Horoscop saptamanal 28 FEBRUARIE – 6 MARTIE. Universul ne trimite multe lucruri bune!

580

Berbec Nativii vor fi preocupati sa pastreze aparentele, sa-si apere locul castigat in societate si autoritatea care le-a fost acordata intr-o activitate publica. Saptamana aceasta pot aparea relatii „efervescente’ cu unii prieteni. Informatiile sau situatiile surprinzatoare prin care vor trece aceia vor face o impresie puternica asupra Berbecilor. Posibil schimb de cuvinte, contradictii, contraziceri daca nativii sunt implicati in proiecte si activitati comune alaturi de prietenii. Pot aparea insa divergente starnite de initiativele si felul de a actiona al nativilor care intra in contradictie cu opinia generala a mediului din care fac parte.

Taur Moment al maturizarii, al resemnarii sau al despartirii de idei, oameni si proiecte in care nativul a crezut si in care, acum, nu se mai regasesc. Taurii vor avea parte de o evolutie surprinzatoare care le poate afecta imaginea, perceptia publica despre valoarea sau competenta lor sau despre seriozitatea abordarii chestiunilor profesionale. Context general care se poate concretiza si prin alte evenimente, incercari sau provocari. Posibila echilibrare a relatiilor la locul de munca sau intrare in vigoare a unor prevederi care le convin lor, ca angajati.

Gemeni Imaginatie, inspiratie, mental activ, atitudine energica ori de cate ori Gemenii vor fi pusi in situatia sa elaboreze un proiect, un studiu, o cercetare, o analiza, o comunicare stiintifica sau sa invete. Posibile intamplari neobisnuite sau circumstante de viata speciale nascute din neconcordante, viziune diferita fata de o alta scara de valori si obiceiuri (mai ales daca nativul calatoreste sau locuieste in strainatate), conflicte de constiinta. Vor avea parte de un moment interesant, incitant, provocator pentru cei care evolueaza „pe scena’, indiferent de postura (actori, interpreti, conferentiari, ziaristi, formatori de opinie).

Rac Racii pot primi un dar, li se poate acorda o facilitate financiara sau un ajutor in conditii mai putin obisnuite dupa cum, in cazuri particulare, prin decesul neasteptat al cuiva, ei se pot afla in postura de succesori doar ca, dincolo de un eventual beneficiu material, evenimentul ii va pune in fata unor aspecte juridice sau financiare cu totul neobisnuite ori chiar peste puterile lor de a le rezolva (singuri). Efort pentru mentinerea a unor relatii onorabile sau comode cu rudele dificile ori motivate de interese divergente.

Leu Surprize legate de schimbarea atitudinii unui partener de viata, de afaceri sau a partii opozante intr-un litigiu. Intorsatura de situatie care-l obliga pe nativ sa-si adapteze strategia (opinia, pretentiile, conditiile, asteptarile) in functie de modificarile de ultim moment. Dialogurile se vor desfasura atipic (vor dura extrem de putin sau extrem de mult timp, comunicarea va fi neasteptat de facila sau, invers, de-a dreptul imposibila, partenerii vor adopta pozitii bizare fata de subiect: indiferenta (suspecta!) sau implicare patimasa, parasiri fara nici o explicatie, reintoarceri in relatie sau in proiect (aparent) nemotivate.

Fecioara Stari organice caracterizate prin „salturi’: rau organic care se poate instala brusc, din motive aparent inexplicabile intr-o logica medicala, si care pot inceta brusc. Vor fi vizate: circulatia periferica, in general si cea venoasa in special, sistemul nervos central, fiziologia segmentului inferior al aparatului loco-motor. Surprize pe toata gama posibila la locul de munca; unele circumstante ii pot impiedica sa-si desfasoare activitatea curenta.

