Horoscopul săptămânii 17 – 23 MAI. Tensiuni în relația de cuplu.

347

Berbec

Vă confruntați în continuare cu probleme reale. Mulți dintre voi vor trebui să ramburseze datorii, să achite împrumuturi ori să investească. Recomand un control strict asupra costurilor voastre și să renunțați la achizițiile mari, cel puțin până pe 19. Altfel, riscați ca lucrurile achiziționate să fie inutile ori să aibă un defect. Această perioadă este periculoasă și pentru aceia ale căror activități, într-un fel sau altul, sunt legate de finanțe. Îi sfătuiesc să fie mai atenți la lucrări și, de asemenea, să evite riscurile și aventurile financiare. Dacă nu aveți legătură cu lumea afacerilor, puteți cheltui banii pentru copii sau pentru cei dragi.

E un moment bun să continuați proiectele incepute, să desfășurați activități cu care sunteți bine familiarizați. Vor fi oportunități excelente pentru a vă demonstra profesionalismul și experiența și, de voi o să depindă să faceți asta. Nu vă grăbiți să luați decizii pentru a vă demonstra exclusivitatea.

Taur

Situația financiară este stabilă, dar să nu se aștepte profituri majore. Important este că sunteți feriți de pierderi. Practic, vor fi bucurii și beneficii, însă vor exista și costuri ori dorințe nerealizate. Particularitatea este că ambele sunt reprezentate în număr egal. Activitatea profesională va fi destul de ridicată, dar, cu toate acestea, pe drumul spre atingerea obiectivului dorit o să vă confruntați cu o serie de obstacole. Va fi necesar să schimbați ceva în afaceri dacă aveți, iar cu această ocazie s-ar putea să existe dispute serioase cu unul dintre parteneri. Alții dau piept cu autoritățile și acest lucru va putea fi un motiv de alarmă. În ambele cazuri va trebui să vă ocupați de documentare, de căutări sau modificări ale documentelor necesare. Fiți mai toleranți la faptul că întâlnirile pot fi amânate pentru o altă zi sau că oamenii nu vor fi punctuali. Dacă mergeți într-o călătorie de afaceri, puteți confunda documentele, zborurile sau hotelurile. Atunci când pregătiți un raport sau efectuați o corespondență extinsă, riscați omiterea informațiilor importante.

Gemeni

Aveți nevoie de atenție dacă vă confruntați cu autoritățile și va trebui să vă supuneți cerințelor lor. Altfel, pot apărea dificultăți în ceea ce privește cariera. Acasă puteți traversa pierderi și dificultăți, iar în plus, trebuie să aveți grijă de părinți.

Dificultățile financiare v-ar putea împinge spre aventuri. Fiți răbdători, perseverenți și muncitori, gândiți și lucrați în perspectivă. Astfel, reușiți să obțineți rezultate bune. Zi nefavorabilă este cea de 18.

Veți traversa probabil conflicte legate de finanțe sau vin întrebări despre viitorul copiilor voștri. În orice caz, nu este potrivită luarea deciziilor finale, ci trebuie să mai așteptați. După ce planetele se vor calma, o să puteți raționa și acționa în mod corespunzător.

Zi cu zi veselia și farmecul vor crește, veți deveni sufletul oricărei ieșiri în lume, iar la întâlnirile cu prietenii veți povesti despre planurile pentru viitor și despre speranța în succesele lor.

Petreceți mai mult timp în aer liber, faceți gimnastică respiratorie, învățați respirația corectă, căci așa care va aduce o bună contribuție la starea voastră de sănătate.

Rac

Sunteți destul de vulnerabili la diferite tipuri de infecții, răceli sau e posibilă exacerbarea unor boli cronice. Fiți extrem de atenți la condus, deoarece probabilitatea de accidente e mare și de asemenea alte probleme la drum. Poate că ar fi mai bine să vă abțineți pe cât posibil de la călătoriile pe distanțe scurte până pe 20. Nu prea se întrevede succes, iar drumurile nu vor aduce decât probleme.

Este în schimb un moment oportun pentru programele de prevenire și de sănătate generală. Nu exagerați însă cu băuturile alcoolice și consumați în general alte lichide în afara apei în mod moderat. În scopuri cosmetice, probabil că se merită o repetare a unor procedee anterioare și care știți că v-au priit.

