HOROSCOP SPECIAL: MERCUR este în BALANȚĂ pentru 3 luni. Ce surprize și ce schimbări să aștepte fiecare zodie?

350

Luni, 30 august 2021, Mercur paraseste zodia Fecioara pentru a intra in Balanta. Acest tranzit va dura pana pe data de 6 noiembrie. La un moment dat, mai exact in perioada 27 septembrie – 18 octombrie, Mercur va fi in miscare retrograda prin Balanta. 

Cu Mercur in Balanta, lumea este mai dispusa sa discute, sa negocieze, sa indrepte lucrurile, sa gaseasca o solutie in care toate partile au de castigat.

Balanta este zodia relatiilor, deci viata sociala va cunoaste o inflorire evidenta. Balanta e zodie de aer, deci energia sa este despre a ne conecta cu altii. Este si un semn cardinal, deci are tendinta sa fie cea care initiaza lucruri noi. Cu alte cuvinte, aici suntem mult mai dispusi sa initiezi conversatii in loc sa asteptam sa fim cautati, suntem mult mai interesati sa abordam oamenii, chiar si necunoscuti.

Balanta este zodia cea mai carismatica si plina de tact, deci poti acum sa calmezi spiritele agitate in conflicte ce au avut loc in ultimele saptamani si sa readuci armonia unde este nevoie.

Iata cum este influentata fiecare zodie:

BERBEC

Mercur, planeta comunicarii si gandirii, isi incepe tranzitul prin sectorul tau de parteneriate si tu vei avea mult vant in pupa si usurinta in orice fel de negocieri. Nu e despre a obtine scoruri mari intelectuale insa abilitatea ta de a putea simti si cealalta parte a mesei, a monedei, se intareste si iti permite sa ai acces la noi perspective. Insa procesul de decizie nu este usor atunci cand poti vedea adevarul din mai multe unghiuri.

TAUR

Mercur, planeta comunicarii si gandirii, isi incepe tranzitul in sectorul tau destinat muncii si sanatatii. Aceasta planeta message iti muta atentia spre proceduri si metode, spre perfectarea proiectelor, pusul treburilor la punct eficient si organizatul vietii si spatiilor de trai. Este un timp perfect sa iti dezvolti abilitati si sa inveti lucruri noi care iti imbunatatesc munca si sanatatea. Este un ciclu stelar dedicat reorganizarilor si gestionarilor detaliilor din viata ta. Munca devine foarte importanta acum, dar fii atent la tendinta de a deveni tocilar.

GEMENI

Mercur, planeta comunicarii si gandirii incepe tranzitul prin sectorul tau numarul cinci. Esti intr-un ciclu bun pentru exprimare de sine, socializare si conversatie spontana sau invatare. Vei avea parte de un flux mult mai natural de comunicare si de focus mental pe placere, distractie, romantism si creativitate pentru urmatoarea perioada.

RAC

Mercur, planeta comunicarii si gandirii, incepe calatoria prin sectorul tau destinat inimii, casei si familiei. Acest tranzit aici iti va aduce lectii valoroase de invatat prin familia ta, prin viata ta personala sau vei aduce contributii valoroase familiei tale prin ceea ce gandesti, spui, faci. Vei fi preocupat cu prioritate cu aspectele personale si domestice, ceea ce pentru tine este foarte bine si cunoscut.

LEU

Mercur, planeta comunicarii si gandirii, intra in sectorul tau trei solar. Planeta mesager iti va accelera treburile de zi cu zi si iti va suscita curiozitatea. Este o pozitie placuta pentru Mercur unde te vei simti proaspat si energizat, desi pot fi si zile in care sa fie provocator sa te concentrezi pe tot ce urmeaza in continuare. Este un ciclu astral bun pentru munca de detaliu, pentru comunicarile usoare si placute si pentru a genera noi idei sau sa iti dezvolti noi interese. A invata, a vorbi, a scrie si orice aspect de transport sunt in focus ascutit si le vei rezolva cu eficienta.

