Horoscop săptămânal 6-12 SEPTEMBRIE. Oportunități unice pe plan personal și profesional!

283

Berbec
Întreaga săptămână se conturează posibilitatea unor dialoguri (explicații, cereri, negocieri) cu privire la regimul muncii și salarizării; chestiuni organizatorice. În planul sănătății, consult medical, dialog pe o temă de sănătate.

Casa beneficiilor materiale este învăluită în impresii false; abordare ambiguă, vag incorectă sau vicioasă ca disponibilitate față de artificiile care le-ar permite să intre mai repede în posesia unor bunuri sau sume de bani.

Sectorul relatiilor are parte de aspecte importate si le cere nativilor sa profite pentru a-si imbunatati viata sentimentala. Nu este exclus sa apara o persoana noua in viata celor singuri.

Sanatatea ar trebui sa fie prioritara acum, dar si gasirea unui echilibru intre munca si viata personala ar trebui sa reprezinte un aspect important.

Taur

Unii se vor gândi să dea explicații publice, alții vor aștepta să vadă încotro se îndreaptă un context mai larg de muncă și viață, pentru a decide ce atitudine să adopte. În cele mai mult cazuri, nu vor avea prea mult timp la dispoziție.

Cei care sunt în posturi publice de prim rang pot intra într-un adevărat război al declarațiilor pe fondul căruia, ei vor considera că atacul este cea mai bună formă de apărare.

Acestă convingere trebuie nuanțată. Relațiile parteneriale sunt minate de neîncrederea lor și de ascunzișurile celorlalți.

În plan sentimental este momentul unor noi începuturi, aspect care poate aduce o decizie de a deveni părinți sau o mai mare responsabilizare pentru cei care sunt deja părinți sau o nouă poveste de dragoste în cazul celor singuri. Nativii care sunt parte a unui cuplu simt nevoia de a-și exprima sentimentele, de a iubi, de a se reîndrăgosti de partener.

Gemeni

Tendința generală a săptămânii le va permite să privească cu luciditate și răbdare chestiunile familiale, de cele mai multe ori, ei făcând efortul să limpezească lucrurile și să-i facă pe unii membrii de familie să înțeleagă logica și necesitatea deciziilor din categoria bună administrare a bunurilor materiale, a gospodăriei sau al unui patrimoniu, mai ales dacă statutul acestuia este unul comun.

Se mențin tendințele manifestate în ultimele două săptămâni, legate de sănătate, cu accentul lor solicitant pe segmentul fiziologic al rinichilor și al aparatului urinar.

Cei născuți în zodia Gemeni pot profita din plin de contextul astrologic al săptămânii pentru a-și îmbunătăți viața sentimentală, dar și relația cu copiii. Pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul și cu care să fie pe aceeași lungime de undă.

Perioada este favorabilă îmbunătățirii condițiilor de viață, schimbând ceva, făcând casa mai confortabilă. Mulți veți gravita spre treburile casnice, comunicarea cu cei dragi,veți dori să adăugați varietate vieții obișnuite, să schimbați mediul, să vă mutați, să cumpărați lucruri noi, să faceți reparații.

Rac

Surprize, răsturnări de situație sau haos în privința regimului patrimonial existent ori a celui vizat de demersurile din ultima vreme (negocieri, procese, medieri, expertize).

Evenimente cu efect de „lovitură de teatru’ care schimbă datele problemei, obligându-i pe cei născuți în Rac să țină cont de ele și să-și schimbe strategia, interesul ori să refacă un calcul simplu de tipul „ce pierd/ce câștig’ pentru a vedea dacă merită să se mai implice, să cheltuiască bani pe onorarii, expertize și taxe în vederea câștigului reevaluat în funcție de noile condiții.

Unii Raci pot afla lucruri surprinzătoare, în condiții de-a dreptul neverosimile, care îi vor demobiliza. Întreaga săptămână, vor avea de partea lor un context astral care le va permite să-și păstreze cumpătul, să gândească lucid, să abordeze cu bun simț și spirit practic evenimentele cotidiene.

