Horoscop special cu Camelia Patrascanu: cum sunt zodiile influentate de tranzitul Venus in Berbec

58

Venus in Berbec in perioada 5 – 30 aprilie 2024.

Berbecii, cu Venus chiar in semnul lor, sunt avantajati si pot trai un moment de buna asezare in ei insisi, motivare, multumire de sine. Pot construi mai departe, cu blandete in felul in care isi evalueaza insuccesele sau stangaciile.

Taurii pot avea parte de ajutor si beneficii fara sa le ceara. Observa ce fac altii, pot incuraja, sprijini, ajuta. Sunt buni ca mentori si asta e o abilitate profesionala pentru mai tarziu. In tot cazul, sunt mai atenti la cei din jur. Venus le aduce mai multa blandete in a analiza niste cauze ale unor probleme.

Gemenii au prieteni noi, relatii sociale bune. In general, calmeaza spiritele, chiar acolo unde au fost barfe si indiscretii. E un tranzit fericit din punctul de vedere al relatiilor. Se pot trezi curtati, apreciati, laudati.

Pentru Raci, Venus in Berbec calmeaza relatiile tensionate cu autoritatile sau cu anumite persoane. Nu isi iau vorbele inapoi, caci sunt loiali convingerilor lor, insa pot avea un dialog mai nuantat, pot explica mai mult, mai in detaliu de ce au o anumita pozitie, de ce abordeaza o anumita sarcina intr-un anumit fel.

Leii au un Venus aducator de planuri mari, spirit de aventura. Pentru unii implica si calatorii pe nepusa masa, poate pentru a-si intalni iubirea sau a-si satisface un dor, un interes. Se pot hotari brusc sa se deplaseze chiar pe mari distante, de azi pe maine.

Fecioarele pot avea mai mult curaj acolo unde s-au codit, au esuat sau nu s-au implicat. Pot avea acum mai multa indrazneala, poate au si modele sau cineva le mai impinge de la spate. In legatura cu situatiile-test, oricare ar fi, pot aborda cu mai mult echilibru si gasesc in ele insele curajul pentru a infrunta situatiile neplacute. Tocmai datorita curajului, situatiile nu mai sunt atat de neplacute.

Balantele dispun de un Venus in Berbec foarte bun in zona imaginii publice si a relatiilor. Multe vor dori sa isi imbunatateasca aparitia, sa se infrumuseteze. Poate sunt mai dornice sa cunoasca eticheta, in special daca au intalniri.

Scorpionii muncesc si Venus le da motivatie foarte buna. Stiu pentru ce lupta, ce urmeaza sa obtina, cam stiu ce au de facut. Poate exista o mobilizare exemplara, dar si drag de lucru. Simt ca progreseaza si asta le de avant, o stare buna.

Sagetatorii pot avea chef de mai multa lejeritate. Abordeaza lucrurile detasat, ca si cand ar fi in vacanta. Venus in Berbec ii ajuta sa fie imaginativi si creativi. Cauta scurtatura scurtaturii. Vor sa aiba mai mult timp pentru hobby-urile lor.

Capricornii au Venus in spatiul caminului si al familiei. Sunt buni organizatori si e foarte clara etapizarea activitatilor de care se tin. Sunt harnici in casa sau in celula lor de la birou.

Varsatorii au un Venus in Berbec raspunzator de relatiile din mediul apropiat. Sunt vizite pe care le pot face cu mare placere in perioada asta. Sunt discutii bine asezate si au mintea echilibrata.

Pestii sunt foarte ambitiosi in legatura cu felul in care isi pun in valoare abilitatile practice. Sunt si cei mai norocosi in plan financiar. Pot testa de cate lucruri sunt capabili, ce le vine cel mai la indemana sa faca, unde e talentul lor practic. Pot stapani o operatiune foarte bine.

Sursa: fanatik.ro