Horoscop saptamanal 28 IUNIE – 4 IULIE. Zile senine, cu calm si echilibru.

227

Berbec
Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână cu aspecte interesante în zona sentimentală. Nativii vor fi stimulați de Soare, proaspăt intrat în semnul lor, să fie energici și vor începe să privească viața cu alți ochi, dar mai ales vor fi motivați și determinați să încheie conflictele parteneriale de orice natură, fie că este vorba de persoana iubită, fie că este vorba de colaboratori și asociați. Li se cere mai multă atenție la prieteni care pot încerca să profite de pe urma amabilității acestora și, totodată, sunt sfătuiți să nu dea bani cu împrumut, ba chiar să-și administreze cu tact și înțelepciune situația financiară.

Taur
Cei născuți în zodia Taur au parte de asptecte importante și impactante în această perioadă. Soarele le va deveni un bun prieten celor înțelepți și conștienți că anumite aspecte din viața lor au nevoie de schimbare. Nativii vor reuși să se desprindă remarcabil de trecut și de tot ceea ce le-a cauzat suferință și astfel să vindece dureri, atât fizice (cronice), cât și sufletești. Vor avea ocazia să încheie o etapă la locul de muncă și să culeagă roadele unui tratament, să-și îmbunătățească starea generală de sănătate. Posibil ca unii nativi să înceapă noi proiecte, noi colaborări, să semneze noi parteneriate, dar și să-și dorească să faci schimbări de look, de stil vestimentar. Nu este exclus ca persoane din trecut să revină acum în viața lor.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni sunt susținuți de Soare să reia legături mai vechi de prietenie, să-și consolideze relația cu cei din anturaj și chiar să demareze niște planuri și proiecte de viitor pe care le-au tot amânat. Vor avea ocazia să încheie o perioadă tensionată in iubire, să-și îndrepte mai mult atenția asupra partenerului de viață și a copiilor, capitol care poate beneficia de îmbunătățiri. În această săptămână nu trebuie să se aștepte la mari beneficii materiale, însă este foarte probabil să primească o sumă de bani, posibil rezultată dintr-o datorie. Atenție la dialog și la sănătate! Nativii pot dezvălui fără să-și dea seama secrete personale. Nu este o perioadă bună pentru analize și intervenții chirurgicale.

Rac
Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de multă acțiune în zona profesională și nu este exclus ca cei care-și doresc de mai multă vreme să facă o schimbare în acest sens, acum, stimulați de Soare, să ia decizia de a-și părăsi locul de muncă. Totuși, sunt sfătuiți să fie prudenți și să aștepte până la încheierea tranzitului lui Mercur, care retrogradează în zodia Pești. În ceea ce privește sănătatea, nu ar strica să fie mai atenți la afecțiunile legate de aparatul genital. În viața sentimentală, vor avea ocazia să încheie un capitol, poate să pună capăt unei perioade tumultoase și tensionate și să-și facă planuri de viitor alături de persoana iubită, poate chiar să oficializeze relația.

Leu
Cei născuți în zodia Leu sunt determinați de Soare să înceapă niște cursuri, să dea un examen și să obțină o diplomă, dar și să plece într-o călătorie. Vor avea ocazia să se împace, să cadă la pace cu cei dragi. Posibil ca unii să efectueze studii în străinătate sau să primească vești bune de la instituții din afara țării. La modul general, pot fi tentați să facă schimbări zona profesională, aspect susținut de planeta Uranus care a intrat în zodia Taur, și acum, în această săptămână, ar putea face un prim pas spre evoluție în carieră. În plus, este foarte probabil să intre în posesia unei sume de bani neașteptată și acest aspect îi poate ajuta să-și îndeplinească mai ușor un vis. În weekend se conturează stări (trecătoare) de nervozitate și irascibilitate.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară vor fi determinați de Soare să facă un partaj, să împartă niște bunuri materiale, să pună la punct o situație financiară care vizează persoana iubită sau partenerii de afaceri. În funcție de harta natală a fiecăruia, unii pot intra chiar în posesia unei moșteniri. În plus, incepeti sa culegeti roadele muncii depuse și nu este exclus să se bucure de o mărire de salariu, o primă, un bonus, să încheie un proiect și să-și ia plata. Pe parte de sănătate sunt sfătuiți să înceapă niște investigații, să facă o revizuire a unui tratament și să nu se teamă să combine medicina alopată cu tratamentele homeopate și naturiste.

