HOROSCOP SPECIAL 11-11-2021: cum se simt zodiile in cea mai puternica zi pentru indeplinirea dorintelor.

83

11 noiembrie este o zi magica, in care una dintre cele mai puternice date in oglinda din intregul an va rezolva problemele si va schimba viata in bine pentru unele semne zodiacale. Adevarul este ca numarul „1” este considerat sacru, el combina mai multe energii: creativitate, intuitie si noroc sporit. Cei doi 1 care stau unul langa altul simbolizeaza un fel de portal intre lumi, deschizand posibilitatea ca multi sa se conecteze la ceva magic. Iar atunci cand data are patru de unu, magia numerelor se intensifica, schimband in bine soarta oamenilor. Portalul 11:11 deschide oportunitatea de a crea, de a te extinde. Gandeste-te la ceea ce iti doresti cu adevarat si poti contribui ca aceasta dorinta sa se manifeste pana la finalul acestui an.

Adesea, 1111 este folosit pentru a ne ajuta sa fim mai atenti la viata noastra, pentru a ne face sa intelegem ca avem nevoie sa mergem pe drumul cel bun. Modelul 1111 are, in mod fundamental, legatura cu alinierea la divinitate astfel incat sa putem merge pe cele mai spirituale cai pentru sufletul nostru si, de asemenea, sa primim vibratiile de care avem nevoie si pe care ni le dorim.

Frecvanta 11 si secventa 1111 ne pot ajuta sa ne crestem respectul de sine si respectul fata de ceilalti si astfel sa transformam energia viitorului. 1111 inseamna momentul perfect pentru a-ti seta intentiile in relatiile pe care le ai, mai ales in parteneriatele amoroase. 11:11 este portalul care va permite amandurora sa intariti relatia, sa imbunatatiti calitatea vietii voastre impreuna.

Berbec Aceasta data te ajuta sa recunosti ce schimbari trebuie sa faci in viata ta. Ai mers inainte, ai mers inapoi, dar calea dinaintea ta va fi din ce in ce mai vizibila. Nu este intotdeauna usor, dar esti pe drumul cel bun.

Taur Aceasta data ar putea sa te faca sa iti dai seama ca situatia in care te afli nu este ideala. Incearci din greu, dar lucrurile nu se schimba asa cum ar trebui. Poate ca daca mergi inainte va fi cea mai buna optiune in acest moment.

Gemeni Aceasta data va aduce ceea ce este mai bun pentru tine. Ai fost jos vreme indelungata, iar acum este timpul sa privesti in sus. Ia acest moment ca atare si bucura-te de el.

Rac Aceasta data speciala aduce la suprafata sentimente pe care esti gata sa le recunosti. Fii atent la oamenii din jurul tau. Unii ar putea sa doreasca sa-ti faca rau. Dar nu trebuie sa dai inapoi din cauza lor. Ci doar sa ii ocolesti si sa continui sa-ti imbunatatesti viata.

Leu Aceasta zi speciala te face sa vezi lucrurile exact asa cum sunt. Ingerii tai pazitori sunt in jurul tau si fac o multime de lucruri pentru tine. Aceste fapte bune nu vor trece chiar neobservate, asa cum crezi tu.

Fecioara Aceasta data importanta te va face sa te conectezi cu tine insuti. Esti o persoana muncitoare si tot ce trebuie sa faci este sa iei o pauza. Fa-ti o bucurie, rasfata-te, ocupa-te de tine. O meriti din plin!

Balanta In aceasta si zpeciala ar trebui sa fii mai atent la Sinele tau inalt. Ai crescut mult in ultimul an, iar aceasta dezvoltare nu este nici pe departe de a se fi terminat. Continua ce ai inceput. Nu este usor, e drept, dar trebuie sa mergi mai departe pe acest drum.

Scorpion Aceasta data iti va reaminti ca nu toata lumea care este acum in viata ta, chiar merita sa fie acolo. Poate este timpul sa mergi inainte si sa fii mai selectiv cu persoanele din jurul tau.

Sagetator Aceasta data speciala iti va arata ca ai facut cateva erori si este timpul sa le remediezi. Desi nu te poti intoarce in timp, iti poti cere scuze. Lucrurile nu sunt asa cum ar trebui, dar eforturile tale nu vor trece nerezolvate.

Capricorn Aceasta data speciala iti arata ca lucrurile se misca mai incet decat ti-ar dori tu. Dar asta nu inseamna ca nu ar trebui sa stai relaxat si sa lasi totul sa se petreaca in ritmul lui. S-ar putea sa intri in bubluc daca fortezi.

Varsator Aceasta data speciala iti aduce in fata ochilor dragostea pe care ar trebui sa o arati altora. Ingrijirea de sine este importanta si ea. Deci, nu te neglija. Exista noi inceputuri promitatoare.

Pesti Aceasta zi special ate face sa imbratisezi necunoscutul. Nu te da inapoi si mergi inainte cu incredere. Oportunitatile nu vin asa de des pe cat ai vrea tu, de aceea e bine sa profiti de fiecare.

Sursa:
sfatulparintilor.ro/evenimente-astrologice/
bustle.com