Horoscop saptamanal 17-23 OCTOMBRIE. Evenimente ce ne pot schimba cursul vietii!

344

Berbec Axa celor doua case ale banilor, bunurilor patrimoniale si avantajelor materiale, este tulburata de o combinatie, ce functioneaza de mai mult timp si care, acum, este destul de puternic resimtita daca nu de catre toti, macar de unii dintre cei nascuti in Berbec. Multe dintre planurile lor, multe dintre promisiunile care li s-au facut de catre unele persoane, in nume propriu sau de catre reprezentantii unor institutii sunt puse acum in situatia de a fi reanalizate, revizuite, respinse ori supuse unor conditionari dubioase.

Taur Saptamana aceasta va fi plina de emotii si dinamism. Cu siguranta nu te vei plictisi! Vei experimenta pe alocuri o anumita confuzie care te indeamna sa gestonezi unele aspecte intr-o maniera mai calma, in special pe plan profesional. Gandeste rational si nu pierde din vedere esenta lucrurilor, altfel reactiile tale nu vor avea o baza rationala. Mentine un autocontrol si nu te forta ca sa iti poti mentine echilibrul. Spre finele saptamanii totul va deveni mai usor pentru tine. Provocarile pot fi inca prezente dar tu te vei simti mai puternic, mai sigur pe sine si mult mai determinat.

Gemeni Gemenii se vor crampona de ipoteza de a castiga niste bani, de a intra in posesia unor bunuri sau de a beneficia de niste avantaje materiale, refuzand sa inteleaga realitatea sau sa accepte solutiile posibile daca acestea nu le vor rezolva, intru totul, sperantele si interesele. Cei aflati intre 32/33 de ani si 48 de ani vor simti, mai acut ca in alte dati, sentimentul ca se pierd in lucruri fara importanta, ca-si risipesc potentialul si valoarea personala, ca pot face mult mai mult decat atat. Si nu va fi vorba de o aspiratie ci de o revolta impotriva starii lor generale de munca, viata si echilibru social.

Rac Preocupari constante, consecvente cu proiectul de viata care ii priveste pe copiii lor. Racii vor face eforturile necesare pentru a le oferi acestora, indiferent de varsta lor, un cadru stabil de crestere, afirmare a calitatilor personale. Uneori, initiativa unui parinte-Rac poate fi privita destuk de critic, catalogata drept drept bizara, nejustificata ori neindicata pentru procesul pedagogic de catre psihologi, profesori, meditatori, antrenori; va fi nevoie de suplete si de disponibilitate in a accepta si alte puncte de vedere chiar daca ei isi cunosc bine copilul. Relatii bantuite de neincredere in perechea sufleteasca, impresii subiective, bazate pe exagerari care strica armonia intre ei si cei dragi lor.

Leu Leii se vor lovi de autoritatea unei persoane cu care se vor afla fata-n fata si care va incerca sa-si impuna punctul de vedere, sa preia conducerea in negocieri ori sa-l subordoneze sau chiar sa-l reduca la tacere pe nativ. Nota generala a saptamanii o da nevoia de a se fructifica un tranzit bun pentru tot ceea ce inseamna constiinta, expunere publica, progres personal prin cunoastere, punere in aplicare a unor proiecte majore de viata. Cei dragi vor fi centrul interesului tau. Spre finele saptamanii, poti depasi sarcini dificile ce necesita incredere in sine si concentrare.

Fecioara Fecioarele vor trai la cote mari atat amintirile cat si ecourile vietii prezente in sufletul lor. Totul ii va impresiona. Vei fi in contact cu emotiile tale si iti vei exprima frumos iubirea fata de oamenii din viata ta. O perioada de mare putere emotionala este pe drum sa inceapa, deci profita de ea. La munca, avanseaza conform planurilor si foloseste-ti determinarea ca sa obtii ce doresti. Incearca sa iti controlezi anxietatea cauzata de obligatii si nu o varsa pe colegii si cunostintele tale pentru ca vei inrautati situatiile.