Balanta Stres afectiv, surprize care destabilizeaza, evenimente care ii iau pe nepregatite pe nativii care nu vor sti cum sa reactioneze pentru ca nu vor intelege despre ce e vorba. Si copiii ii pot pune pe parintii in situatii dificile sau jenante. Comunicarea intre acestia va fi bruiata de enervarile si evenimentele care ii obliga sa schimbe tactica. Latura afectiva este marcata de situatii care le dau echilibrul interior peste cap: comportamente ciudate care nemultumesc; unele persoane dragi pot dezvalui laturi necunoscute ale personalitatii lor. Posibile despartiri furtunoase. Fundal astral nesigur pentru consolidarea relatiilor de data recenta. Oarecare beneficiu de imaginatie, inspiratie sau originalitate fructificat de cei care se exprima in public dar, si aici, va fi nevoie de masura si autocenzura.

Scorpion Energie, motivatie, ambitie, tenacitate, rezistenta la stres. Cei doi benefici actioneaza in avantajul nativilor dandu-le suplete in gandire. Pe de alta parte, este indicat ca Scorpionii sa actioneze corect si la vreme. Acum, viata in marea ei varietate de ipostaze, se poate concretiza, de la caz la caz, in functie de varsta, context biografic si logica socio-profesionala in variate chipuri; cert este ca cele douasprezece cuadraturi care se construi intre Scorpion si Varsator nu vor avea darul de a permite nici linistirea apelor, nici vreo solutie ingenioasa. De aceea, mai mult decat in alte dati, acesti nativi trebuie sa nu-si risipeasca energia interioara si sa nu-si abata atentia de la firul principal al evenimentelor care se deruleaza pentru ca provocarile pot fi multe si pot actiona concomitent.

Sagetator Pe fond, casa a III-a a comunicarii se arata a fi dinamica, provocata, in acest rastimp, de patru tranzite prin semnul Varsatorului, care nu sunt fundamental „blande’ si, cu atat mai putin, stabile; ele vor alcatui numeroase cuadraturi cu planetele din Scorpion, responsabile, de la un timp incoace, de problemele de constiinta ale nativilor. Astfel ca, Sagetatorii vor dori sa renunte la vechiul tipar de gandire si reactie, parandu-le celor din jur nervosi, grabiti, instabili, nerabdatori. In plus ineditul unor vesti, bruschetea unor situatii ii vor antrena intr-un suvoi de trairi intense, de comentarii critice si de refuz al consecintelor intrevazute.

Capricorn In aceasta etapa, nu sunt indicate asocierile sau combinatiile nici macar in ideea unui castig pe care ar urma sa-l imparta sau a dorintei de a ajuta. De aceea, nu e bine sa se amestece interesele banesti acolo unde este vorba de sentimente pentru ca, destul de repede, acele gesturi vor fi rastalmacite, in functie de circumstantele in care s-au produs, drept o intentie premeditata de a specula slabiciunea si buna credinta sau vointa a unuia sau a altuia.

Varsator Intreaga saptamana, va opera marcajul drastic al celor noua si, apoi, douasprezece cuadraturi, care se stabilesc intre sectorul natal, din harta lor astrala, care priveste functia, demnitatea, respectul celorlalti si succesul, ceea ce ridica la cote maxime provocarea exterioara, reactia Varsatorilor dar si gradul de risc care, pentru ei, de multe ori ia chipul hazardului. Destinul multora, mai vizibil sau mai discret, se va schimba sub impactul acestei etape care are forta dar si vocatia de a construi destine, asa cum loviturile daltii permit nasterea unei statui.

Pesti Din punctul de vedere al sanatatii, se pot produce tulburari ale sistemului neuro-vegetativ, tulburari neurologice, stari psihice responsabile de neliniste, tremor, indoiala, nesomn, iritare si capricii. In tot acest peisaj pestrit si inegal ca valoare si forta de impact, pentru unii, se va ridica, frumoasa ca o aurora boreala, perdeaua de sperante, idealuri si planuri. Conjunctura astrala de saptamana aceasta le va da pestilor o vigoare speciala care le poate alunga frustrarile cotidiene prin sansa de a fi sau a face ceea ce trebuie.