HOROSCOP SPECIAL: Luna plina in GEMENI. Influente pe termen lung pentru toate zodiile

9535

Luna plina in Gemeni ce a avut loc pe 8 decembrie si este ultima luna plina a anului 2022. Daca credeati ca acum putem rasufla linistiti si incetini ritmul de tot, aceasta lunatie speciala ne arata ca inca nu, inca mai avem putin de tras, de rezolvat, de muncit, de actionat.

Gemenii sunt neobositi si au tendinta de a incepe multe lucruri deodata, fara sa finalizeze, insa, prea multe. Ai grija sa nu-ti disipezi energia si sa te ocupi doar de proiectele pe care esti sigur ca le poti duce la bun sfarsit.

Iata care sunt efectele acestei lunii pentru toate zodiile:

Berbec Luna Plina va influenta puternic comunicarea, relatiile publice, relatiile cu persoane din anturajul apropiat, sau cu rude precum verii si fratii. Exista oportunitatea sa puneti capat unor certuri intre rude, sau sa finalizati proiecte legate de comunitate. Va fi destul de multa agitatie, asa ca incercati sa va concentrati pe lucrurile importante.

Taur Evenimente neasteptate, pozitive sau negative, legate de bani, bunuri de valoare si contracte de munca. Vor exista posibile oportunitati financiare, legate de domeniul online, de exemplu, dar si tendinte de asumare a unor riscuri financiare.

Gemeni Ies la iveala contradictii intre modul in care va simtiti si modul in care va priviti in mod rational. Pot exista diferente si intre cum va simtiti pe plan interior si imaginea pe care o proiectati. Luna Plina poate aduce constientizari si rezolvari pe termen lung.

Rac Tensiunile interioare pot ajunge la un punct maxim, veti avea tendinta sa va izolati, pentru a analiza problemele existente in subconstient. Vei fi inclinati sa va izolati in coltul vostru, sa va suprimati emotiile, dar acest lucru nu va face decat sa amplifice problemele. Cel mai bine va fi sa va odihniti mai mult, sa reflectati, sa evitati agitatia.

Leu Luna Plina va influenta relatiile cu prietenii. Pot aparea rezolvari ale unor situatii sau probleme, dar si sfarsituri, daca veti considera ca aceasta este solutia cea mai buna. In schimb, relatiile cu prietenii buni vor fi favorizate, fiind o perioada favorabila sa va simtiti bine impreuna.

Fecioara Aveti oportunitati sa va faceti remarcati, sa iesiti in evidenta in cariera. Este bine sa va promovati, sa va prezentati competentele. De asemenea, este posibil sa decideti sa urmati un nou drum profesional sau sa vi se ofere o ocazie neasteptata, care va va da de gandit.

Balanta Veti simti o legatura mai puternica pe plan spiritual, veti intelege modul in care sistemul vostru credinte va influenteaza viata. Daca veti ajunge la o concluzie pozitiva veti continua, in caz contrar veti cauta o cale noua.

Scorpion Exista o probabilitate ridicata pentru a transforma ceva in viata voastra, de obicei la un nivel profund. Daca veti renunta, elimina ceva ce nu va mai reprezinta, veti avea sansa unui nou inceput. Aceste transformari pot avea loc la nivel interior sau material, concret, cum ar fi renovarea locuintei sau renuntarea la piese vechi de mobilier sau alte bunuri comune.

Sagetator Va fi momentul sa faceti reevaluari in relatiile parteneriale, personale sau profesionale. Daca ceva nu mai functioneaza, va fi momentul sa puneti punct si sa porniti pe drumul vostru, sau, dimpotriva, sa aduceti relatia la un nivel mai profund. Sentimentele vor fi puternice, reale, iar comunicarea cu partenerul va fi benefica.

Capricorn Luna Plina poate aduce incheierea unei probleme medicale sau a unui obicei prost. Ati putea decide ca faceti o schimbare legata de sanatate, mai ales daca este provocata de stres, iar cei care se gandesc de mai mult timp la acest lucru vor avea cele mai mari sanse de reusita. In domeniul profesional, veti avea oportunitatea sa finalizati un proiect. Veti dori schimbari care sa va scoata din rutina.

Varsator Puteti finaliza un proiect creativ la care lucrati de ceva timp, veti avea idei neasteptate, interesante. In dragostea romantica, cei singuri pot intalni pe cineva, cei care au o relatie fericita pot gasi noi modalitati de a petrece clipe placute. Relatiile cu probleme s-ar putea incheia brusc.

Pesti Este o perioada a finalizarilor legate de familie si camin. Puteti incheia un proiect legat de locuinta sau sa rezolvati o problema legata de familie. Daca in ultimul timp ati petrecut prea mult timp acasa sau la serviciu, veti dori sa echilibrati situatia. De asemenea, veti avea sentimentul ca ceea ce vi se intampla are legatura cu destinul sau cu karma.

Sursa: tarotexpert.ro