HOROSCOP SPECIAL: Luna noua de iulie, in Rac. Cum se simt zodiile

72

Luna noua de iulie are loc vineri, 5 IULIE 2024.

Practic, Universul ne ofera a doua sansa pentru un nou inceput proaspat. Aceasta perioada este un moment minunat pentru a va imbarca intr-o noua calatorie emotionala. Aveti incredere in Univers pentru a va oferi noi sentimente de incredere si taria de a renunta la cele vechi, in special cele potrivit carora nu suntem suficient de buni. Aveti incredere ca aceasta Luna noua va aduce magia, chiar daca nu o puteti vedea inca.

Berbec
Pentru Berbeci, Luna noua in Rac aduce un accent puternic pe casa si familie. Este un moment excelent pentru a reevalua relatiile familiale si pentru a aduce armonie in viata de acasa. Puteti simti nevoia de a petrece mai mult timp cu cei dragi, de a va reconecta cu radacinile voastre si de a crea un mediu domestic mai confortabil. Daca aveti planuri de renovare sau relocare, acum este momentul potrivit pentru a le pune in practica.

Taur
Taurii vor simti influenta acestei luni noi in domeniul comunicarii si al relatiilor cu fratii sau vecinii. Este un moment oportun pentru a rezolva neintelegerile si pentru a stabili conexiuni mai puternice cu cei din jur. Veti simti o dorinta puternica de a invata lucruri noi si de a va impartasi cunostintele. De asemenea, este o perioada favorabila pentru a incepe un nou proiect legat de scris sau studii.

Gemeni
Luna noua din Rac va pune accent pe sectorul financiar al Gemenilor. Este un moment bun pentru a revizui bugetul si pentru a face planuri financiare pe termen lung. Puteti primi vesti bune legate de venituri suplimentare sau oportunitati de investitii. Este important sa va gestionati resursele cu grija si sa evitati cheltuielile impulsive. Aceasta perioada va poate aduce stabilitate financiara si o mai mare securitate materiala.

Rac
Luna noua a lunii iulie 2024 are loc in zodia ta deci este o indicatie clara ca esti vizat pentru o renastere. Ai ocazia sa iti permiti sa stralucesti chiar daca e ultima idee pe care o poti avea acum. Sezonul Racului este un rollercoaster pentru tine. Te simti deosebit de frustrat ca nu ai avut suficient timp pentru tine. Dupa toata intensitatea astrologica pe care ai avut-o, poate ca este mai bine sa te ocupi de propriile nevoi.

Leu
Pentru Lei, aceasta luna noua aduce introspectie si un accent pe viata interioara. Veti simti nevoia sa va retrageti din agitatia cotidiana si sa petreceti timp in meditatie sau reflectie. Este un moment excelent pentru a va conecta cu sinele interior si pentru a identifica dorintele si obiectivele autentice. Acest proces de auto-descoperire va va ajuta sa va clarificati prioritatile si sa va pregatiti pentru noile inceputuri care se anunta in viata personala si profesionala.

Fecioara
Luna noua in Rac aduce pentru Fecioare o perioada de introspectie si reevaluare a relatiilor sociale. Fecioarele simt nevoia de a se reconecta cu prietenii vechi si de a intari legaturile afective. Este un moment favorabil pentru a clarifica neintelegerile si pentru a-si exprima sentimentele sincer. De asemenea, Fecioarele ar putea simti un impuls de a se implica in activitati de voluntariat sau de a-si oferi sprijinul in comunitate.

Balanta
Pentru Balante, Luna noua in Rac pune accent pe cariera si imaginea profesionala. Este o perioada propice pentru a-si seta noi obiective si pentru a cauta oportunitati de avansare. Balantele ar putea simti nevoia de a-si redefini rolul in cadrul echipei si de a-si manifesta abilitatile de lider. Este important ca Balantele sa isi mentina echilibrul intre viata profesionala si cea personala, acordand atentie si nevoilor familiei.

Scorpion
Luna noua in Rac influenteaza profund Scorpionii, aducandu-le o dorinta puternica de transformare si dezvoltare personala. Scorpionii simt nevoia de a-si explora emotiile si de a se elibera de bagajele emotionale din trecut. Este un moment excelent pentru meditatie, terapie sau orice activitate care promoveaza vindecarea interioara. Scorpionii ar putea descoperi noi perspective asupra vietii si relatiilor lor, ceea ce le va permite sa faca alegeri mai constiente si benefice.

Sagetator
Pregateste-te pentru ceva mai multa munca de cercetare sufleteasca intrucat a doua Luna noua in Rac pune accent pe partea ta cea mai ascunsa si secreta ce are legatura cu pasiunea, sexul si orice parteneriat financiar sau obligatii pe care le poti avea. Lunile noi aduc curajul schimbarii, asa ca, desi se poate simti intens, este catartic, ajutandu-te sa faci fata fricilor despre intimitate sau bani sau sa parasesti o situatie in care te-ai simtit manipulat sau controlat. Puterea emotionala pe care de regula nu o ai in aceste domenii iti va deveni mai abundenta si te va sustine chiar daca tranzitia se simte inconfortabil in timp ce e in derulare, dar beneficiul Lunii Noi este ca te pun pe traiectoria corecta.

Capricorn
Luna noua a lunii iulie iti va aduce claritate in cele mai apropiate relatii. Fie ca e vorba de afaceri sau personal, poti realiza ca fie ai spus prea multe ori prea putine despre felul in care se deruleaza aceste relatii. Poate ca ti-ai pierdut identitatea intr-un cuplu sau ti-ai diminuat pe adevaratul tu intr-o conexiune de munca. Sau poate ca nu ai dorit deloc niciun compromis asa incat cealalta persoana simte nevoia pentru un ultimatum. Daca esti singur, Luna noua iti da sanse sa iti schimbi abordarea spre parteneriate ca sa iti dai seama ce lipsea in vechile conexiuni si sa atragi una mai buna data viitoare. Sau poate ca realizezi ca esti foarte in regula solo si ca viata iti este mai putin complicata ramanand independent asa cum esti acum.

Varsator
Daca pentru tine sanatatea a insemnat mai mult partea fizica, aceasta Luna noua iti va trimite un semnal sa adaugi elemente mai spirituale in ceea ce priveste grija de sine. Acelasi lucru se aplica in orice faci ca rutina zilnica – in loc sa fie totul vechi si la fel, vei iesi din sarcinile repetitive dar necesare daca vei cauta un sens mai profund al lor, gandindu-te la “cum si de ce” nu doar ca trebuie sa le faci. Grija ta pentru viata ta profesionala este de asemenea trezita acum, deci daca ceva lipsea, acum vei vedea ce si vei putea adauga noul. Nu e nevoie sa fie o revelatie uriasa sau o mare schimbare dar chiar si o schimbare subtila a rutinelor tale va crea o diferenta semnificativa de acum in urmatoarele luni, pana la finalul anului.

Pesti
Pentru Pesti, Luna noua in Rac aduce un val de creativitate si inspiratie. Pestii se simt motivati sa-si exprime talentele artistice si sa se implice in proiecte care le aduc bucurie si satisfactie. Este o perioada favorabila pentru a incepe noi hobby-uri sau pentru a relua activitati creative abandonate. In relatiile personale, Pestii simt nevoia de conexiuni autentice si profunde, cautand sa-si inteleaga si sa-si sustina partenerii de viata intr-un mod empatic si iubitor.