Horoscop saptamanal cu Mihai VOROPCHIEVICI: cum va fi perioada 1 – 7 IULIE pentru fiecare zodie

63

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, in emisiunea „Adevaruri Ascunse” de la Antena 3, despre horoscopul perioadei 1 – 7 IULIE 2024. „Jocul viitorului este a patra divinatie grafica, după Tarot. Prognoze pentru toate zodiile, bazate pe niste figuri geometrice diferite ca forma si culoare”.

Berbec Are carte dificila. O situatie neplacute isi anunta sfarsitul, dar pentru a avea sansa unui castig va trebui sa faceti o schimbare totala.

Taur Are triunghiul, o carte neutra. Au nevoie de comunicare. Este o saptamana cu multe schimburi de idei. E cazul sa faceti si o deplasare pentru o reuniune de familie. Este posibil sa gaseasca o atractie intelectuala.

Gemeni Gemenii au o saptamana de vis. Intr-o vizita, veti fi pusi in situatia de a face primul pas.

Rac Are o carte foarte buna care le arata protectia unui suflet generos. Vor fi si ei mult mai increzatori in fortele lor. Sunt pe calea cea buna acesti nativi.

Leu Aveti o protectie puternica, foarte puternica, dar nu neaparat o protectie divina, ci o protectie a unei persoane cu o influenta extraordinara. Fiti increzatori, sunteti pe calea cea buna in tot ceea ce faceti.

Fecioara Cosmosul. Cea mai excelenta carte. Vor reusi in tot ceea ce isi propun. O situatie nefericita are un deznodamant fericit.

Balanta Are o carte furtunoasa. Balantele sunt pline de furie si au un orgoliu ranit. E bine ca cei din jurul acestor nativi sa fie linistiti. Au nevoie de mai multa intelepciune.

Scorpion Vor face intr-un scurt timp o alegere. O rivalitate le perturba starea. Inainte de a actiuna, e bine sa reflecteze foarte bine.

Sagetator Au o carte instabila. O saptamana cu o zi buna, una mai putin buna. Sa aiba grija cum se impart intre gelozie si manevrarea de bani.

Capricorn S-ar putea ca sa fiti pusi in fata unei tradari. Este posibil sa fiti pusi in situatia de a fi prizonierul si de a nu putea face ceva pentru dumneavoastra.

Varsator O carte benefica. Va sunt recunoscute toate meritele si dati dovada de mare vitalitate. Creativitatea va fi la cote maxime. O mare dragoste pasionala la orizont.

Pesti Au parte de un bulgare de foc care aduce rapiditate in schimbarea unor situatii benefice in viata. Deplasarile vor aduce sansa.

Sursa: antena3.ro/adevaruri-ascunse