Financiar, deși nu veți excela în câștiguri, aveți ceva șansă datorită practicității și capacității de a stabili contacte cu oamenii potriviți. Nu este cel mai bun moment pentru schimbări radicale la locul de muncă, dar e favorabil pentru o muncă stabilă și familiară. Poate că vă veți confrunta cu minciuni, deci luați-vă timp și puneți întrebări decisive înainte de a crede cuvântul cuiva care nu merită.

Leu

Relațiile de iubire pot fi confuze sau va fi dificil să vă înțelegeți sentimentele. Nu există motive pentru a vă panica, cu excepția acelora care se află în imaginația voastră. Dacă v-ați îndrăgostit într-adevăr și ați devenit foarte sensibili în același timp, nu vă temeți să credeți că visele se mai și împlinesc uneori. Dacă există sinceritate în relație, ambii veți reuși să neteziți contradicțiile și tensiunile care s-ar putea ivi, echilibrând totul.

În mariaj nu există probleme majore, dar poate exista o situație neplăcută cu una dintre rude. Ori este posibilă o ceartă serioasă, ori rudele pot avea probleme personale și va trebui să ajutați cu sfaturi și fapte. Preluați rolul de căpitani ai navei familiei! E momentul bun pentru a ierta sau a fi iertat de chestiuni mai vechi, de a corecta erorile de altădată și de a elibera practic relațiile de ceva inutil și care până acum a fost apăsător.

Fecioară

Trebuie să vă străduiți să ajungeți în lumina reflectoarelor, pentru că doar așa vă veți simți iubiți de oameni și de succes. Încercați să vă adunați în jur prietenii sau apropiații și să împărtășiți cu ei planurile pentru viitor. Condițiile și situațiile pe care le veți traversa vor fi amestecate, împrăștiate și pot împinge pe unii dintre voi să ia o pauză de la viața profesională pentru a dedica mai mult timp familiei și părinților.

Medical, vă sfătuiesc să aveți grijă la integritatea corpului fizic, pentru că vătămările și arsurile sunt probabile. În aceeași măsură însă astrele vă oferă posibilitatea de a vă întreține estetic și cosmetic, prin proceduri repetate, prin programe de curățare și detoxifiere. E important să puneți accentul pe îngrijirea pielii, utilizând mijloace dehidratare și cu un efect de tonifiere.

Starea financiară se îmbunătățește vizibil, de la o zi la alta ,iar în această perioadă, banii vor fi primiți în mod regulat și numărul lor va crește semnificativ. Cheltuielile vor fi puține, iar toate sunt previzibile și rezonabile.

Până pe 21 ale lunii așteptați-vă încă la dificultăți în relațiile cu conducerea, existând blocaje în zona de carieră. Nu disperați pentru că orice experiență negativă vă va ajuta în viitor să evitați greșelile.

Balanță

Potențialul vostru energetic este scăzut, iar atmosfera tensionată a săptămânii nu contribuie la bunăstarea voastră. Încercați să vă calmați și să vă amintiți că această perioadă va trece în curând, dar că nu veți aduce sănătatea înapoi. Acordați atenție articulațiilor și sistemului osos, căci acum sunt cele mai vulnerabile. Produsele cu conținut ridicat de calciu și preparatele cu complexe de minerale vor avea un efect benefic.

Situația voastră financiară este destul de stabilă și s-ar putea să vină venituri suplimentare, cel mai probabil, nu toate din aceeași sursă. Spre exemplu, unii vor profita de diverse operațiuni cu proprietăți imobiliare, altora li se va aproba împrumutul în condiții foarte avantajoase sau pe alții îi vor ajuta părinții sau cineva apropiat. Planurile de muncă vor avea șansa de a fi realizate, așa că, nu stați departe de drum, utilizați oportunitățile care apar dar nu vă supraestimați. Puteți produce impresie bună unei persoane de succes, care vă poate propune o colaborare.

Scorpion

Cercul de comunicare se va extinde considerabil. Veți găsi cu ușurință un limbaj comun cu reprezentanți ai altor culturi, iar cunoștințele voastre din diverse domenii vor fi remarcate. Veți întâlni prieteni adevărați, u care vă simțiți uniți nu numai prin viziunile comune asupra vieții, ci și prin visele comune de viitor. Împreună puteți discuta planuri, noutăți ale literaturii sau exersați o limbă străină.

