Horoscop săptămânal 13-19 SEPTEMBRIE. Sinceritatea va fi cheia problemelor!

271

Berbec
Veţi înceta să arătaţi iniţiativă în chestiuni profesionale şi veţi găsi sute de scuze pentru a nu munci, cel puțin nu la capacitatea voastră maximă. Motivul pentru acest comportament va fi lenea irezistibilă sau lipsa de motivație financiară pe care o simţiţi acum. Inutil să spun că o astfel de abordare nu vă conduce spre primele de bani pe care alții le pot lua, dar voi nu.

Viaţa personală riscă să fie acoperită cu praf. Veţi fi foarte reticenţi în a vă lăsa casa confortabilă doar pentru întâlnirile într-un cerc de prieteni apropiaţi. Dacă sunteţi singuri şi aţi sperat până acum că jumătatea voastră va apărea într-un final în viaţă voastră, veţi uita de aceste vise deocamdată. Perioada e mai curând favorabilă cuplurilor gata formate,cu vechi state de plată.

Cei care conduc afaceri, îşi vor scoate portofelele să plătească pentru servicii profesionale destul de scumpe sau datoriile la facturi. La final vor fi mulţumiţi de modul în care un specialist cu experienţă organizează activitatea companiei, ceea ce înseamnă că nu se vor regreta banii cheltuiţi.

Pe moment, bucurați-vă de ceea ce trăiți, respirați adânc și mulțumiți-vă cu ceea ce aveți deocamdată!

Taur
Vă veți bucura să ieșiți, iar scena socială este gata să stea deschisă pentru voi. În loc să vă simțiți legați de romantism, vă veți concentra mai mult pe prietenii și pe acel fel de iubire platonică și empatică. Vă dați seama că vă place să fiți înconjurati de oameni cu vederi libere dar idealiste.

S-ar putea amesteca oarecum lucrurile acasă și vă puteți simți ca și cum vă plimbați pe un teren stâncos.

În profesie demonstraţi un spirit activ şi revoluţionar. Pentru a avea succes, abia după ce veţi renunţa la formele tradiţionale pe care le foloseaţi în munca voastră veţi putea construi o adevărată capodoperă, unică şi diferită de orice altceva.

A nu fi implicaţi într-o relaţie de cuplu e acum o stare de lucruri normală. Nu înseamnă că veţi fi împotriva noilor cunoştinţe sau nu vreţi să vă apropiaţi de nimeni! Doar că a fi deschiși grupurilor, înconjurați de oameni, vă va face să vă simţiţi confortabil. Trebuie să aveți răbdare și să fiți dispuși să faceți compromisuri, să fiți conciliatori. Acest lucru poate fi mai ușor de zis decât de făcut, dar este singurul mod cu care veți reuși să faceți pași înainte în această săptămână.

Gemeni
Medical, nu vor exista probleme majore legate de sănătate. Poate ceva umezeală vă va trezi puţin, amintindu-vă doar de o durere pe termen scurt în articulaţii. Vă sfătuiesc ca, după ce ieşiţi din criza acută, să nu excludeţi ideea unei relaxări la un SPA sau la o sesiune de masaj.

Cei singuri, când vor fi mai convinşi că în sfârşit s-a ivit cineva pe măsura cerinţelor lor, vine o ştire care îi aduce cu picioarele pe pământ. Veţi fi dezamăgiţi să aflaţi că persoana asupra căreia v-aţi oprit privirea este deja într-o relație şi că nu intenţionează să se despartă.

Nativii nu vor putea să se bucure pe deplin de succesul în carieră. Motivele vor fi probabil idealismul cu care priviți lucrurile și care, deși poate acum vă dă o stare de bine, posibil ca mai târziu să vă afecteze. Maximul pe care puteţi să-l faceţi acum este să priviți lucrurile realist. Dacă visaţi şi speraţi la o poziţie de conducere de ceva timp, ar fi şansa ca la acest sfârşit de toamnă să puteţi vedea îndeplinită dorinţa. Pentru asta însă, vă sfătuiesc să nu încetaţi să vă demonstraţi profesionalismul, să nu renunţaţi la a vă îndeplini sarcinile de urgenţă şi responsabilităţile.

