Horoscop săptămânal 5 – 11 IULIE. Progres semnificativ pe toate planurile!

384

BERBEC

Chiar a sosit timpul să fii foarte serios și dedicat în legătură cu ce este cu adevărat prioritar în viața ta pentru următorii doi ani. De acum până la mijlocul lunii este indicat să te gândești la acest lucru și să faci păși concreți în acest sens. Ai grijă în relație cu alții pentru că pot fi vagi sau imprevizibili. Acum vor ceva, apoi până la finele anului pot să aibă alt punct de vedere, deci evită să te lași influențat.

TAUR

Fii prudent. Riști să te simți la mila așteptărilor altora și asta îți poate altera situația curentă de viață mai mult decât ai crede posibil. Tu vrei să fii generos însă acum nu este cazul. Mai degrabă este cazul să fii cel care pune anumite granițe și limite sănătoase și necesare. Fii înțelept și conștient cu ce responsabilități îți asumi de acum până la mijlocul lunii, pentru că ele nu se vor putea schimba ușor mai târziu.

GEMENI

O eliberare de presiune față de așteptările altora îți va da un sentiment de libertate cu care ești foarte confortabil. Acum chiar ar trebui să te concentrezi susținut pe obiectivele tale viitoare. Fă asta cu dedicare săptămâna aceasta. Te-ai putea izbi de o anumită confuzie legată de a lua cele mai bune decizii pentru a putea pune o fundație solidă pentru viitor. Evită să creezi și să te implici în angajamente acolo unde este evident că nu este posibil.

RAC

Fii foarte atent la tot ce stabilești și pui la cale cu alții, pentru că ele pot deveni mult mai secretoase de acum și până la mijlocul lunii. Deasemenea, acum este o perioadă în care așteptările altora pun o mare presiune pe ține. De tine depinde dacă alegi să te eliberezi sau nu de această presiune. O întâlnire socială sau un eveniment mai neobișnuit te poate aduce în contact cu oameni interesanți în această săptămâna. Ai grijă să ai claritate cu privire la toate datele implicate înainte să iei o decizie.

LEU

Îți pot apărea la orizont activități de făcut cu alții, care să devină prioritare până spre mijlocul lunii. Vei obține succes dacă te implici în a munci în echipă. Ceva ce nu a fost total lămurit în primăvară poate reapărea. Nu reacționa prea rapid dacă nu ești încântat de ce apare sau de ce se așteaptă de la tine. Da, este normal să accepți și abordări diferite față de ce știi tu, dar asta nu înseamnă că trebuie să faci tu toate sacrificiile.

FECIOARA

Influenta lunii continua sa te impacteze pe tine mai mult decat pe alte zodii. Ea te sustine si iti da oportunitatea sa continui sa faci pasi spre ceva ce iti doresti si iti aduce bucurie sau intr-o situatie in care doresti sa aduni mai multa stiinta. Este posibil ca cineva drag sa nu te sustina asa cum ai dori, insa asta nu trebuie sa te dea inapoi. Poti fi plin de determinare daca chiar doresti sa fii asa.

BALANȚĂ

Dacă ai depus eforturi susținute să pui ceva în ordine sau să creezi o structură bine pusă la punct încă din luna iunie a acestui an, ei bine, acum poți avea noroc că lucrurile să curgă și să se așeze bine de acum până spre mijlocul lunii. Forțele astrale îți susțin dedicarea. Ceva neașteptat poate apărea în legătură cu finanțele sau veniturile tale. Nu da la o parte rapid nimic prea repede din ce apare neașteptat spre ține, pentru că în spatele acestor noutăți/oportunități există ceva mult mai profund.

SCORPION

Mai întâi de toate să fii atent la relația de cuplu, la secrete, la luptele de putere și bani pe care le aveți și nu le-ați confruntat încă. Evită o reacție bruscă în față oricărei situații neașteptate ce implică pe altcineva în această săptămâna. Dă-ți timp să cântărești consecințele pe care trebuie să ți le asumi dacă nu pui în practică o schimbare pe care ai dori-o.

SĂGETĂTOR

Dacă dorești să ai o nouă abordare pentru angajamentele pe care le ai pe rol acum poate fi un lucru bun, însă trebuie să fii total sincer față de tine legat de cum vor fi impactate rutinele care sunt deja funcționale. Dacă ai nevoie de mai multă informație pentru orice domeniu ce te interesează, ai câmp deschis și ești susținut toată săptămâna. După aceea, trebuie să fii pregătit să pui lucrurile cap la cap în acțiune, că să construiești în baza informațiilor adunate.

CAPRICORN

În acest an, prioritatea astrala pentru tine a fost aceea de a te focusa pe tine însuți, însă de acum trebuie să mergi mai departe focusandu-te pe finanțele tale, ca prioritate până la mijlocul lunii. Nu ar trebui să îți fie greu să îți cunoști noile obiective spre care ai de avansat de acum înainte, însă pentru a le atinge, este nevoie să muncești și să aduni mai multe informații. Pe acest drum, este indicat să te implici în mai multe grupuri sociale, întrucât multă susținere primești de la oamenii din viața ta, dacă le permiți.

VĂRSĂTOR

În această săptămâna vei avea ocazia de a finaliza aspecte pe care le-ai început mai demult. Nivelul de energie îți va crește și la fel și încrederea în sine. Te poți baza pe un curent favorabil de a te mișca înainte, un curent care îți va seta direcția spre următorii doi ani.

PEȘTI

O nouă direcție de viață poate începe să se contureze, direcție ce implică și pe altcineva, deși s-ar putea să nu îți fie încă clar cu privire la ce gândește cu adevărat sau planifică să facă această persoană. Doar dacă tu ai propriile priorități clare, poți genera un răspuns de la persoana implicată, răspuns care te va satisface. Nivelul de energie s-ar putea să îți fie mai scăzut până la mijlocul săptămânii, deci recomandarea este să nu exagerezi ritmul.