Horoscopul saptamanii 10 – 16 mai 2021. Mari surprize pentru trei zodii.

471

BERBEC: Pentru urmatoarea perioada Uranus va calatori prin casa banilor, a veniturilor, a bunurilor si a posesiunilor. Acest lucru indica faptul ca valorile dumneavoastra se schimba. Lucruri pe care le credeati importante in trecut, nu vor mai fi in viitor. Fiti flexibili! Este timpul să schimbați ceva, să deveniți eleganți și să vă reîmprospătați garderoba. Transformarea vă va aduce beneficii vieții personale, mulți se vor implica într-o relație, întâlnirile vor fi în prim plan, ducând la o legătură serioasă în viitorul apropiat.

TAUR: Veti renunta la vechile limitari pe care vi le-ati autoimpus. Este posibil ca o relatie care a stralucit se va termina in aceste zile din cauza faptului ca va temeti de schimbari. Simtiti dorinta de a va elibera.

GEMENI: Se pare ca Uranus amesteca putin cam mult lucrurile si ies la iveala niste secrete. Daca cineva a uneltit impotriva dumneavoastra, acum va iesi la iveala totul. Oricum, veti deveni mai limpezi in gandire. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru organizarea de întâlniri importante, evenimente, pentru participarea la proiecte colective, pentru finalizarea altora vechi.

RAC: Vi se pare ca obiectivele, visurile si sperantele pe care vi le-ati facut pentru viitor nu se mai potrivesc. Incepeti sa vedeti stiluri noi de viata si diferite fata de cele de pana acum. Nu sunteti dispusi sa va multumiti cu ce ati realizat pana acum si veti face corectarile necesare. Puteți acționa cu succes în sfera publică și socială, puteți participa la noi proiecte promițătoare, puteți organiza întâlniri importante la diferite niveluri. Sunt șanse de a planifica schimbări de viață la scară mare.

LEU: Uranus trece prin partea de sus a diagramei dumneavoastra si asta va aduce schimbari in ceea ce priveste statutul social, reputatia si profesia dumneavoastra. Veti avea sansa sa lucrati intr-un domeniu nou. Examinati-va viata si faceti schimbarile necesare.

FECIOARA: Sunteti fortati sa obtineti noi perspective pe care nu le-ati mai avut inainte. Puteti face acest lucru prin noi calatorii neasteptate sau aveti sansa de a beneficia de o educatie suplimentara. Pentru că urmează o perioadă de îndoieli și indecizii, va fi dificil să puneți dorințel în practică, așa că vanitatea și inconsistența în acțiuni pot consuma rapid avântul. Este important să monitorizați cheltuielile deoarece a vă satisface impulsiv poftele înseamnă risipă.

BALANTA: O veche ordine din viata dumneavoastra va disparea pentru a crea spatiu uneia noi care sa apara. Este posibil sa primiti o mostenire si astfel sa scapati de datorii mai vechi. Concentrati-va pe resursele altora, in special ale sotilor sau partenerilor de afaceri. Veți fi implicați activ în noi planuri și lucrări serioase și, pe de altă parte, va fi dificil să lucrați într-o echipă, deoarece veți întâmpina rivalități și concurență.

SCORPION: E o perioadă în care veți fi capabili să scăpați de orice relații negative, să puneți totul la locul său pentru a începe să construiți o nouă relație la un alt nivel. Norocul va fi de partea voastră și în sectorul financiar, acolo unde vă așteaptă o mulțime de surprize frumoase!

SAGETATOR: Munca zilnică și viața de zi cu zi vor beneficia de influențe stabilizatoare, sporind răbdarea și perseverența pentru orice provocări viitoare. Nu veți avea timp de odihnă, va trebui să oferiți tot ce este mai bun nu numai în domeniul profesional, ci și în domeniul sănătății.

VARSATOR: În general sunteți nonconformiști, dar a venit timpul ca, oricât de plictisitor vi se pare, acțiunile voastre să fie acum mai tradiționale. Doar astfel perioada devine profitabilă dacă vă puteți adapta la ele.

CAPRICORN: Astrele vor fi îngăduitoare atunci când vine vorba de activitățile curente și de sănătate în general. Acesta este un moment bun pentru a aborda acele obiective pe termen lung care vor necesita mai puțin efort decât de obicei, dar vor avea succes.

PESTI: De la nativ la nativ, planurile vor fi diferite pentru voi. Unii se vor concentra pe găsirea unui nou loc de muncă, pe studierea informațiilor în această direcție, în timp ce alții decid să-și planifice vacanța. Dar vor  fi aceia preocupați de educație superioară, de predare sau învățare, de pregătire pentru universitate sau alte cursuri și mai înalte. Veți avea un potențial energetic ridicat și veți percepe toate vicisitudinile vieții cu o atitudine mai optimistă.