Horoscop saptamanal 21 – 27 IUNIE. Vesti bune si energie pozitiva!

265

Berbec
Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna bucurându-se de o capacitate de comunicare excepțională care-i va ajuta să rezolve cu succes tot ce au în plan, mai ales dacă este vorba de exemene, interviuri sau probleme care vizează instituțiile statului. În plan profesional veștile vor fi foarte bune, favorabile unei avansări în funcție, iar cei care au afaceri pe cont propriu se pot bucura de mari reușite. În plan sentimental, vor restabili noi priorități si li se vor deschide larg ușile celor singuri către o nouă poveste de dragoste. Cei care se afle în relații care nu mai funcționează se vor despărți fără regrete de partener, fiind acută nevoia de evoluție emoțională. Este o săptămână minunată pentru nativii Berbec, energică, veselă și favorabilă noilor începuturi.

Taur
Cei născuți în zodia Taur pot fi ușor confuzi în prima parte a săptămânii și chiar vor avea tendințe conflictuale la locul de muncă. Nativii vor încerca să se apropie de prieteni mai vechi cu care au întrerupt unele legături și se vor concentra pe expunere personală, își vor dori să iasă în evidență pentru a se face cunoscuți. Partea financiară le poate pune niște obstacole în calea afirmării sau, din contră, poate fi motorul care-i determină să iasă în față. Vor avea ocazia de a se vindeca sufletește și emoțional, de a se împăca cu ei înșiși, formându-se întocmai pe casa subconștientului. Chiar și probleme de sănătate de ordin fizic care le-au produs disconfort până acum își vor găsi rezolvarea acum. Se anunta noi începuturi sentimentale, pace și liniște, bucurie, emoții constructive.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni se pot baza pe comunicare pentru o obține aprobări, pentru a se remarca într-un proiect profesional. Antipatiile colegilor vor exista, însă nativii nu ar trebui să se lase afectați de ceea ce aud, ba mai mult, poate ar trebui să excludă din viața lor acele persoane negativiste care nu fac altceva decât să le pună bețe în roate. Întocmai această atitudine va aduce ocazia unor noi începuturi legate de prieteni, noi planuri și proiecte de viitor. Va fi pace și armonie în relațiile sentimentale, dar și ocazia unei noi relații pentru cei singuri, unei noi povești de dragoste.

Rac
Cei născuți în zodia Rac care susțin examene, interviuri în prima parte a săptămânii sunt susținuți de contextul astrologic. De asemenea, vor excela în comunicare și nu este exclus să se înscrie la noi cursuri, să-și dorească să studieze în ideea obținerii unei avansări în carieră sau chiar în ideea de a-și schimba sectorul de activitate. Veto avea ocazia unor noi începuturi în sectorul socio-profesional. Va apropiati de un moment important din punct de vedere sentimental. Nativii vor pune în balanță beneficiile relației de iubire și deziluziile trăite și vor lua o decizie radicală, care în unele cazuri poate însemna separarea de partener. Tot ceea ce vor decide acum va fi spre binele lor.

Leu
Cei născuți în zodia Leu pot începe săptămâna cu frustrări și gânduri legate de sectorul financiar, unde pot întâmpina blocaje în primirea unor sume de bani. Cei care au afaceri personale pot fi dezamăgiți de evoluția acestora. Vi se deschide o nouă etapă în ceea ce privește studiul, învățarea și călătoriile, prin urmare nu este exclus ca nativii să se înscrie la un curs pentru a ținti o avansare sau o schimbare de direcție în zona profesională care să le îmbunătățească ulterior și veniturile. Vor fi si momente de melancolie și nostalgie, cu dor de iubire și cu nevoia de apropiere față de partener. În unele cazuri vor avea loc discuții importante în cuplu.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară încep săptămâna cu discuții în cuplu, cu partenerul sau cu copiii, în dorința de a impune noi reguli în relație. Pe de altă parte, se anunță vești bune legate de sectorul financiar. Este posibil ca nativii să primească aprobarea unui credit pentru a demara o afacere sau o sumă de bani să le fie returnată. Cei care au afaceri de familie sau în asociere cu partenerul de viață pot avea parte de un moment de succes. Vor fi momente în care discuțiile în cuplu despre viitor vor fi sarea și piperul relației. Cei care sunt împăcați și armonizați cu persoana iubită pot lua chiar decizia de a-și oficializa relația sau de a concepe un copil.