FECIOARA

Mercur, planeta comunicarii si gandirii, isi incepe tranzitul prin sectorul tau solar numarul doi, ajutandu-te sa pui orice treaba la punct si sa iti eficientizezi prioritatile mentale si relatiile. Mergand tot inainte, si tu vei deveni mai preocupat de aspecte practice. Doresti acum sa iti construiesti si dezvolti ideile si sa vezi rezultate tangibile pentru eforturile tale. Este o perioada excelenta sa te ocupi de imbunatatiri in orice aspect de afaceri si sa iti organizezi finantele.

BALANTA

Mercur, planeta comunicarii si gandirii, intra in zodia ta, iar pentru tine este un punct important de cotitura. Vei deveni foarte implicat si ocupat, prins in toate aspectele patronate de aceasta planeta. Cuvintele tale vor avea impact mai mare decat de obicei iar deciziile vor veni cu mai multa usurinta si spontan in urmatoarele saptamani. Vei si primi mai multa atentie. Te poti bucura de usurinta in luarea deciziilor, mai multa curiozitate si spirit alert si mai mare abilitate de a vorbi despre planurile tale in relatii.

SCORPION

Mercur, planeta comunicarii si gandirii, se muta in sectorul tau privat din harta astrala. Mercur iti ofera un bun rastimp sa iti revizuiesti si pui la punct proiecte recente, interese si studii. Este totodata un moment bun sa inchizi socoteli si lucruri neterminate, inclusiv un proiect important. Te poti uita dupa varii raspunsuri pe durata acestui ciclu astral si chiar poti lua timp in plus pentru contemplare, meditatie, cercetare si munca de studiu din spatele scenei.

SAGETATOR

Mercur, planeta comunicarii si gandirii, se muta in sectorul tau numarul 11 din harta astrala. Mercur creste si accelereaza viata sociala. Vei fi in forma buna pentru idei inventive, impartasind idei cu altii si deruland o viata sociala excelenta. Experiente valoroase de invatare pot rezulta din asocierea cu anumiti prieteni, asociati sau grupuri. Este un timp foarte bun sa iti explorezi scopurile pentru fericire si sa iti cresti cu o portie sanatoasa optimismul.

CAPRICORN

Mercur, planeta comunicarii si gandirii, si Venus, planeta iubirii si relatiilor, se muta in sectorul tau din harta responsabil de cariera si reputatie. Mercur va fi aici pana pe 3 octombrie iar Venus pana pe 8 octombrie iar pentru tine incepe o perioada in care sa ai grija de afacere, de jos, sa iti manifesti si arati abilitatile sau sa obtii atentie pentru ele. Esti cu mult mai eficient in comunicari iar altii vor observa felul in care comunici. Cariera ta va solicita mai multa comunicare si abilitate de relationare cu oamenii in urmatoarele saptamani.

VARSATOR

Mercur, planeta comunicarii si gandirii, se muta in sectorul tau din harta destinat aventurii. Mercur favorizeaza gandirea ampla, extinsa si comunicarea la acelasi calibru. Vei fi mai optimist si mai plin de speranta decat de obicei si vei fi mai ales spontan si liber in ideile si gandurile tale. Poti sa descoperi un nou interes sau poti sa dezvolti un subiect particular cu mai multa vigoare in acest ciclu astral.

PESTI

Mercur, planeta comunicarii si gandirii, se muta in sectorul tau din harta destinat resurselor comune. Mercur iti va da tendinta sa citesti printre randuri, sa fii un bun strateg si chiar sa faci unele cercetari valoroase sau investigatii. Este un timp bun sa aduci mai mult bun simt in finantele tale. Pot avea loc conversatii profunde si interesante in relatiile tale precum si momente pretioase de descoperire de sine.

Sursa articol:
sfatulparintilor.ro
astrobutterfly.com