Horoscop SPECIAL: cele PATRU ZODII care vor cunoaste fericirea deplina in urmatorii 2 ani!

391

Sagetator Ati avut multe lupte de dus in ultimii ani, cam de prin 2010 incoace, iar astrele vor sa va arate acum ca eforturile nu au fost deloc in zadar. Poate vi s-a parut apriga si deseori nedreapta, mai ales ca multi dintre cei pe care i-ati considerat prieteni v-au dezamagit intr-o mai mica sau mai mare masura de-a lungul acestor ani. Pentru cei ce-si doresc sa atinga succesul, indiferent ca vorbim despre viata personala sau cea profesionala, lucrurile se vor aseza mult mai limpede decat pana acum. Detractorii, cei care pana acum nu au facut altceva decat sa va influenteze si sa va ingreuneze parcursul vor disparea sau voi veti fi cei care veti avea curajul sa-i infruntati. Pana in 2024, functiile de conducere sunt dedicate exclusiv Sagetatorilor si ascendentilor iar partea financiara nu va fi nici ea lipsita de imbunatatiri.

Gemeni Urmeaza ani frumosi in care Gemenii se vor reinventa. Aceasta este de altfel si atuul zodiei voastre dar si contextul astrologic va va oferi avantajul sa ajungeti acolo unde va este locul. Fie ca va doriti un job mai bun, fie ca viata persoanala are nevoie de mai multa liniste si impliniri, anii urmatori nu va vor dezamagi. Nu veti fi lipsiti de provocari dar, oricat ar parea de grele la o prima vedere, finalul va fi cu noroc si bunastare pentru voi.

Leu Si nativii Leu sunt printre preferatii astrelor in urmatoarea perioada. Sectorul sentimental este cel mai bine aspectat. Daca ati suferit din dragoste sau relatiile de pana acum nu v-au implinit, anii ce vor veni vor fi propice casatoriilor si marilor iubiri. Tot ce aveti de facut este sa aveti curajul de a face pasi decisivi. Planul financiar va fi cel care va sustine eforturile din viata personala si faptul ca veti avea parte de castiguri va va da mai multa incredere in voi. 2022 pare sa fie anul decisiv pentru viiorul vostru si ar fi bine sa profitati de el.

Fecioara Norocul fecioarelor, chiar daca este mai greu de gasit, apare in sfarsit in urmatorii ani. Debarasarea de reguli, de trecut, de gandirea riguroasa va pot largi considerabil orizonturile. Daca interesele voastre sunt spre schimbare, gandul strainatatii nu ar trebui sa fie ignorat, pentru ca pentru voi succesul vine de departe. Calatoriti atat cat se poate, nu va neglijati experientele si nici parteneriatele cu strainatatea.

Sursa: ce-spun-astrele.ro