Horoscop saptamanal 2 – 8 iulie 2018. Zodiile pentru care incepe o perioada buna

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele

Berbec

Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pe moment. Odată ce insiști într-un mod exagerat să îți argumentezi alegerile, nu faci decât să atragi antipatie de partea ta.

Taur

Un Marte plin de inspirație pare că te va ghida pe parcursul întregii săptămâni. La birou ai nevoie de mai mult timp pentru a face lucrurile așa cum îți dorești.

Gemeni

Pe parcursul acestei săptămâni vei fi în centrul atenţiei. Tot ceea ce se întâmplă te are pe tine ca şi personaj central. Viaţa ta personală este plină de pasiune, dar și de încercări.

Rac

În această săptămână simţi o nevoie acută de a fi iubită. Îţi lipseşte acel sentiment de apartenenţă afectivă. Încerci să îţi dai seama de ce nimic nu mai este cum era altădată.

Leu

Ai putea începe această săptămână prin a sparge cu toată inima întregul set de reguli sociale pe care le urmezi. Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă fericire sau împlinire, trebuie să acţionezi.

Fecioară

Trecutul nu mai are nicio putere asupra ta. Tot ceea ce ai trăit odată este dat uitării în cel mai profund mod. Gândurile constructive te ajută să îţi modelezi cariera după propriul plac. Îți menții motivația la cote maxime.

Balanță

În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai. Îţi dai seama ca tot ceea ce se întâmplă te-a prins complet nepregătită. Ai nevoie de sprijinul persoanelor de încredere pentru a te repune pe picioare.

Scorpion

Trecutul romantic încă îşi menţine ancorele în prezentul tău. Ai nevoie de o ruptură dură şi decisivă! Încearcă să nu te mai minţi atunci când vine vorba de sentimentele tale.

Săgetător

Viaţa profesională este într-o continuă ascensiune. Toate meritele sunt ale tale! Ai fost mereu pe poziţie şi ai reuşit să profiţi de toate oportunităţile de dezvoltare care ţi-au ieşit în cale.

Capricorn

Atunci când vine vorba de achizițiile pe care le faci, încearcă să fii mai calculată. Ai nevoie de bani în perioada care urmează, dar mai ales pentru vacanța pe care o plănuiești.

Vărsător

Tot ceea ce trăiești în această perioadă te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces de auto-descoperire în care te afli nu te poate ajuta decât să te dezvolți într-un mod armonios din punct de vedere emoțional.

Pești

Timpul petrecut alături de prieteni buni sau faptul că faci parte dintr-o echipă extraordinară la birou te ajută să îți menții vitalitatea. Luna plină din această perioadă poate aduce însă destul de multă tensiune în viața ta.