Balanta Balantele, desi nu le este specifica aceasta tendinta, vor face un adevarat slalom printre opiniile, atitudinile si interesele nutrite de partenerii ori rivalii lor, fiind dispusi sa accepte mici compromisuri ori sa faca concesii pentru a-si atinge scopul sau pentru a tempera niste conflicte. De aici si sansa de a ajunge la o rezolutie favorabila lor intr-un conflict, ancheta, cercetare sau audiere ori intr-un litigiu daca vor accepta calea medierii sau a negocierii intre parti. Surprize generate de comportamentul prietenilor ori de amestecul nefericit al acelora in treburile de familie sau in afacerile nativilor.

Scorpion La inceputul saptamanii este posibil sa apara dialoguri pe teme banesti. Abordarea problemelor salariale beneficiaza de sustinerea celor in drept sa rezolve respectivele solicitari, acordandu-le atentie si vadind o reala disponibilitate in gasirea unei solutii coerente. Perioada aceasta Scorpionii isi vor arata latura sobra si reticenta a fiintei lor, fiind mai putin dispusi sa-si piarda timpul cu discutii inutile sau cu activitati care le atrag atentia de la o chestiune principala.

Sagetator Atentie indreptata intreaga saptamana pe starea de sanatate, mai ales in cazul celor care au depasit un moment greu din punct de vedere medical si in prezent se recupereaza. A se evita interventiile chirurgicale care nu sunt o urgenta chiar si cele considerate „usoare’ (stomatologice, cosmetice sau estetice). Asigura-te ca iti controlezi temperamentul si ca iti iei timpul necesar inainte de a face alegeri. Spre finele saptamanii incepe o perioada pozitiva in care vei vedea in profunzime unele probleme si le vei solutiona usor. La munca si in plan social, totul merge bine acum.

Capricorn Ambitia sau cramponarea de perspectiva unui castig ii va face sa rastalmaceasca realitatea si sa nu vada evidentele necesare; negocieri dificile, intelegeri anevoioase, posibile intarzieri, amanari, blocaje sau conditii ce nu pot fi acceptate puse de oponenti. Sectorul sentimentelor va fi lacasul unor suferinte cu atat mai profunde si mai rascolitoare cu cat va fi vorba de persoane aflate la antipozii experientei de viata: fie cei tineri si naivi, fie cei care le-au vazut pe toate si care, acum, traiesc clipe stari de melancolie si tristete din lipsa de perspectiva.

Varsator Provocari speciale vin dinspre sectorul casatoriei unde, din te miri ce, se poate ajunge la ipoteza despartirii. Certurile intre soti pot lua forme inedite ca stil de a vorbi, ca argumente lansate in jocul acuzatiilor sau al apararii precum si al solutiilor propuse de unul dintre soti, de obicei nu din partea Varsatorului, motiv pentru care acesta va ramane uimit de turnura pe care o va lua casnicia lor. Simplele prietenii, povestile de dragoste nu intra in aceasta definitie astrala. Multe provocari pot fi insa depasite daca Varsatorii, in loc sa permita orgoliului si vanitatii sa preia fraiele conflictului, vor apela la diplomatia si abilitatea ofera de ale tranzitele ale momentului.

Pesti Puternica mobilizare interioara provocata de nemultumiri mai vechi, de neimpliniri, de ambitii, de ostilitati sau de dorinta de progres cu orice pret. Ideile care se intretaie, care nu pot fi duse pana la ultima lor consecinta, fac din acest rastimp unul al framantarilor, al ambitiilor si al regruparilor, nu o data excentrice, in jurul unor premize de viata hazardate. Este nevoie de luciditate si de mult spirit critic si auto-critic pentru a nu face pasi gresiti, mai ales din punct de vedere profesional.