Horoscop saptamanal 13-19 DECEMBRIE. Sa ne pretuim viata la adevarata valoare!

433

BERBEC Se anunta o saptamana care incepe foarte bine. Pot conta pe ziua de luni, pentru ca au autoritate, au si curaj si isi rezolva foarte multe treburi, dar trebuie sa fie harnici. Zilele urmatoare pot considera ca li se forteaza mana. Probabil ca un prieten le cere lucruri pe care nu au de unde sau nu vor sa le dea. Pe de alta parte, au sentimentul ca celalalt nu da ceea ce ei cer: mai mult respect. In schimb, spre final de saptamana, mai ales pentru Berbecii care vor sa iasa din oras, se anunta voiaje lungi si foarte placute. Atentie, totusi, la volan.

TAUR Taurii au de rezolvat, mai ales la inceput de saptamana, aspecte legate de acte sau o colaborare, un parteneriat. Fie ca va continua sau se va rupe, trebuie sa treaca prin niste acte si niste aranjamente, eventual niste promisiuni si ordonari care trebuie neaparat sa exista intre parteneri. Vor fi destul de tensionati pentru ca au nevoie de mai multa autoritate si putere. O exercita, dar este posibil ca nu tuturor sa le convina. Pot conta insa pe prieteni. Spre sfarsotul saptamanii vin zile foarte frumoase sub aspect relational si amical – le prinde bine si un sfat.

GEMENI Gemenii pun accentul pe bunuri, pe castigare banilor sau pe conservarea averii. Au o perioada in care pot acumula sau pot aranja interesele lor materiale foarte bine, mai ales daca se bazeaza pe comunicare. Marti si miercuri, toate calitatile lor de comunicatori sunt mult si foarte intens folosite. Posibil sa lucreze si in weekend: vineri si sambata sunt zile foarte eficiente de lucru pentru Gemeni sau sunt preocupati de lucrurile de la munca.

RAC Racii pun accentul pe parteneriat si au de clarificat daca merg sau nu mai merg intr-o relatie cu o persoana foarte importanta pentru ei. Poate fi si un parteneriat foarte apropiat la locul de munca, dar poate fi vorba si de relatia conjugala. Se pot simti in acest moment dezavantajati de o conditie care li se pune. O negociaza in mintea si in sufletul lor, daca sunt dispusi sa faca o concesie. Insa nu prea sunt dispusi. Asa incat probabil si joi sau vineri si chiar sambata inca se discuta. Cauta totusi o cale de compromis, dar fara sa abdice de la idealurile lor.

LEU Leii muncesc bine, au rezultate foarte bune, sunt intr-o perioada in care multe aspecte si domenii ale vietii trebuie ordonate, cu sacrificarea unor activitati pentru continuarea altora care sunt mai eficiente. Sanatatea si este vizata. Din perspective relationale, zilele de marti si mercuri sunt delicate. Este posibil sa intoarca spatele unei relatii, unei persoane, daca li se pare ca nu sunt onorati sau se simt jingniti. Insa, in weekend au inima mai blanda sau cineva ii sfatuieste mai bine sau poate chiar persoana indezirabila isi cere scuze.

FECIOARA Sunt foarte inspirate. Luni e o zi de putere, o zi foarte importanta a saptamanii, pentru ca are aspecte benefice si le avantajeaza foarte multe pe Fecioare. Trebuie sa faca lucrurile dupa cum considera ele ca trebuie sa fie desfasurate. Isi depasesc limitele, pentru ca sarcinile sunt complicate, tocmai de aceea este o zi de putere si trebuie sa ia niste decizii pe propria lor mana. Se pot confrunta in sensul acesta cu colegi sau sefi, marti si miercuri, ca si consecinta a deciziilor de luni, dar lucrurile ies minunat. Joi, vineri sau chiar sambata au niste rezultate foarte bune, mai ales daca se bazeaza pe experinta si pe profesionalismul lor.