Balanță
Cei născuți în zodia Balanță au parte de un început de săptămână favorabil din punct de vedere profesional. Nativii se vor face remarcați în carieră, vor trece la un nou nivel, vor semna contracte avantajoase și chiar pot lua decizia de a se muta în altă țară cu locul de muncă. În plus, zilele acestea este favorizata semnarea parteneriatelor, aspect care poate traduce inclusiv o căsătorie pentru cei care se află în relații de lungă durată. Unii nativi Balanță pot avea parte de divergențe și neînțelegeri în cuplu, mai ales dacă relația nu este pe deplin sudată. Este o saptamana in care este favorizata reaprinderea pasiunii în cuplu. Atenție la tendința de a intra în aventuri sentimentale!

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion încep săptămâna cu dialoguri constructive cu persoana iubită și copiii. Mulți pot pune la cale planuri de vacanță, de distracție și relaxare alături de cei dragi, cu toate că sectorul financiar nu este foarte bine aspectat și poate pune mici piedici în împlinirea dorințelor. Vorbim si de un nou început legat de sectorul muncii și poate fi vorba de o renegociere a salariului, de a nouă funcție remunerată mult mai satisfăcător. Va fi si o reechilibrare în relația de iubire, o redescoperire a partenerului și se va favoriza armonia în cuplu.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător pot începe săptămâna cu o serie de conflicte și neînțelegeri în familie, în special în relația cu părinții și rudele. Se pot arunca cuvinte dure si se pot face reproșuri de natură să schimbe atitudini. În plan profesional, cei nemulțumiți de locul de muncă pot analiza varianta schimbării domeniului ed activitate și chiar plecarea în străinătate pentru un post mai bine plătit. Se intrevede un nou început în zona sentimentală, o nouă poveste de dragoste. Cei care se află în relații de lungă durată pot lua decizia de a se muta împreună cu partenerul și chiar de a concepe un copil. Este favorizata îmbunătățirea stării de sănătate, posibil chiar prin descoperirea unor tratamente noi. Este posibil ca foști parteneri să revină în prezent, însă doar pentru ca nativii să-și vindece o cicatrice sentimentală.

Capricorn
Pentru cei născuți în zodia Capricorn în primele zile ale săptămânii se conturează o serie de nemulțumiri legate fie de zona financiară, fie de familie, de sectorul amoros, dar mai ales de latura profesională. Este posibil să le intre o sumă de bani în conturi, să primească o moștenire și din acest punct de vedere să fie mai veseli, însă, totodată, se pot confrunta cu dezechilibre emoționale, cu confuzii sentimentale și-și vor pune o serie de întrebări legate de destin, de viață. Se intrevad noi începuturi legate de casă și familie și unii nativi se pot muta de acasă, dacă locuiesc cu părinții, sau se pot muta cu persoana iubită. Pentru cei singuri, astrologii prevestesc o dragoste la prima vedere.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător se preocupă în primele zile din săptămână de semnarea unor acte, de obținerea unor aprobări sau de niște situații care vizează partea administrativă a locuinței. Mare atentie pentru cei responsabili cu examenele, interviurile, dar și comunicarea. Nativii care-și doresc un salt în carieră acum ar putea fi favorizați din punct de vedere astrologic. Nu este exclus să fie nevoiți să facă scurte deplasări în această perioadă în scop profesional, în interes de serviciu. Aceasta saptamana poate favoriza o curățenie generală la capitolul prietenie. Nativii pot da afara din viața lor persoanele cu care nu rezonează energetic și care le inhibă evoluția. De asemenea, pot cunoaște noi persoane de care să fie puternic atrași vibrațional.

Pești
Cei născuți în zodia Pești au șansa de a se face remarcați la locul de muncă, de a ieși în față cu o idee, cu o propunere, cu o rezolvare sau cu un proiect impecabil. Dacă până acum au fost nemulțumiți din punct de vedere financiar, situația se va redresa. Prin urmare, în toată această perioadă nativii pot semna parteneriate profitabile, pot avea parte de creșteri salariale, de primirea unor prime și bonusuri. Către finele săptămânii se conturează momente frumoase, romantice în cuplu, chiar declarații de dragoste pasionale și planuri despre viitor, despre o vacanță în doi. Atenție la relațiile amoroase care pot lua naștere la locul de muncă sau la persoanele din trecut care se pot întoarce în prezent doar pentru a învârti mai adânc cuțitul în rană.