Rac
Veți putea să înveseliți orice potențial partener cu farmecul vostru, știind exact ce și când să spuneți. S-ar putea să vă placă în mod inconștient să flirtați mai mult și să vă jucați cu vorbe frumoase, așa că, fiți atenți la energia pe care o îndreptați spre alții și verificați-vă intenția! Accentul următoarei perioade cade pe gusturile voastre și pe dorința de a face tot ceea ce vă place. Dacă o să cumpărați ceva, acesta va fi de eleganță, calitate și lux. Urmăriți-vă comportamentele impulsive deoarece s-ar putea juca feste pentru voi!

Într-un fel, s-ar putea să simțiți un conflict în zona romantismului și va trebui să vă exprimați în mod clar sentimentele pentru a înțelege ce se întâmplă. Sunteți sensibili și ușor de rănit, mai ales dacă sunteți îndrăgostiți, simțindu-vă mult mai vulnerabili decât de obicei.

Puteți avea mai multe convorbiri cu alții cu privire la parcursul carierei voastre, iar unele dintre aceste discuții pot provoca noi idei.

Leu
La locul de muncă se pare că situația este tensionată, ceea ce va afecta starea de spirit și punerea în aplicare a proiectelor. Pentru ca situația să se îmbunătățească, trebuie să vă izolați de conversațiile, disputele și certurile inutile cu colegii, eventual să gândiți un plan B.

Se pare că astrele dau o mână de ajutor și vă vor însoți în multe din eforturile voastre, așa că nu vă speriați de rapiditatea evenimentelor. Dacă veți avea dorința de a vă canaliza și a realiza ceva în sfera creativă, atunci este binevenită intenția. Vă recomand să stabiliți contacte, să socializați și să comunicați mai mult. Astfel, puteți evita rutina, o mulțime de probleme ale planului psihologic și chiar vă puteți întâlni cu cineva care vă va ajuta cândva. Sfătuiesc să alegeți calea pe care o considerați cea mai fiabilă și să vă ascultați intuiția. Ea vă va spune cu cine să cooperați și cu cine să vă faceți griji în această săptămână.

Fecioară
Nativii se vor îndrepta spre câștigarea faimei, dar vor omite efectele secundare și riscurile a tot ce înseamnă asta. Dacă vor atinge poziția râvnită, vor întâlni acolo persoane care-și vor folosi la rândul lor puterea în defavoarea lor.

Unii pot avea magnetism în a-și susține ideile și filozofiile de viață, manipulând prin asta pe alții și îndreptându-se astfel spre un fanatism pentru care în viitor pot plăti scump.

Există tentația de a gestiona în folos propriu banii altora, de a abuza de forțe oculte, de a insistă în a-i spiona pe alții ori de a pândi pentru a-și însuși averea cuiva. De aceea, câțiva vor avea tendința să se lase atrași în parteneriate alături de oameni întunecați și imorali, care cândva le pot face rău. Să își unească oficial destinele cu astfel de persoane conduce la lipsa acută de iubire și suferință mare.

Balanţă
Nativii se pot revolta împotriva oricăror sarcini și responsibilități care nu le convin, pot crea discordie la locul de muncă, se pot fofila de la îndeplinirea obligațiilor din fișa postului, se pot implică în relații intime cu colegii ori își pot neglija problemele de sanatate.

De asemenea, se alimentează dorința de a fi apreciat și a se recunoaște talentele nativului, precum și invidia față de performanțele și realizările celorlalți. Copiilor li s-ar putea reproșa sacrificiile pe care părintele le-a făcut ori se va juca la cacealma. Grijă căci suferința provocată altuia se va plăti scump. Energiile negative pot afecta relațiile cu unul din părinți, mai curând cu mama, iar detașarea dureroasă ori chiar abandonul se vor afla în lumina reflectoarelor. Altă tendință ar fi aceea de a ieși la lumina secrete de familie .

Evitați cheltuielile de la drum, ba poate chiar amânați puțin călătoriile, mai ales acelea făcute în interes de echipă sau cele cu scop de muncă.

Scorpion
Nu veți fi feriți de bârfe, conversații îndoielnice și mijloace obscure de a afla informații prin orice cai pentru a le utiliza apoi cu scopuri imorale. Atenție însă și la zvonurile pe care voi le răspândiți deoarece ele ar afecta grav pe alții!

Setea de a câștiga avere poate deveni obsedantă, iar modalitatea de a face bani secretă sau imorală. În plus, se știe că banul ajunge să îți stăpânească mințile și să complice existențele deoarece, cu cât ai, cu atât dorești mai mult.

Prudență dacă doriți să faceți investiții, deoarece aveți tendința de a deveni prea rapid încântați pe ceva ce pare aurit la prima vedere.

