Horoscop saptamanal 7 – 13 IUNIE 2021. Zodiile pentru care incepe o perioada buna.

238

Berbec

Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pe moment. Odată ce insiști într-un mod exagerat să îți argumentezi alegerile, nu faci decât să atragi antipatie de partea ta.

Berbecii sunt porniți să își schimbe radical viața. Cariera, zona financiară, familia, totul este într-un inventar, toate planurile sunt reviziute și marile schimbări se vor vedea, în stilul lor caracteristic, imediat, cu consecințe directe. Pentru cei din jur vor fi greu de înțeles sau greu de ținut pasul cu valul de revelații.

Emoțional majoritatea berbecilor vor fi susținuți de partenerul de viață, dacă vor reuși să comunice intețiile lor.

Taur

Un Marte plin de inspirație pare că te va ghida pe parcursul întregii săptămâni. La birou ai nevoie de mai mult timp pentru a face lucrurile așa cum îți dorești.

In general, va fi o săptămână linișită mai ales că în perioada 7 – 13 iunie 2021 vă vor ieși toate socotelile și planurile.

Gemeni

Pe parcursul acestei săptămâni vei fi în centrul atenţiei. Tot ceea ce se întâmplă te are pe tine ca şi personaj central. Viaţa ta personală este plină de pasiune, dar și de încercări.

Pentru tine este o perioadă în care vrei să ieși în evidență, vrei să reiei legăturile cu anumiți prieteni, să te concentrezi pe lucrurile frumoase.

Financiar se poate și mai bine, semn că ar trebui să regândești puțin ultimele investiții. Vei trece și peste aceste cumpene.

Rac

În această săptămână simţi o nevoie acută de iubire. Îţi lipseşte acel sentiment de apartenenţă afectivă. Încerci să îţi dai seama de ce nimic nu mai este cum era altădată.

Ai nevoie de înțelegere, de respect, de protecție și cauți acea protecție și căldură sufletească de multe ori cu disperare. Poate tocmai asta e problema: ești foarte agitat și în loc să atragi oamenii îi respingi printr-o astfel de atitudine.

Leu

Ai putea începe această săptămână prin a sparge cu toată inima întregul set de reguli sociale pe care le urmezi. Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă fericire sau împlinire, trebuie să acţionezi.

O veste bună îți va însenina săptămâna de marți încolo, căci este de așteptat să dai lovitură într-un domeniu al carierei.

Fecioară

Trecutul nu mai are nicio putere asupra ta. Tot ceea ce ai trăit odată este dat uitării în cel mai profund mod. Gândurile constructive te ajută să îţi modelezi cariera după propriul plac. Îți menții motivația la cote maxime.

Responsabilitate – acesta e cuvântul de ordine pentru tine în săptămâna în care tentațiile vor fi foarte mari din toate părțile.

Ai de făcut alegeri importante din punct de vedere emoțional și ești pregătit mai mult ca niciodată de o relație.

Balanță

În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai. Îţi dai seama ca tot ceea ce se întâmplă te-a prins complet pe nepregătite. Ai nevoie de sprijinul persoanelor de încredere pentru a te repune pe picioare.

Banii vorbesc, dar banii te și lovesc. Mare grijă ce fel de cumpărături faci la final de săptămână căci țepele sunt peste tot.

Scorpion

Trecutul romantic încă îşi menţine ancorele în prezentul tău. Ai nevoie de o ruptură dură şi decisivă! Încearcă să nu te mai minţi atunci când vine vorba de sentimentele tale. Ruptura de partenerul de viață e tot mai aproape și s-ar putea să fie definitivă de data aceasta.

Graba strică treaba și îți vei da seama de asta săptămâna asta mai mult ca oricând. Nu tot ce zboară se mănâncă.

Săgetător

Viaţa profesională este într-o continuă ascensiune. Toate meritele sunt ale tale! Ai fost mereu pe poziţie şi ai reuşit să profiţi de toate oportunităţile de dezvoltare care ţi-au ieşit în cale.

Ai suficiente motive să zâmbești și nu trebuie să faci altceva decât să te uiți de jur împrejur.

Capricorn

Atunci când vine vorba de achizițiile pe care le faci, încearcă să fii mai calculat. Ai nevoie de bani în perioada care urmează, dar mai ales pentru vacanța pe care o plănuiești.

E săptămâna iertărilor, săptămâna în care cazi la pace până și cu cei mai aprigi dușmani ai tăi. Poate că acest pas important pe care îl faci, a lăsa garda jos (lucru extrem de rar la tine) te va echilibra mai mult.

Vărsător

Tot ceea ce trăiești în această perioadă te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces de auto-descoperire în care te afli nu te poate ajuta decât să te dezvolți într-un mod armonios din punct de vedere emoțional.

Cu banii vei sta extraordinar de bine în perioada asta, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți golești portofelul la primul magazin de haine.

Pești

Timpul petrecut alături de prieteni buni sau faptul că faci parte dintr-o echipă extraordinară la birou te ajută să îți menții vitalitatea. Luna plină din această perioadă poate aduce însă destul de multă tensiune în viața ta.