Aveți grijă de voi și preveniți proactiv bolile vechi, cronice. În afară de aceasta, atenție când călătoriți și conduceți. Probabilitatea de accidente, de incidente neplăcute, de situații traumatice este destul de ridicată. În plus, veți avea un sistem nervos vulnerabil și e nevoie să vă abțineți de la grijile inutile. Dacă vedeți că viitoarea afacere va necesita multă tensiune nervoasă , amânați-o sau cel puțin nu dramatizați.

Activitatea va crește la locul de muncă și veți dori să oferiți consiliere colegilor, să îi conduceți pe toți. Spiritul concurenței în echipă va fi ridicat pentru că veți începe să dovediți celorlalți că se poate lucra și mai bine ca până acum. Unora nu le va plăcea atitudinea de șef și nici să le vorbiți din poziția profesorului.

Săgetător

Potențialul energetic este scăzut, iar nervozitatea și iritabilitatea vor duce la sentimente frecvente de oboseală și pierdere de forță. Utilizați orice ocazie pentru relaxare sau chiar planificați o călătorie. Va trebui deci să acordați mai multă atenție sănătății, în primul rând este important să se evite leziunile sau dacă există boli ale tractului gastro-intestinal, încercați să adoptați o dietă adecvată. În cazul în care pielea este predispusă la acnee și acum problema este mai evidentă, este posibil ca aceasta să fie legată de activitatea intestinului. Merită să studiați problema.

Folosiți noi metode și abordări pentru a lucra și a comunica cu oamenii. Simțiți-vă liberi să încercați ceva nou, ceva despre care nu aveați cea mai mică idee. Acum este momentul să experimentați și să întâlniți noi oportunități.

Capricorn

Este o săptămână bună pentru a petrece și distra mai mult timp cu copiii sau a vă ocupa de problemele lor. Iar dacă au dificultăți, ele provin din capriciile copiilor și din rebeliunile adolescenței.

În relațiile afective, evitați secretele, pentru că nu-i exclus ca ele să iasă la suprafață. Dacă se întâmplă asta, legăturile cu cei care vă sunt dragi se pot deteriora. Prin urmare, încercați să fiți sinceri în relațiile de familie!

Cei îndrăgostiți au întâmpinat opoziția membrilor mai în vârstă din familiei, probabil a părinților, dar de acum încolo veți putea găsi o cale de a rezolva problema, în așa fel încâ este posibilă o excursie sau o pregătire în comun.

Vărsător

Veți avea fani și admiratori cu care puteti să petreceți timpul fără griji și într-un mod plăcut. Vă lăsați purtați de jocul dragostei, de flirt și de cochetării. Veți putea zburda din floare în floare și nu va exista o legătură pe termen lung decât dacă întâlniți pe cineva care vă interesează în mod practic. Cadouri și diverse atenții drăguțe vor fi pentru voi o confirmare a interesului pentru continuarea relației.

Afacerile financiare nu sunt rele. Vor fi cheltuieli, dar vor fi și atâția bani cât este necesar sau chiar mai mult. La momentul potrivit, veniturile și asistența financiară vor veni cu siguranță. La locul de muncă, espectați principiul muncii în echipă, al cooperării, care dă acum rezultate mult mai bune ca munca de unul singur.

Pești

Nativii singuri pot întâlni pe cineva cu care să lege o relație romantică, care începe probabil cu o conversație minoră sau o comunicare pe teme de afaceri. Se descoperă apoi alte interese comune și o sferă de activitate strânsă. Astfel, relația va evolua ușor-ușor, dar nu poate fi prea lungă. Trebuie să vă răspundeți la întrebarea dacă sunteți gata să aveți un atașament sincer față de cineva sau preferați să rămâneți liberi de toate obligațiile ca persoană.

Nativii care au copii traversează tensiuni în relația cu ei și trebuie să nu reacționeze impulsiv, grav, indiferent cu ce sunt provocați de odraslele lor.

Medical, este timpul pentru a renunța la obiceiurile proaste. Nu supraîncărcați ficatul!

Financiar, cheltuielile corespunzătoare vă vor ajuta să vă concentrați pe obiectivele principale ale vieții și să nu vă distrageți de lucrurile de care aveți stringentă nevoie acum.