Horoscop saptamanal 14-20 FEBRUARIE. Traim momente de fericire si implinire!

574

Berbec O saptamana dinamica, se tot reconfigureaza anturajul, apar oameni noi, idei noi, propuneri si multa activitate sociala. E important sa accepte invitatii la diverse manifestari de grup, pentru ca astfel pot descoperi oportunitati de incepere a unui propiect interesant dar si a unei relatii amoroase, daca ii intereseaza. Berbecii insa trebuie sa fie dispusi, in aceasta saptamana, sa renunte uneori la punctele lor de vedere.

Taur Taurii au o saptamana cu multe aspect benefice, mai ales in plan relational. Pot aparea surprize, li se aduc la cunostinta schimbari, unii Tauri sunt nevoiti sa se reinventeze sau sa gaseasca rapid solutii la o situatie aparent fara iesire. Au multa creativitate zilele acestea si foarte multa disponibilitate de a iubi si a se deschide in relatii cu oameni pe care-i indragesc si de care le pasa.

Gemeni O saptamana interesanta, a carei energie ii sprijina pe Gemeni sa evolueze, sa invete ceva nou, sa gandeasca dincolo de sabloanele sociale si dincolo de propriile limite. Au vise, dorinte, aspiratii mari si e posibil chiar sa se implineasca parte din ele. In cariera, au parte de impliniri, apreciere si rezultate frumoase, inclusiv financiare, cand sunt relaxati si urmaresc sa faca din pasiune si bucurie lucrurile, nu din ambitie sau pentru a demonstra ceva cuiva.

Rac Prioritatea se pare ca este, in aceasta perioada, pentru Raci, segmental financiar. Prin urmare, Racii sunt cumva impinsi de la spate sa faca schimbari, sau schimbarile sunt facute sub presiunea umplerii paharului. In orice caz, e o ocazie buna sa acceseze niste fonduri, sa se decida sa o ia intr-o directie riscanta dar mult mai avantajoasa pe termen lung. Racii sunt chemati sa se bazeze mai mult pe ei si darurile lor, si mai putin pe ideile si fortele altora. Este o saptamana interesanta si la capitolul munca si sanatate.

Leu O saptamana importanta pentru Lei, cu schimbari ce se adreseaza parteneriatelor, relatiei de cuplu, imaginii sociale, credibilitatii. Leii sunt pe trambulina acum si trebuie doar sa fie atenti la aterizare. In rest, mari sanse de progres, recunoastere si succes, cu conditia sa evite sa faca prea multe valuri, ele oricum vor exista. De muncit muncesc destul de mult si isi iau sarcinile in serios, programandu-si pasii de facut si punand la punct strategia de lucru in cel mai mic detaliu.

Fecioara Pentru Fecioare, surprizele vizeaza zona muncii si a carierei. E posibil fie sa apara schimbari care ii aseaza pe acesti nativi pe un nou drum profesional, fie se implica intr-un proiect inedit, cu oameni noi. Fie schimba echipa, conditiile de lucru, mijloacele, decorul etc. Schimbarile sunt progresiste, asa ca nu trebuie sa se teama de necunoscut ci sa fie ceva mai deschisi la nou.

Balanta Balantele se trezesc tot mai mult la viata si au parte de experiente inedite, idei noi si nastrusnice pe care le pun rapid in aplicare, manifestari mai demonstrative in ce priveste iubirea si devotamentul. Unele Balante se indragostesc sau ajung in preama copiilor ori le acorda mai multa atentie propriilor copii si au satisfactii prin ei, altele devin mai implicate in proiectele pe care le iubesc, creeaza mai mult, sunt mai inspirate.

Scorpion Chiar daca vor fi scosi deseori din zona de confort in aceasta saptamana, deci va fi nevoie sa stranga din dinti si sa se adapteze, e o perioada excelenta pentru Scorpioni, din multe puncte de vedere. In special in ce priveste dragostea si casatoria, acesti nativi au parte acum de experiente frumoase. Scorpionii sunt pusi pe treaba si pe castig. Sa fie totusi prudenti cand semeneaza acte sau fac tranzactii semnificative, intrucat exista riscul de a se pacali. De asemenea, sa evite pe cat posibil cheluielile.

Sagetator Multa energie, determinare, magnetism, initiativa zilele care urmeaza. Asadar, acum e momentul pentru actiuni curajoase, pentru proiecte care asteptau cuminti un semnal, pentru a face un pas inainte. Au parte de intelegere in familie si de o oarecare armonie si empatie, mai ales cand au nevoie de sprijin. Cu munca si banii, stau bine, insa nu trebuie sa se astepte ca va cadea ceva din cer, totul vine acum prin disciplina, efort si curaj.

Capricorn Banii reprezinta segmentul cel mai important pentru acesti nativi saptamana aceasta. Apar multe alte aspecte care ii motiveaza pe Capricorni sa-si imbunateasca statusul financiar, sa faca un salt fiind mai creativi si indrazneti. Totusi, exista elemente de noutate pe care nu le pot anticipa si la care va fi nevoie sa se adapteze din mers, mai ales de miercuri incolo. Atunci e posibil sa apara schimbari care le schimba perspectiva si cadrul. Sa fie pregatiti pentru a crea pe loc o strategie de success.

Varsator O perioada pe placul Varsatorilor, pentru ca li se da apa la moara sa creeze, sa inoveze, sa fie creativi si cu un pas inaintea tuturor, ba chiar inaintea vremurilor. Acum Varsatorii au parte de acel elan creator, de acea inspiratie proaspata dupa care tanjeau. Asadar, sa nu ezite sa se puna pe treaba, sa-si noteze ideile si mai ales sa le dea curs.

Pesti Desi in prima parte a saptamanii Pestii ar putea sa se simta fie devitalizati, fie singuri si dezamagiti, este doar o perioada pe care ei ar trebui sa o foloseasca pentru introspectie, odihna, relaxare si ingrijire personala. Le revine tonusul de joi, iar optimismul va reveni si el totodata. Pestii incep din nou sa se simta utili, in forma si mai ales apreciati. Mercur se afla in zona carierei pe tot parcursul saptamanii, asa ca le da acestor nativi un imbold puternic sa iasa la rampa, sa-si sustina ideile si cauza, sa se implice mai mult pentru interesele lor.