare în împrejurimi, iar dragostea căutată poate fi mai aproape decât credeți.

Rac
Racii au parte de agitație la locul de muncă, din păcate și o sperietură din cauza unei altercații în cadrul rutier. Nu trebuie să vă panicați, nu e nimic atât de grav cum vi se pare, totul se va rezolva cu o minte limpede.

Puteți să beneficiați de niste zile cu gânduri și idei inspirate, iar asta este cu atât mai bine cu cât abia  a fost Luna voastră nouă. Și visele pot avea oarecare semnificații în sensul asta, așa că reflectați asupra lor. De viziunea voastră asupra vieții poate depinde evoluția uneia dintre relațiile în care ați fost parte până acum, fie ea o colaborare, un parteneriat sau… un proces.

Leu
Ar fi posibil în cazul unora un oarecare beneficiu financiar legat de munca pe care-o fac zi de zi, dacă cumva este vreo ocazie specială, un eveniment, o aniversare… Sau pot să existe circumstanțe în care cineva să aducă la lumină niste lucruri pe care nu le-ați făcut publice, iar efectele vor depinde de natura lor.

Cu Marte și Venus la voi acasă sentimentele pot fi amplificate, se doresc exprimate și făcute publice; de asemenea posibile acțiuni care pregătesc un eveniment, o aniversare, petrecere, concediu, preocupări intense pentru a vă remarca prin ceva anume, a ieși din ceea ce considerați anonimat.

Fecioară
Fecioarele au o săptămână care ar trebui să fie dedicată sănătății. Trebuie să vă odihniți, să faceți ceva sport și să vă fixați un program alimentar pe care să îl respectați cu strictețe. Ați avut o perioadă lungă în care v-ați suprasolicitat, e momentul pentru o pauză.

Ideal ar fi ca toate relațiile în care sunteți să le priviti realist, să fiți siguri că sunt echitabile și benefice de ambele părti, să evitați să vă complaceți în cele forțate sau care se văd favorabile numai într-o parte. Posibile sentimente arzătoare ținute secrete, regret și rememorarea unei foste iubiri/relații ori stres, orgoliu pus sub semnul întrebării…

Balanță
Balanțele se simt excelent! Au o stare de sănătate extraordinară, ca niciodată. Sunteți comunicativ și fericit, iar dispoziția voastră bună atrage o persoanăfrumoasă în viața voastră. Aveți ocazia să vă găsiți iubirea.

Posibile noutăți privind cariera, locul de muncă: susținerea cuiva pentru angajare, vesti sau demersuri birocratice legate de asta, dobândirea unui alt statut în colectiv. Pe de altă parte necesitatea de a vă organiza foarte bine programul zilnic, regimul de viață în general, ca să faceți fată atât cerințelor jobului cât și celor venite din zona casei, familiei.

Scorpion
Zilele acestea starea de spirit va putea fi afectată. Trebuie să aveți mare grijă la locul de muncă, unde conflictele nu sunt deloc bine primite acum. Se remarcă o îmbunătățire a veniturilor, se anunță mărire de salariu.

Aveți nevoie de un grad destul de ridicat de înțelegere, bunavoință și calm ca să treceți peste niste situații enervante, ori peste noutăți nu prea grozave, să înțelegeți niste reguli ciudate, să comunicați eficient și corect.

Săgetător
Săgetătorii sunt vedetele săptămânii. Ei sunt cei mai norocoși în aceasta săptămâna. Este un moment excepțional pentru consolidarea relației de cuplu, iar cei care sunt singuri vor avea ocazia să întâlnească noi parteneri și să înceapă o poveste de dragoste, cu atât mai mult cu cât planeta iubirii le activează axa relațională.

Un posibil drum mai lung de parcurs ca să participați la o sărbătoare sau eveniment, sau profitați de asta ca să vă prelungiți șederea prin alte părti. Cine stie, poate vă și îndrăgostiți pe-acolo…

Capricorn
Capricornii stau cam prost cu energia, trebuie să găsească mai multe soluții pentru a se pune pe picioare și pentru a lucra așa cum trebuie. Sunt oameni care se bazează pe tine. Trebuie să lăsați trecutul acolo unde este, vă cam încăpățânați să vă readuceți aminte.

Vа fі o săptămână dеѕtul dе соmрlісаtă реntru nаtіvul Cарrісоrn, dаr іnfluеnțа tеndіnțеlоr роzіtіvе ѕе vа face ѕіmțіtă lа înсерutul acesteia. Prіn urmаrе, vа trеbuі ѕă nu аmânе рrоblеmеlе іmроrtаntе în асеаѕtă реrіоаdă, сhіаr dacă unіі vоr іnѕіѕtа аѕuрrа fарtuluі сă nu vа еxіѕtа nісі un motiv ѕă ѕе grăbеаѕсă.

Orісum, асеѕt fарt nu îl va îmріеdіса ѕă аjungă lа rеzultаtul dоrіt. Va fі роѕіbіl ѕă аmânе o întâlnіrе, dіn саuzа unuі аngаjаmеnt mаі nоu și mаі іmроrtаnt.

Vărsător
Vărsătorii au parte de extreme săptămâna aceasta, mai ales în relația de cuplu. Se anunță câteva certuri și discuții. Unele evenimente vor urma să te scoată din zona de confort, așa că obișnuiește-te cu situația. Posibil să fie vorba de schimbarea atitudinii și viziunii față de un prieten mai vechi.

Sе va bucura de сâștіgurі fоаrtе bunе, dаr acestea nu vоr vеnі сu ușurіnță. Lа mіjlосul ѕăрtămânіі vа putea еxіѕtа neșansa dе a аvеа încredere într-о реrѕоаnă саrе nu îі vа аduсе nіmіс altceva dесât necazuri.

Aѕtrеlе îі rесоmаndă ѕă еvіtе persoanele іnѕіѕtеnte саrе ѕе vоr arăta еxtrеm dе gеnеrоаѕе cu еl. În wееkеnd, nativul Vărsător vа fасе o еxсurѕіе рlăсută șі relaxantă într-о stațiune mоntаnă, împreună сu сеі dragi sau сu prietenii.

Pești
Peștii se confruntă cu dezechilibre financiare săptămâna aceasta. Vor veni cheltuieli neprevăzute și socoteli care nu erau deloc în scenă. De asemenea, se anunță că pot avansa pe plan profesional. După atâta muncă, vi se vor recunoaște meritele.

E destul de posibil pentru unii dintre cei care sunt singuri să cunoască pe cineva, să se îndrăgostească, sau să-și dorească să ia o decizie în privința unei relații deocamdată fară obligații în care sunt. Ori momente fericite legate de copii, de educația lor: satisfacții oferite de cei pe care-i au, decizii în privință celor viitori. Sunt favorizate orice activități creative.