Aceasta perioada este buna pentru comunicare și veți contacta cu ușurință atât rudele apropiate sau îndepărtate, cât și noile cunoștințe. Dar aici este important să nu uitați de interesele voastre. Trebuie să realizați că sociabilitatea nu aduce întotdeauna rezultate pozitive.

Leu

Unii lei riscă ca înțelegerile anterioare să „cadă’ din cauza unor capricii sau intenții care nu corespund proiectului și pe care Leul nu le poate accepta. Posibile certuri în familie, despărțiri, părăsiri bruște, abandon în planul relațiilor conjugale sau oficiale ori de colaborare.

Evoluție extrem de periculoasă și de neașteptată a litigiilor și anchetelor sau a expertizelor. Atenție la autenticitatea depozițiilor, la veridicitatea documentelor prezentate ca argument sau la legitimitatea manevrelor făcute de adversar în cadrul unui proces.

Din punct de vedere financiar se anunță noi începuturi, poate o mărire de salariu sau poate nativii își monetizează talentele și reușesc să-și reechilibreze veniturile în mod neașteptat.

Săptămâna va avea un efect pozitiv asupra dezvoltării sferei prietenoase din relații. Dar asta nu înseamnă că sunteți gata să lăsați pe primul venit să ajungă la inima voastră. Acceptați un cerc restrâns, veți avea pretenții de la el, veți dezvolta voi filtrul de trecere a unui prag pentru noii cunoscuți sau prieteni, iar aceștia vor trebui să-și demonstreze valoarea.

Fecioara

Nu vor fi excluse conflictele cu șefii, colegii sau subalternii nativului. Dialogurile va fi sonore, controversele din ce în ce mai greu de soluționat, pentru că nervii tuturor vor fi încordați iar irascibilitatea va face victime, și de-o parte și de alta, a celor angajați în respectivul conflict de interese.

În marile întreprinderi, se pot organiza proteste și greve la care o Fecioară ar putea fi solicitată să participe în calitate de arbitru, purtător de cuvânt sau mediator. Contextul astral îi va susține prin subtilitate și vigilență.

Este o săptămână pe care ar trebui să o ocupe cu curățenie, atât în plan personal, relațional, cât și profesional, atât la modul propriu, cât și figurat. Este important ca nativii să pună pe primul loc sănătatea și să aducă ajustări stilului de viață astfel încât să se simtă bine sau mai bine decât până acum.

Nativii pot profita de contextul astrologic al săptămânii să-și îmbunătățească veniturile, pot veni șanse în acest sens, însă și ei le pot stimula, de exemplu, pot merge să ceară o mărire de salariu sau un comision mai mare.

Balanta

Balanțele vor fi puse în situația de a lua o decizie, de a se pronunț clar într-o direcție sau alta, conturată de radicalismul ipostazelor în care se află și asta nu le va face deloc plăcere;

Îi va consuma afectiv și le va da sentimentul că sunt forțați, constrânși și obligați să facă lucruri care nu le plac sau cărora, într-o altă ipostază, le-ar da altă semnificație. Ceva din trecutul lor care încă îi frământă, dar de care se pot detașa complet odată cu această Lună Nouă din Fecioară. S-ar putea să simtă că ceva îi trage în jos, că ceva li se ascunde, să se teamă de ceva, însă este un bun moment pentru a ridica aceste ancore.

Există însă și o altă fațetă a acestui tranzit astral, pătimaș care le va permite unora să se îndrăgostească brusc și să trăiască pasiuni mistuitoare.

Întregul eșafodaj astral va fi favorabil însă celor care desfășoară activități creative sau interpretative pentru că le va da forță și originalitate în expresia lor artistică.

Scorpion

Oricărui nativ din zodia Scorpionului, se mai poate intui o tulburare de posesie, o complicație ivită în regimul proprietăților, al administrării bunurilor casnice sau al bunurilor funciare și/sau locative pe care nativul le deține.

Atenție: cele mai multe dintre soluțiile preconizate nu vor fi deloc utile, rezonabile sau indicate. Ele vor suferi de superficialitatea percepțiilor deformate de stres, de spaimă sau de supărare, de graba de a limita sau împiedica ca niște evenimente cu consecințe neplăcute pentru ei să se producă. Efect destul de puternic al acestor situații pe o paletă largă de trăiri și sentimente care pot atinge supărarea profundă și îngrijorarea maximă.