Balanță
Cei născuți în zodia Balanță pot fi determinați de Soare să-și rezolve niște probleme în zona partenerială și sentimentală. Posibil să se încheie o perioadă de conflicte și unii nativi să discute despre noi proiecte de viitor, dar și despre căsătorie. Pentru alti nativi, mai puțin conștiincioși și înțelepți, care s-au confruntat cu probleme în cuplu, se poate sfârși relația și se poate aduce în discuție divorțul. În zona financiară se observă o oarecare îmbunătățire a veniturilor, însă nu este recomandat să fie cheltuitori și cu atât mai puțin să facă investiții și tranzacții majore. Atenție la stresul de la locul de muncă care se poate răsfrânge în mod negativ asupra stării de sănătate.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion pot traversa o perioadă de interiorizare și meditație. E posibil să încheie o etapă din trecut, dar și sa acorde mai mult interes stării de sănătate. Fiind activată și casa sănătății, acolo unde se află Soarele, cei mai înțelepți dintre nativi pot folosi contextul în favoarea lor și pot vindeca o afecțiune mai veche. La locul de muncă vor fi energici și vor reuși să rezolve sarcini mai vechi, chestiuni administrative amânate și proiecte cărora nu le găseau soluții până acum. Atenție la călătorii și deplasări. Pot exista probleme cu legea, prin urmare se recomandă prudență.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător pot încheia o etapă într-o relație de iubire sau prietenie si pot rezolva conflicte mai vechi. Cu Soarele alături pe o casă sentimentală, pentru unii nativi poate fi vorba de vindecare emoțională. Este momentul să se rupă de trecut, să lase traumele emoționale în spate și să privească cu mai mult optimism spre viitor. Cei mai fericiți dintre nativi pot deveni părinți sau își pot face planuri în acest sens. Situația financiară nu trece prin cea mai bună etapă și cumpătarea va fi cuvântul cheie. Nu este exclus ca o rudă să le ceară un ajutor financiar. În weekend sunt sfătuiți să se odihnească mai mult, să se relaxeze și să se dedice propriei persoane.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn își vor concentra toată atenția în această perioadă pe carieră și familie. Unii pot fi determinați de Soare să se preocupe mai mult de locuință, de reamenjarea și renovarea casei, în timp ce alții se implică în soluționarea problemelor ce țin de membrii familiei. Pot exista discuții despre o moștenire, un partaj. Se intrevede încheierea unei etape în domeniul profesional, aspect care poate să aducă un nou loc de muncă, chiar o schimbare a domeniului de activitate, o avansare în funcție, o nouă perspectivă de viitor asupra carierei, însă și dorința de a învăța mai mult, de a deveni din ce în ce mai buni în ceea ce fac. Atenție la prieteni! Pot fi înșelători, pot complota împotriva nativilor și se pot folosi de sentimentele acestora pentru a-i manipula. În plan sentimental, întreaga săptămână se întrevăd tensiuni legate de bani, în special în cazul acelor nativi care au banii la comun cu persoana iubită.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea șansa în această perioadă de a-și rezolva unele chestiuni administrative și financiare pe care le-au tot amânat. Este un moment bun pentru a-și achita datoriile, însă restabilizarea bugetului va mai dura și se cere cumpătare și răbdare. Unii nativi vor avea șansa de a pleca într-o călătorie, fie la rude, fie peste hotare, fie într-o călătorie menită să le aducă noi începuturi legate de principii, de concepții de viață, de gândire. Nu este exclus ca o serie de nativi să încheie sau să înceapă cursuri de perfecționare profesională sau de dezvoltare personală. În plan sentimental se întrevăd conflicte cu persoana iubită și este posibil să se aducă în discuții situații mai vechi, nerezolvate, pentru a fi lămurite.

Pești
Cei născuți în zodia Pești vor traversa o perioadă bună din punct de vedere financiar. Cu Soarele în tranzit pe casa banilor obținuți din muncă proprie, nativii vor fi determinați să-și îmbunătățească veniturile obținute din salariu și colaborări. Energia acestora se va canaliza către noi surse de venit și către atingerea performanței în scopul obținerii unor prime, bonusuri și comisioane. Se intrevede încheierea unei etape în plan financiar, de această dată, în sectorul avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri, însă, totodată, poate aduce noi proiecte remunerate satisfăcător și implicarea în diferite contexte generatoare de venituri. Nativii singuri nu este exclus să se îndrăgostească în această perioadă. Atenție la călătorii și deplasări! Pot apărea o serie de neplăceri la drum.