BALANTA Balantele ordoneaza in continuare lucrurile in casa si in raporturile de familie. Au nevoie de un cadru mai bine asezat si trebuie sa si-l stabileasca. Nu se poate face numai dupa bunul lor plac, asa ca si ele trebuie sa si-l stabileasca si nu prea sunt dispuse luni la concesii. Pentru ca sunt distrase de tot felul de aspecte dragute si sentimentale, marti si miercuri, este posibil sa puna mai putina presiune pe familie sa faca dupa cum vor. Insa, joi, vineri si sambata sunt zile de lucru, nu neaparat la birou – fac tot felul de servicii, ajuta pe cineva, mai ales o persoana cu probleme medicale.

SCORPION Multe intalniri si discutii foarte importante. Luni rezolva tot felul de chestiuni administrative si se descurca foarte bine, eficient si rapid. Insa marti si miercuri sunt zile complicate in familie. Pot fi musafiri neasteptati sau o agenda pe care si-o facusera de sarbatori sa fie data peste cap din cauza unor dispozitii surprinzatoare ale unor membrii ai familiei. Nu este comuniune si se ajunge greu la ea. Va fi mai usor de joi seara, vineri si sambata, cand toata lumea este mai dispusa sa cada la pace, sa gaseasca un consens. Poate fac si un dar pentru a impaca pe cineva.

SAGETATOR Sagetatorii sunt orientati catre bani, mai ales luni, pentru ca au o zi foarte fructuoasa, rezolva multe lucruri, scapa de o taxa eventual sau baga niste bani in buzunar. In tot cazul, isi pun averea la adapost. Au chef de calatorii la mijlocul saptamanii, dar exista tot felul de surprize si, eventual, incurcaturi, asa ca e bine sa aiba o agenda flexibila, ca sa se poata adapta la situatiile suprinzatoare care vin. Nu se sincronizeaza cu persoana cu care trebuie sa calatoreasca sau pe care trebuie sa o intalneasca. In familie este insa minunat joi, vineri si sambata. Este consens, dar daca ei lasa de la ei si pun pe altcineva pe primul plan, nu nevoile lor.

CAPRICORN Capricornii sunt in atentia astrelor inca de luni si e posibil sa traga concluzia ca trebuie sa se schimbe sau trebuie sa schimbe ceva major in viata lor sau ca nu pot continua pe drumul pe care sunt acum. Nu vor face schimbari radicale de luni, dar se gandesc ca incheie o etapa si ca trebuie sa intre in alta etapa a vietii lor, cu alt comportament si alta dispozitie. Cheltuiesc, nu de dragul lor, ci de dragul altcuiva si cam mult, dupa gustul lor, marti si miercuri, dar le revine inima la loc pentru joi, vineri si sambata, cand sunt aspecte foarte frumoase si intalnini minunate.

VARSATOR Varsatorii este posibil sa fie nevoiti sa rezolve o treaba mai veche, de care nu le place sa se ocupe, dar trebuie sa faca pentru ca e si o zi foarte eficienta si ar putea sa rezolve mai simplu si mai repede o sarcina complicata sau suparatoare.Insa, sunt destul de capriciosi marti si miercuri. Aproape ca nu se poate conta pe ei, au dispozitii schimbatoare, poate sunt meteosensibili si nu trebuie sa ia decizii si nici sa traga concluzii despre persoane. Foarte bine joi, vineri si sambata, mai ales in domeniul financiar.

PESTI Este o saptamana care se bazeaza pe un suporter sau pe un protector. Este foarte activata zona protectiilor la ei si e bine sa stie sa profite de lucrul acesta, fie ca primesc un sfat, o atentionare sau un ajutor. Insa greselile sau excesele pe care le-au facut s-ar putea sa ii prinda din urma si trebuie neaparat sa le corecteze, sa-si recunoasca vina sau sa amelioreze lucrurile cumva. Vor sa para poate mai buni decat sunt intr-o situatie anume, ca lumea sa nu se prinda de erorile lor. Altfel, finalul de saptamana este minunat si sunt in mare forma.