HOROSCOP SPECIAL: Jupiter in conjunctie cu Nodul Nord lunar in Taur

181

Luna iunie incepe cu conjunctia magica si binefacatoare a lui Jupiter cu Nodul Nord lunar la 3 grade in semnul Taurului.

Aceasta conjunctie poate fi o invitatie extraordinara de a ne angaja intr-o noua calatorie sau poate deschide usi nebanuite pentru ca noi sa inflorim, ne poate oferi daruri minunate din partea destinului sub forma unor noi oportunitati. Jupiter si Nodul Nord sunt despre evolutie si o noua directie, despre karma si o energie care ne stimuleaza sa mergem inainte si sa facem tot ce tine de noi pentru ne dezvolta.

Iata cum sunt influentate zodiile:

Berbec Sunt sustinute activitatile din care va castigati existenta, initiativele de afaceri, precum si achizitiile de bunuri de valoare. Atentie la ofertele prea bune pentru a fi adevarate, precum si la tentatia de a cheltui peste masura pe obiecte scumpe.

Taur Pot avea loc schimbari majore de conceptie, legate de increderea in capacitatea de a va afirma in societate, capacitatea de a progresa prin forte proprii, creativitatea. Veti constientiza ca pentru a progresa trebuie sa renuntati la vechi in favoarea noului. Ati putea beneficia de niste sanse nebanuite, daca le cautati.

Gemeni Posibile constientizari care vor avea ca rezultat o schimbare de conceptie, noi decizii, rationale si drepte. Nu a venit inca momentul actiunii pentru voi, dar acum va veti aseza pe niste fundamente noi, bazate pe experienta acumulata.

Rac Gandirea voastra se orienteaza catre viitor, perspectivele devin mai largi, iar optimismul vostru va fi in crestere. Nu veti fi singuri, este posibil ca in drumul vostru sa fiti insotiti de prieteni buni. Atentie la asteptarile nerealiste sau la distragerea atentiei de catre anturaj.

Leu Vi se deschid niste sanse mari in sectorul carierei, pentru ca veti fi mai siguri pe voi, mai entuziasti, capabili sa preluati functii de conducere, de exemplu, in orice caz, sa coordonati oamenii, la un nivel mai mic sau mai mare.

Fecioara Oportunitati multiple, mai ales legate de relatiile cu strainatatea. Orice veti face, legat de educatia superioara, stiintele sociale sau justitie va fi cu sanse de progres, cu conditia ca aceste activitati sa fie in concordanta cu rolul vostru in aceasta viata.

Balanta Totul va fi amplificat, si pozitiv si negativ, in legatura cu viata intima, banii comuni, imprumuturile si investitiile financiare, precum si mostenirile, actele notariale. In relatiile intime veti fi mai pasionali, dar ati putea si sa cedati unor ispite. Ceea ce se va intampla in urmatoarea perioada poate avea un efect transformator.

Scorpion Aceasta conjunctie activeaza sectorul casatoriilor sau al parteneriatelor de lunga durata. Relatiile puternice vor deveni si mai sudate,cele cu probbleme s-ar putea destrama. Sunt sanse pentru formarea unor parteneriate profesionale profitabile, cu efecte pe termen lung.

Sagetator Sectorul muncii de zi cu zi va trece printr-o perioada efervescenta. La serviciu vor fi avantajate activitatile comune, mai ales cele cu caracter practiv, fizic, in care veti iesi in evidenta. Unii dintre voi insa ar putea fi cuprinsi de lene sau de pofte alimentare.

Capricorn Cei singuri s-ar putea indragosti, ar putea incepe o relati pasionala. Cei fara copii ar putea concepe unul, iar cei care ii au vor fi generosi cu acestia, ii vor sustine financiar. Per ansamblu, va avea loc o crestere a creativitatii, veti fi prolifici in tot ceea ce veti face.

Varsator Conjunctia are loc in sectorul familiei si al proprietatilor, aducand spor, posibile initiative legate de imbunatatirea, reunovare locuintei, vanzarea sau cumpararea unor case sau terenuri, precum si activitati in domeniul agricol, care pot fi de bun augur. Atentie la ocaziile nesperate prea frumoase pentru a fi adevarate.

Pesti Succesul poate veni fie prin ajutorul unor rude, fie prin intermediul relatiilor publice, al unei comunicari eficiente, care va poate aduce aprecieri, o recunoastere a calitatilor. Capacitatea voastra de adaptare va fi mai mare si veti sti sa profitati de oportunitati. Incercati sa nu va laudati prea mult cu banii si proprietatile voastre, pentru a nu starni invidie.

Sursa: tarotexpert.ro