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să facă tot posibilul pentru a se ocupa de sufletul lor și de emoțiile lor, de interiorul lor. Este un moment bun să se reconecteze la partener, să abordeze iubirea într-un mod mai spiritual, dar și intim.

Luna Nouă din Fecioară poate aduce ocazia setării unor noi intenții de viitor, poate noi planuri legate de un proiect profesional, dar poate aduce în viața nativilor și persoane noi, cu care să lege prietenii de durată.

Sagetator

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de noi începuturi în carieră sau, cel puțin, de setarea unor intenții care să conducă la noi direcții profesionale. Este o perioadă în care nativii se pot afirma, se pot bucura de atingerea unor obiective și pot fi remarcați de persoane importante.

Atenție la tensiunile cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor pentru că și acestea pot sta la baza unor noi direcții în viață. Pe de altă parte, este o perioadă în care cei care lucrează pe cont propriu sau sunt implicați și în proiecte personale se pot bucura de succes.

Nativii își fac noi prieteni, intră în noi anturaje, pot lega noi asocieri și se bucură de mai multă popularitate.

Va fi o săptămână în care trebuie să luați o pauză pentru a analiza situațiile în care vă aflați. Gândiți-vă la modul în care vă puteți organiza munca astfel încât circumstanțele externe să nu vă împiedice să vă atingeți obiectivele!

Capricorn

Surprize bănești în funcție de statutul financiar al fiecărui nativ (vârstă, meserie, plasament social, ipostaze biografice individuale). Aici, în casa banilor obținuți prin efort personal sau din activitatea depusă, se mai pot intui și împrejurări imprevizibile ca efect al unor situații-limite în care se află persoanele sau instituțiile care urmează să-i plătească.

Nativii sunt sfătuiți să iasă în față, să se afirme, să facă tot posibilul să se facă remarcați și să vorbească mai mult despre ceea ce pot oferi, să-și expună cu încredere talentele.

Vine o perioadă pe care o puteți utiliza bine ca timp pentru introspecție, schimbând prioritățile. Luați-vă un moment de pauză și gândire și decideți ce obiective doriți să atingeți mai întâi la locul de muncă. Asumați-vă apoi implementarea și nu renunțați la jumătatea drumului!

Dacă este posibil, plecați în vacanță și mergeți acolo unde vi se garantează emoții și impresii pozitive.

Varsator

În afara unor neconcordanțe și împrejurări „încurcate’, care le vor da programul obișnuit peste cap, sunt de luat în calcul surprizele pe care le poate oferi o rudă ori lumina în care va apărea, brusc, pe fondul unor măsuri oficiale, statutul bunurilor patrimoniale.

Venus va intra în sectorul carierei nativilor și vor avea ocazia în perioada ce urmează să aducă îmbunătățiri vieții profesionale, însă acestea nu vor veni pe tavă, ci cu muncă, cu frustrări și constrângeri.

Sentimental, ar putea încerca să se reapropie de partener, să fie mai romantici, mai afectuoși și să acorde mai multă atenție intimității.

Veți traversa sigur o criză, dar, cu toate acestea, veți percepe situațiile critice doar ca pe o oportunitate de a deveni mai buni.

Pesti

Fond sufletesc tulburat de stări organice modificate care îi fac să dea o importanță exagerată neconcordanțelor cotidiene: totul îi deranjează, își ies repede din sărite, reacționează disproporționat, se consumă.

Interesant mecanismul care va controla lumea reprezentărilor superioare, a idealurilor și a vocației: este posibil, ca, tocmai pe fondul acestui stres astral intens, să se producă cristalizările de care ei aveau nevoie pentru a se mobiliza într-o direcție de viață, neglijată sau abandonată din neîncredere.

Sunt sfătuiți să se odihnească mai mult săptămâna aceasta, să nu se suprasolicite cu activități mărunte și nefolositoare pentru că pot pierde energie foarte ușor.

În plan relațional este momentul ca Peștii să facă un pas înainte, să deschidă o nouă etapă, fie în viața de cuplu, fie în cazul unei colaborări profesionale.