Aceeași prudență însă vă sfătuiesc să o aveți și în privința relațiilor sentimentale, asta dacă nu doriți să rămâneți foarte dezamăgiți.

Și munca vă ocupă cea mai mare parte a timpului, căci săptămâna are energii accentuate pe sarcini și responsabilități sau ordine și supraveghere.

Energiile se îndreaptă spre corp, minte și caracter. Unii pot experimenta conflicte violente cu părintele masculin, alții pot deveni obiectul unei pasiuni obsesive, alții vor dori să se îmbrace în ținute cernite, iar alții vor aborda subiecte tabu.

Săgetător
Nimic mai fals decât tendința de a ignora oamenii și a deveni orbiți de propriile voastre iluzii! Atât de convinși de puterea voastră și de siguranța că „cineva acolo va iubește mereu și vă apară” ați fi, încât riscați să deveniți victime, să fiți abuzați, să vă pierdeți reputatia. Veți fi sensibili la nedreptățile din jur, puteți fi catalogați ca niște ciudați doar pentru faptul că simțiți și gândiți altfel, veți declanșa invidii în asociațiile cărora le sunteți membri sau voi înșivă o să dezvoltați gelozie față de cineva din grup.

Progresele științifice sunt așteptate pentru cei care nu sunt privați de creativitate și idei originale. Puteți achiziționa calculatoare, inovații tehnice și programe de instalare. Din situațiile dificile, vă ajută să ieșiți intuiția, căci, pe baza ei, o decizie înțeleaptă va veni din senin.

În familie, există tendința de falsitate și iluzie, ori dacă sunteți tineri poate că vă mințiți unul din părinți pe un subiect legat de finanțe. Cel mai bine ar fi să vă căutați voi de lucru.

Capricorn
Căutați probabil să stabiliți o poziție de lider, atât în familie, cât și la locul de muncă. Vă e greu să acționați și să vă exprimați gândurile în mod direct, însă dacă veți reuși, veți fi printre prosperii saptamanii.

Riscurile excesive pot provoca daune, atât în dragoste, cât și în finanțe. Unii chiar renunță în mod intenționat la carierele lor de dragul familiei neglijate până acum. Veți avea dorința de a avea grijă de oamenii apropiați de voi și de a vă aranja cazarea dacă plecați în deplasare. Atenție, căci nu este de dorit să idealizati oamenii, să îi îmbrăcați cu calități pe care nu le au, mai ales pe cei de care vă legați soarta acum. Și, încă ceva, generozitatea poate atrage spre voi indivizi necinstiți.

Vărsător
Vă sfătuiesc să mergeți cu fluxul, să nu schimbați nimic brusc și, de asemenea, să fiți rezervați și cu sânge rece. Dacă ceva vine în viața voastră surprinzător, acceptați pentru că se pare că asta e necesar și acum e momentul.

Vă veți retrage adesea, veți reflecta asupra vieții și vă veți face planuri pentru viitor. Însă înainte de a face ceva, de a acționa, gândiți-vă de o sută de ori. Impulsul de moment și riscul excesiv ar putea conduce la consecințe ireparabile. Veți reuși să vă păstrați emoțiile și să nu vă manifestați temperamentul în societate. Veți fi energici și rapizi, inclusiv în dragoste, așa încât destule lucruri se vor îndrepta pe viitor într-acolo unde vă doriți.

Pești
În parteneriatele de orice fel va domni răceală şi detaşarea, de parcă vă aflaţi într-un film mut. Aproape că nu veţi găsi subiecte comune pentru conversaţie, căci toţi cei implicaţi vor fi interesaţi numai de propria viaţă personală. Singurele subiecte ar putea fi poate doar despre schimbarea lumii, dar și acolo există divergențe.

Pentru cei aflați în relație oficială, partenerul se decide rapid să pună în aplicare un proiect neobişnuit. Nimeni nu a spus că vă place această idee, mai ales că necesită investiție mare, dar încercaţi să vă păstraţi gândurile la început, în loc să vă exprimaţi imediat atitudinea negativă.

Medical, aveți rezistență și putere de recuperare, iar perioada vă ajută să evitaţi cu succes crizele acute. Cu toate acestea, ameţeli uşoare va pot irită ocazional şi veţi da vina pe oboseală şi pe epuizarea completă din fluxul nesfârşit de probleme urgenţe care au tot venit peste voi.

Nu vă recomand să construiți planuri îndepărtate, atât în plan personal, cât și în producție.